View Full Version : Първи секс
shadow4eto
05-25-2011, 18:55
здравейте...искам да ви попитам един елементарен въпросчец...имали наистина значение първият секс с кой е...плссс кажете...илиии e eдно първо чукане... :oops: :shock: :-&
До човека си е, който както го усеща и както го разбира.
За мен нямаше значение, но може би тези, за които има го приемат като вид утеха. Смисъл като застраховка да не ги е яд, ако първият път е кофти си казват "е поне беше с любим човек и пак ми беше приятно", ако е с неподходящ ше си кажат "ебаси ужаса, това беше грешка", ама няма връщане. А и при момичетата е по-различно. В повечето случаи момичетата чакат подходящия, а момчетата чакат навитата :D
Темата ми изглежда фейк...
ХАРДКОР ЕПИК ФЕЙСПАЛМ!
Не братле ходи се наеби с първия от същия пол понеже е само едното ебане
Няма значение важно е да я обича6
ако не е с човек, когото обичаш, организмът ти може да реагира доста неприятно и после да те боли седмици наред
ако не е с човек, когото обичаш, организмът ти може да реагира доста неприятно и после да те боли седмици наред
Шок и ужас :razz: :razz: :razz: :razz:
iWinYouLose
05-25-2011, 20:47
Шок и ужас :razz: :razz: :razz: :razz:
100% научно доказано :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
здравейте...искам да ви попитам един елементарен въпросчец...имали наистина значение първият секс с кой е...плссс кажете...илиии e eдно първо чукане... :oops: :shock: :-&
За всеки е различно, някои чакат "голямата любов", а други се отдаваме на телесните страсти и си лягаме с някви на 2ра среща... :D
За всеки е различно, някои чакат "голямата любов", а други се отдаваме на телесните страсти и си лягаме с някви на 2ра среща... :D
Много чакаш, по-бързо трябва да действаш... :razz: :razz: :razz: :razz:
mrazqkindergarten
05-26-2011, 12:27
Наистина зависи къв човек си.За мен и първият и всеки следващ път трябва да е с човек, когото обичаш, иначе ми се губи удоволствието. ;)
badsector
05-26-2011, 12:29
Наистина зависи къв човек си.За мен и първият и всеки следващ път трябва да е с човек, когото обичаш, иначе ми се губи удоволствието. ;)
:!:
Въпрос..ако човека който обичаш не знае кво аджеба се прави с пишката...къде е удоволствието/
Greennight
05-26-2011, 15:54
Еми има значение според мен,щото тва е нещо дето се помни.Демек е тъпо да го направиш с първия срещнат,просто за да го направиш,но от друга страна определено е тъпо да се чака и "голямата любов",щото може да си останеш само с чакането.
Много чакаш, по-бързо трябва да действаш... :razz: :razz: :razz: :razz:
Еми за вас може да е бързо, за мен да не е... всеки си има разбирания. ;)
Fiction7577
05-26-2011, 21:44
Фейк....
gabsit000
05-27-2011, 12:10
аз загубих девствеността си скоро,преди няколко месеца...и преди това съм си мислила,че първия ще е човек когото адски много обичам,а то накрая не се оказа така,спах с бивше мое гадже,което не бих казала,че бях лудо влюбена във него..имах само известни симпатии .. така че не мисля,че има кой знае какво значение..все пак ти си знаеш най-добре..просто когато дойде момента сама ти ще си го почувстваш и ще действаш :) :) :) :) :)