View Full Version : СВЪРШВАНЕ-ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ
МОМИЧЕТА ПОЗВОЛЯВАТЕ ЛИ НА ГАЖЕТАТА СИ ДА СВЪРШВАТ ВЪВ ВАС,АКО ПИЕТЕ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ, всъшност в този случай има ли опасност от забременяване???
NomNomNom
05-26-2011, 11:23
Няма опасност .
Ама не бих искала да ми се случва, малко ме е гад от сперма.
badsector
05-26-2011, 11:36
Абе противозачатъчните не са 100% сигурни, но няма проблем да свършва в теб. Усещането е по-яко и за двамата. Само се надявам тия, дето ги пиеш, да ти ги е изписал личният гинеколог...
ееее разбира се че са ми изписани ,не ги пия на своя глава
Пия противозачаъчни,но той не свършва в мен.Правим го за наше общо спокойствие.
Да,може да свършва вътре,но не рискуваме.
LovelyGirl
05-26-2011, 15:20
Пия противозачаъчни, но той не свършва в мен.Правим го за наше общо спокойствие.
Да, може да свършва вътре, но не рискуваме.
Ебаси то целия кеф ми се губи, баш като искам целия да вляза.. аз да тряа да го изкарам... давайте си спокойно, то нали за това са тея хапчета... иначе кял файда?
kalpazanka
05-28-2011, 08:47
Има опасност, ако те лепне диария или ако пиеш и други медикаменти/субстанции, които са ензимни индуктори- т. е. унищожават ефекта на противозачатъчните.
Авторке, по медицински показания ли ги пиеш или за собствено спокойствие?
то и аз пия, но не му давам да свършва в мен :?
tendenzy
07-16-2011, 22:47
Пия хапчета и почти всеки път свършва в мен.... нищо няма да ти стане ако опиташ няма да забременееш.. ако беше така сега да съм забременяла поне 80 пъти :D остави го да се изпразни в теб.. ще му бъде приятно а да не говорим че и ти ще испиташ доста приятно изживяване.... : ))) не се притеснявай! ДАВАЙ!! :P
Пия хапчета и почти всеки път свършва в мен.... нищо няма да ти стане ако опиташ няма да забременееш.. ако беше така сега да съм забременяла поне 80 пъти :D остави го да се изпразни в теб.. ще му бъде приятно а да не говорим че и ти ще испиташ доста приятно изживяване.... : ))) не се притеснявай! ДАВАЙ!! :P
пожелавам ти и да не ти се случва, но противозачатъчните са 80% сигурни. Така че ако нацелите овулация има 20% шанс да забременееш, което хич не е малко...
mynichka
07-17-2011, 06:00
Изключително рядко свършва в мен
Наистина противозачатъчните не са 100% сигурни. Сестрата на приятелката ми забременя, докато пиеше противозачатъчни, предписани й от лекар. Понеже тя е голяма, има си работа и сериозен приятел реши да остави детето. Но в третия месец разбра, че плода е увреден заради хапчетата и направи аборт. Така че внимавайте хора, няма 100% сигурност. :)
kalpazanka
07-17-2011, 12:39
пожелавам ти и да не ти се случва, но противозачатъчните са 80% сигурни. Така че ако нацелите овулация има 20% шанс да забременееш, което хич не е малко...
К'ва овулация, к'ви 5 лв с регулярна контрацепция?!
tendenzy
07-17-2011, 21:18
До колкото знам от книжката на хапчетата ми .. тяхната работа е да подтискат овулацията а и според мен това е най-добрия начин да се предпазиш от нежелана бременност.. но не и от болести :)
тяхната работа е да потискат овулацията, да, но пак не са на 100% сигурни. много по-сигурен вариант е презерватива...
tendenzy
07-17-2011, 23:41
Възможно е. Но аз предпочитам хапчетата.. по приятно ми е а и предполагам на много по-голямата част от момичетата които са на хапчета ем е по-приятно без презерватив... :)