.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

СВЪРШВАНЕ-ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ

МОМИЧЕТА ПОЗВОЛЯВАТЕ ЛИ НА ГАЖЕТАТА СИ ДА СВЪРШВАТ ВЪВ ВАС,АКО ПИЕТЕ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ, всъшност в този случай има ли опасност от забременяване???
    Кой каквото си направи си е за главата му

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Няма опасност .

Ама не бих искала да ми се случва, малко ме е гад от сперма.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на badsector
    Абе противозачатъчните не са 100% сигурни, но няма проблем да свършва в теб. Усещането е по-яко и за двамата. Само се надявам тия, дето ги пиеш, да ти ги е изписал личният гинеколог...

ееее разбира се че са ми изписани ,не ги пия на своя глава
    Кой каквото си направи си е за главата му

Супер фен Аватара на Shia
    Пия противозачаъчни,но той не свършва в мен.Правим го за наше общо спокойствие.
    Да,може да свършва вътре,но не рискуваме.

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Пия противозачаъчни, но той не свършва в мен.Правим го за наше общо спокойствие.
    Да, може да свършва вътре, но не рискуваме.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен Аватара на the_man
    Ебаси то целия кеф ми се губи, баш като искам целия да вляза.. аз да тряа да го изкарам... давайте си спокойно, то нали за това са тея хапчета... иначе кял файда?
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има опасност, ако те лепне диария или ако пиеш и други медикаменти/субстанции, които са ензимни индуктори- т. е. унищожават ефекта на противозачатъчните.

Авторке, по медицински показания ли ги пиеш или за собствено спокойствие?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

то и аз пия, но не му давам да свършва в мен
    n0 mus1с, n0 l1f3

Пия хапчета и почти всеки път свършва в мен.... нищо няма да ти стане ако опиташ няма да забременееш.. ако беше така сега да съм забременяла поне 80 пъти остави го да се изпразни в теб.. ще му бъде приятно а да не говорим че и ти ще испиташ доста приятно изживяване.... : ))) не се притеснявай! ДАВАЙ!! :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tendenzy
    Пия хапчета и почти всеки път свършва в мен.... нищо няма да ти стане ако опиташ няма да забременееш.. ако беше така сега да съм забременяла поне 80 пъти остави го да се изпразни в теб.. ще му бъде приятно а да не говорим че и ти ще испиташ доста приятно изживяване.... : ))) не се притеснявай! ДАВАЙ!! :P
    пожелавам ти и да не ти се случва, но противозачатъчните са 80% сигурни. Така че ако нацелите овулация има 20% шанс да забременееш, което хич не е малко...

Мега фен Аватара на mynichka
    Изключително рядко свършва в мен
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Наистина противозачатъчните не са 100% сигурни. Сестрата на приятелката ми забременя, докато пиеше противозачатъчни, предписани й от лекар. Понеже тя е голяма, има си работа и сериозен приятел реши да остави детето. Но в третия месец разбра, че плода е увреден заради хапчетата и направи аборт. Така че внимавайте хора, няма 100% сигурност.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от tendenzy
    пожелавам ти и да не ти се случва, но противозачатъчните са 80% сигурни. Така че ако нацелите овулация има 20% шанс да забременееш, което хич не е малко...
    К'ва овулация, к'ви 5 лв с регулярна контрацепция?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

До колкото знам от книжката на хапчетата ми .. тяхната работа е да подтискат овулацията а и според мен това е най-добрия начин да се предпазиш от нежелана бременност.. но не и от болести

Guest
    тяхната работа е да потискат овулацията, да, но пак не са на 100% сигурни. много по-сигурен вариант е презерватива...

Възможно е. Но аз предпочитам хапчетата.. по приятно ми е а и предполагам на много по-голямата част от момичетата които са на хапчета ем е по-приятно без презерватив...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си