View Full Version : Любовна изповед...
Anonimen93
05-26-2011, 13:13
Мерси за съветите на всички.Може да изтриете темата
NomNomNom
05-26-2011, 13:25
Каза, че ти липсва любовта й .
Лиспва ти тя да ти подхранва егото , да ти показва колко си значим и прекрасен за нея . На всичкото отгоре е била по шаблон на момичето-мечта който е наложен в обществото .
В един момент тя обаче отказва да задоволява капризите и мрънкането ти и си бие шута .
И , естествено , вече е боклук, защото е с друг и т.н.
Замаскирай си егоизма по-добре следващият път когато пишеш.
Докато ти си бил в приказка, на другите може да им е било кофти .
badsector
05-26-2011, 13:28
...мисля, че няма да намеря повече такова момиче...
Такова не, но по-добро може :P Там ти е грешката, че си мислиш такива неща. Със сигурност ще си намериш сродна душа, просто не спирай да търсиш. Ще те шибне от там, където най-малко очакваш ;)
I'm too lazy to read the entirety of what you said, but I still want to say something.
fixed.
Josefinne
05-26-2011, 13:36
Всичко, което си описал за чувствата си е нещо напълно нормално. Дори се учудвам колко нормално звучи, защото честно казано, се начетох на простотии в този форум. Нещата не са се получили добре за теб, но това е една доста стандартна в живота ситуация и рано или късно всеки минава през нея. Моят съвет е да се отпуснеш, да си кажеш, че това е един период в живота ти и ти трябва да го преживееш.
Като начало разбирам защо ти е отговорила така и двата пъти. От друга страна разбирам дори защо си й ги написал тези неща, но това не е било добро решение. Тя не се е държала грубо, реагирала е съвсем адекватно, не можеш да й се сърдиш за това.
Явно, че в момента ти липсва привързаността й. Но опитай се да се убедиш, че това не е нейната привързаност, нейната любов, а че просто ти липсва това чувство. А то е идвало от теб и е било насочено към нея. За това в момента ще трябва да се примириш, че ще се наложи да поживееш без него. Не казвам, че няма да ти се случи отново. Дори може да е много скоро.
В тази връзка, за да изпиташ отново това всепоглъщащо чувство и пламенна любов, ти сам трябва да се отърсиш от връзката ти с това момиче. На първо място се дистанцирай от нея, защото общуването с нея по какъвто и да е начин ще те спира. Дори мисленето да й напишеш нещо или да се свържеш с нея по какъвто и да е начин ще те спира.
Също така си дай малко време. Влагането на време в себе си помага ужасно много при такива ситуации. В началото е трудно, дори непоносимо, но постепенно нещата се нормализират и човек започва да се чувства щастлив дори сам. А това е състоянието, до което трябва да стигнеш, ако искаш да имаш следваща успешна връзка.
Чисто практически те съветвам да се заемеш с нещо, което винаги си искал да правиш и да градиш себе си в личностен план. Занимавай се с нещо, което ти е приятно и се опитай да вложиш цялото си свободно време в него. Например - много се кефиш на хората, които могат да свирят на китара - записваш се на курс, свириш, четеш, разучаваш песни в свободното си време, запознаваш се с други хора, които могат да свирят, обменяте идеи и опит, събирате се и свирите заедно. Много помага да се откъснеш.
Успех ти пожелавам! Наистина се надявам скоро да се почувстваш по-добре!
Anonimen93
05-26-2011, 13:36
Каза, че ти липсва любовта й .
Лиспва ти тя да ти подхранва егото , да ти показва колко си значим и прекрасен за нея . На всичкото отгоре е била по шаблон на момичето-мечта който е наложен в обществото .
В един момент тя обаче отказва да задоволява капризите и мрънкането ти и си бие шута .
И , естествено , вече е боклук, защото е с друг и т.н.
Замаскирай си егоизма по-добре следващият път когато пишеш.
Докато ти си бил в приказка, на другите може да им е било кофти .
Първо- не ми липсва точно тя, а любовта която ми даваше. И да искам някой да ме обича.
Второ- ако и е било кофти нямаше да бъде с мен толкова време.
Но като цяло същността на това, което написах е не че плача за нея. Просто искам момиче, което да направя щастливо и то да ме направи, но мисля, че това няма да се случи.
NomNomNom
05-26-2011, 13:37
http://www.youtube.com/watch?v=Zsmk2AhxkBw&playnext=1&list=PL64F8DC8E0263EB13
SisiStrange
05-26-2011, 15:15
Ами случват се и такива неща. В живота има и раздели.
Нямаш право да я обвиняваш за нищо. Момичето е била чудесно гадже, били сте щастливи, в един момент е спряла да има чувства към теб и те е скъсала - направи ми впечатление, че ти го е казала в очите, обяснила ти е всичко, а не те е зарязала по скайп, с смс или някаква друга такава глупост, както повечето тийнейджърки сега. Отнесла се е добре с теб. Ти какво очакваш? След като скъсате да остане 2-3 години сама, за да не те наранява?
Нормално е да ти е зле, да плачеш, да си изживееш мъката, но те съветвам да съкратиш максимално тоя период. Всичко е във възприятията и волята. Ако наистина го искаш - можеш да забравиш някого, когото си обичал. Само че не става като препрочиташ чатове, разглеждаш стари ваши снимки и си мислиш нон стоп за нея. Тя е продължила - давай и ти.
nepowtorima
05-26-2011, 15:41
Радвай се, че те е зарязала тогава когато просто е решила, че не иска е повече с теб, че като е намерила друго момче - не е тръгнала да ти изневерява, а просто те е зарязала. Така е много по-добре и като ти мине всичко ще разбереш. Дори постави се на нейното място. Какво би направил? .. Същото. Всеки изпада в такава ситуация. - процес "Сам/а съм .. никой не ме обича, ще си остана без любов до края на живота си" - Всичко ще мине.. Да ще боли, още доста ще боли, но ще мине. Не мисли вече за нея. Знам, че е лесно да го кажа, но просто трябва да се отърсиш от всичко това, което ти се случва. Живота продължава. Апък и твоя живот е в началото си.. Всичко тепърва предстои. Тя нито е първата, нито последната и ти това го знаеш. Слушай някакви песни, които те кефят не депресарски. Излизай повече с приятели. Смей се и след като се прибереш ще осъзнаеш, че си забравил в оня момент проблемите си. Всичко ще свърши скоро. Давай опитвай с нови момичета.. /вярно е, че не е хубаво да ходиш с друго момиче само, за да забравиш бившата, защото така нараняваш сегашната/ Но дори и да е така просто пробвай, опитвай всичко.
При всеки в живота му има върхове и падения. Бил си на своя връх, сега явно е време за падението. Колкото и време да мине пак ще последва един друг връх. Изживей мъката си както можеш и някой ден пак ще бъдеш щастлив сигурна съм :)