PDA

View Full Version : ...

sa6o93
05-26-2011, 15:33
.fddsafsdg

Cucko0
05-26-2011, 15:48
тук никой няма да ти даде отговор..направи си тест

Greennight
05-26-2011, 15:51
Имаш ли някви реални причини за опасения ? Ако си девствен е малко вероятно,но все пак може да си се заразил,ако примерно си се поразял със заразен нож да речем...

lubo111
05-26-2011, 16:22
Как се предава?

HIV е изолиран от различни телесни течности на болните – кръв, кръвни продукти, семенна течност, сълзи, слюнка, пот и др. Предаването на инфекцията е доказана само по три пътя:
- при полов контакт в 80% (хомосексуален или хетеросексуален);
- при преливане на кръв, кръвни продукти, присаждане на органи или използване на общи венозни игли от болните наркомани;
- от болната майка на новороденото в 50-60% (чрез плацентата, по време на раждането или с кърмата).

the_man
05-26-2011, 17:09
Как се предава?

HIV е изолиран от различни телесни течности на болните – кръв, кръвни продукти, семенна течност, сълзи, слюнка, пот и др. Предаването на инфекцията е доказана само по три пътя:
- при полов контакт в 80% (хомосексуален или хетеросексуален);
- при преливане на кръв, кръвни продукти, присаждане на органи или използване на общи венозни игли от болните наркомани;
- от болната майка на новороденото в 50-60% (чрез плацентата, по време на раждането или с кърмата).

Само да кажа, че не е 50-60 а 25% шанса да се предаде от майка на плода. Както и да е, братле трудна работа да имаш ХИВ или СПИН, квото и да ти говорим няма как да си сигурен, но на 16.. до сега тряаше да ти се е проявило, ако е вродено. Ако си се родил с това, се сещаш, че трябва да е дошло от майка ти... така че едва ли е вариант да си с ХИВ по рождение. Друго - често ли боледуваш? Кожни проблеми, имаш ли алергии? Незнам сигурно в една тема във форума си я чел тая глупост със спермата, ама аз да ти кажа - там е последното място, където ще се прояви забележим с просто око ефект на СПИН... Ако си бол някви дроги и сте менкали игли - има шанс.. както казаха, ако си се порязал с нож, но тоя вариант значи някой спинозен да се клъцне, и веднага след това и ти да се клъцнеш, щото ХИВ не е устойчив на ниски (извънтелесни) температури и трудно става предаване по този начин. Дори според едни изследвания шанса за заразяване чрез игла е 1:150 (или 0.75%) ама аз това не го вярвам много... Теста е безплатен във всяко ХЕИ трябва да го правят и става за 5-10 минути. Отиди и провери, ама аз лично мисля, че някой ти е напълнил главата с глупости и се филмираш излишно. :)

sa6o93
05-26-2011, 17:45
ми не се боцкам,през целият си живот не съм се порязвал кой знае колко сериозно,а зада направа тази тема най-много се притесних заради вида на спермата ми и заради това което бяха каза ако е такъв вид

the_man
05-26-2011, 18:25
Нищо ти няма мой.. спермата си е сперма, различна е...

danielpetrov1991
05-26-2011, 18:30
Няма нужда да си правиш тест. 100 % си болен от СПИН. :booooomb:

the_man
05-26-2011, 18:39
Няма нужда да си правиш тест. 100 % си болен от СПИН. :booooomb:

Недей шашка пишлемето е... :razz:

straus
05-26-2011, 20:40
Ако си се боцкал с чужди игли тогава го мисли, иначе ходи се застреляй с твойте тъпи въпроси!

SuperBadSuperFresh
05-27-2011, 08:32
Ако е вродено,няма как да си доживял до тази възраст без оплаквания.ХИВможе да се задържи в човешкото тяло без симптоми до 10 години най-ммого.А и при раждането,дори и преди него се правят изследвания,с които би се установило ако майка ти е инфектирана.Ако си раждан в болница-никакъв шанс да не са взети мерк.Пък и при правилно лечение на майката,шанса да роди здраво бебе е до 90%
Друг е въпроса както казахме,за общите игли.Това се отнася и до татуировки,правени с нестерилни игли.Друг начин (освен по полов път)-няма .

WhiteOneBG
05-27-2011, 09:18
На 16 години съм и съм все още девствен и ми е чудно може ли вродено да имам заразата ? И спермата ми е от време на време гъста и почти всеки път прозрачна имали значение това ? Малко тъп въпрос, четох в гоогъл,но все още не намирам отговорът? И правили ли сте си вие тест за спин и къде и за колко време излизат резултатите ?

Наистина трябва да ви се забрани интернет ... АМА НАИСТИНА !

gandalfepi4
05-27-2011, 09:25
брато много лошо

ако урината ти е жълтеникава е много лош знак, ако освен това ако имаш косми по скротума направо не ти е нужен тест - YOU'VE GOT DA AIDS!

BezDuh
05-27-2011, 12:04
Кой те вкара в тоя филм?

kalpazanka
05-28-2011, 08:34
Опериран ли си от нещо? Наркомания да те е гонила? Зъболекарски манипулации да са ти правени?

straus
05-28-2011, 14:54
Калпазанке аре заключвай, безмислино е да се пише повече по въпроса :?