View Full Version : Моля за съвет..
Kathrine
05-26-2011, 20:32
Извинявам се предварително,ако има друга такава тема ,но не съм я видяла.
: )
Зарибявам се с едно момче около 3 месеца вече и той все още не ми е предложил да излезем.Пишем си по скайп,фейсбук ,говорим си по телефона постоянно,но не става и дума дори за кафе.Покани ме на бар ,но в последният момет се отказа.. Най-странното е ,че преди няколко дни се разминахме по улицата и той дори ме подмина ,а приятелите му ме поздравиха.Моите приятелки ми казват да го зарежа и да не се занимавам повече с него,но нещо ме спира,не съм влюбена нито го обичам ,но имам желание да подържам връзка с него.. Доколкото чувам от разни хора той иска просто секс,а пред мен се държи по съвсем различен начин..
Какво бихте ме посаветвали да направя?
Благодаря предварително : ))
tsvet1999
05-26-2011, 20:43
при теб с него нещата се развиват по-бавно и най-вероятно търпението от теб по-късно ще се възнагради и връската може да потръгне.ако ви е писано то всичко идва от самосебе си ако не да не те е яд и да вървиш и гледаш само напред и да търсиш нова връска :) :) :)
Щом такива неща се говорят за него, едва ли ще е без хич.
Може би вижда, че ти си много хлътнала и т.н. и не иска да те разочарова/да ти дава надежди?
Това са само предположения де.
Вземи го покани ти на кафе, кажи му "Хайде да излезем от мрежата" 8-) (като в love.net) и ако/като се видите, преценявай как се държи, дали е плейбой, сваляч или има изгледи да се срещате, да заформяте някакви събирания само двамата и т.н.
Първо ще те посъветвам да не слушаш кой какво ти казва.. след като не те кани на среща, покани го ти :) Нещо срамно ли има? Или искаш да чакаш още? Причините за поведението му може да са много - несигурност, може и да се притеснява и срамува?
Ако се съгласи на среща и започнете да се виждате.. сама ще разбереш дали има интерес към теб.. и дали иска само секс :)
Kathrine
05-26-2011, 21:08
той е типичният плейбой ,но не е напълно наясно с чувствата ми хах ;дд
а относно това за кафето излизали сме но в обща компания преди много време и се държеше доста добре,казвала съм му и сега но напоследък имал много мачове (футболист е )
Josefinne
05-26-2011, 21:11
Аз бих го поканила . Обаче трябва да знаеш, че някои момчета се плашат, ако момичето поеме инициативата. Ако това не е в твоя стил или пък се опасяваш, да не се стресне от теб, тогава внимателно наклони темата при разговор с него към нещо, което няма как да се случи, ако не се видите на живо. Как вече ти трябва да прецениш според случая и възможностите ви за разговор с него. Не искам да давам примери, защото както казах по-горе съм твърде директна.
той е типичният плейбой ,но не е напълно наясно с чувствата ми хах ;дд
а относно това за кафето излизали сме но в обща компания преди много време и се държеше доста добре,казвала съм му и сега но напоследък имал много мачове (футболист е )
Много добре си помисли.. заслужава ли си да си с подобен човек.Мисля си.. че ти самата вече знаеш отговора.Ако решиш, че не е подходящ по - добре прекрати така и неизяснените ви отношения, може би някъде там има човек, който ще те оцени и ще се радва на вниманието ти .. :)
и отново идва темата за задълженията на мъжете.. да направим първата крачка, да поканим първи на кафе.. поемете инициативата, мамка му.. и не говоря за тоя случай, говоря по принцип.. не сме длъжни и не е наше задължение!
По темата - защо си мислиш, че той би си признал, че иска секс? Възможно е и да не иска, но все пак.. дали ше ти каже? Помисли си с поглед по-отстрани - как се държи, как ти говори, какво най-много си говорите, теми-меми.. кой започва разговорите (скайп, фейсбук), кой на кого звъни първи по телефона.. и тогава си помисли какво би искал.. направо цялостна оценка на това, което сте си изговорили.. щото то контакт е нямало, само приказки.. и тогава реши какво да правиш..
badsector
05-27-2011, 09:01
...не съм влюбена нито го обичам ,но имам желание да подържам връзка с него...
Искаш да имаш празна връзка с някой, без чувства?!? Първо се изясни какво точно искаш и тогава предприемай действия. Имай предвид, че обикновено спортистите в тази възраст искат само секс с различни жени, просто имай едно наум. Колкото до излизането, представи си, че не пие кафе и не обича смърдящи и задимени дупки (нормално, спортист е). Пробвай да го изведеш на разходка в парка и обсъждайте готините мацки, които срещате по пътя. Така ще имаш представа какво иска като цяло от жените :)
...внимателно наклони темата при разговор с него към нещо, което няма как да се случи, ако не се видите на живо...
Много любим трик :)