PDA

View Full Version : Писна ми!!!

hayely
05-26-2011, 20:55
Баща ми всяка вечер излиза навън с приятели след работа.. В това няма нищо лошо, но сега и мама започна да излиза с него, а с тях и брат ми и започват да ме забравят! :-x Просто ми писна. Ето сега тати се прибра и не съм го виждала от онзи ден! :? Просто започва жестоко да ми писва. Като им кажа " Оф, стига сте ходили на онова кафе " те ми казват да не им правя сметки и т.н. Кажете ми, моля как да им обясня, че не ми е приятно :(

Greennight
05-26-2011, 21:01
Еми,да кофти е да те делят от семейството...Но,ако примерно баща ти е на 45,майка ти на 40,брат ти на 20,а ти на 13-14 е нормално да не те взимат с тях вечер...Прояви малко разбиране : )

hayely
05-26-2011, 21:16
Напълно проявявам разбиране и знам, че и те се нуждаят от почивка и да се позабавляват, но ми е гадно на мен :( Вечер приятелките ми като се приберат от прозорците им свети и там са си с цялото си семейство, а аз като се прибера и вътре съм си самичка.. :smt022

Colouring
05-26-2011, 21:17
Освен да настояваш отново да поговорите,не виждам какво друго можеш да направиш.Кажи им,че се чувстваш пренебрегната и искаш да те взимат с тях или просто да прекарват повече време с теб.Според мен ще го направят,семейство са ти.Може би си отдават малко заслужена почивка след работа,няма лошо.Просто трябва да поговориш с тях.

hayely
05-26-2011, 21:22
Когато искам ме взимат, даже понякога и те настояват, но аз като, че ли предпочитам да сме си всички вкъщи, по-хубаво е :) Мерси за мненията :-P

Biskfitka
05-26-2011, 21:28
Когато искам ме взимат, даже понякога и те настояват, но аз като, че ли предпочитам да сме си всички вкъщи, по-хубаво е :) Мерси за мненията :-PНе стига,че те взимат,когато искаш,ми и претенции ;д
Аз много обичам да съм сама вкъщи :o

hayely
05-26-2011, 21:43
Е в някои случаи и аз обичам да съм си сама /например петък и събота вечер или през деня/ ама ми писва :D

DesireToFire
05-27-2011, 06:50
Кани си приятели у вас/излизай и ти.

infected9
05-27-2011, 07:10
Погледни го от хубавата страна.По цял ден си сама и можеш да правиш каквото искаш.Излизай ,кефи се на живота.. :D .НЕ ти ли е приятно като няма кой да ти вика и да ти досажда :D

hayely
05-27-2011, 07:59
Мерси за съветите! :-) Още довечера отивам на купонче :grin: :D