View Full Version : Какво да пиша на момиче във ФБ
kirokiro
05-27-2011, 08:42
Какво да пиша на момиче във фейсбук, ситуацията е такава, че нито я познавам, нито има кой да ме запознае, а е от моя град. Та какво да и пиша? Първо покана за приятелство ли да пратя, да пиша едно "драстии" ли? И после какво 8-[
мисля че първо трябва да отидеш при нея и лично да се запознаете... :)
Ще ми полееш ли овеса. (за фармвил иде реч)
cobisbob
05-27-2011, 08:59
Пишеш, запознавате се и ако има желание и от двете страни ще потръгне разговор...
MuuSiiiCLooVeerr
05-27-2011, 09:22
Същият проблем и при мен :-D Само че с момче .. И аз се чудя какво да му напиша .. Не мога просто да ида при него в училище и да му кажа "Здравей аз съм ... " :( ..
kirokiro
05-27-2011, 09:29
Ще ми полееш ли овеса. (за фармвил иде реч)
Хаха хуморист...
мисля че първо трябва да отидеш при нея и лично да се запознаете...
Добре хубаво мислиш ама няма как. Не ми се обяснява. Какво да пиша?
Пишеш, запознавате се и ако има желание и от двете страни ще потръгне разговор...
Пишеш и.... И какво да пиша бе, нали това питам :D
autumn666
05-27-2011, 09:35
Защо не и коментираш някоя снимка? Така ще ти отговори на коментара предполагам.
GuitarGuy
05-27-2011, 09:36
Защо е толкова важно за теб запознанството да бъде задължително чрез Книгата?
Същият проблем и при мен :-D Само че с момче .. И аз се чудя какво да му напиша .. Не мога просто да ида при него в училище и да му кажа "Здравей аз съм ... " :( ..
Имах същия проблем и наскоро го реших като му писах здрасти, това-онова във ФБ, и предложих да си кажем здрасти и като се засечем. :)
А за автора на темата, пиши й здрасти, представи се, ако искаш кажи откъде я знаеш и ако завържете разговор, стига да се решиш, я попитай дали иска да излезете.
още малко очаквам да питате с кой крак да станете.. измисли нещо, като й напишеш 1 ред, кво, пак ли нас ше питаш кво да пишеш? Или като излезете на кафе, ше искаш смс да ти пратим с думите.. използвай си въображението!
MusicAddicted
05-27-2011, 09:46
Ми, кво да и пишеш, пиши, че искаш секс :-D
badsector
05-27-2011, 10:07
Като се разминавате някъде, се сблъскай с него/нея нарочно, но се направи, че е станало случайно. Допълнителен плюс ще е ако разпилееш нещо лесно събиращо се по пода, като два-три учебника, примерно. Така ще се запознаете и после във фейса му/й пиши "привет, аз съм оная шматка, която днес се блъсна в теб :)".
ах, тоя тефтер как ви е*а майката на комуникацията... не можело да се отиде директно до човека и да се каже "здрасти, аз съм.." о.О wait, what?? Толкова са ви изпити мозъците, че чак ви се чудя.. и аз бях притеснителен едно време.. и мене ме беше срам да погледна даже магазинерката в очите.. ся го няма тоя проблем, щото се хванах в ръце.. аре и вие направете тва!
cigarettekisses
05-27-2011, 10:15
пишеш й,взимаш скайп..пишете си няколко пъти и се уговаряте да се видите.(:
ах, тоя тефтер как ви е*а майката на комуникацията...
Да, разлигавихме се. Който е бил срамежлив сякаш става още повече, за съжаление.
kirokiro
05-27-2011, 14:10
Защо не и коментираш някоя снимка? Така ще ти отговори на коментара предполагам.
Това значи първо да и поскам приятелство добре ще го обмисля
Като се разминавате някъде, се сблъскай с него/нея нарочно, но се направи, че е станало случайно. Допълнителен плюс ще е ако разпилееш нещо лесно събиращо се по пода, като два-три учебника, примерно. Така ще се запознаете и после във фейса му/й пиши "привет, аз съм оная шматка, която днес се блъсна в теб ".
Много филми :D
Колкото до това защо не мога да се запозная с нея лично, еми имам си причини за които не ми се приказва и тези причини НЕ са че съм срамежлив или такива. Както и да е, мисълта ми беше да ми кажете как да продължа чата след:
- Здрасти
- Здравей
againstyou
05-27-2011, 14:29
Както и да е, мисълта ми беше да ми кажете как да продължа чата след:
- Здрасти
- Здравей
Как си ? Кво правиш ? 8-)
Даваш й приятелство, казваш нещо мазно тип "просто исках да се запознаем, защото имаш хубава снимка" и така. Ако не знаеш какво следва след първата реплика, няма смисъл да се правиш на общителен като копираш от тука някои идеи. Спомени й, че може да те помисли за идиот, защото си леко срамежлив и така. Пиши й направо във фейсбук, недей да я мотаеш по други програми и неща като скайп/пощи, следващото ви място да е на живо.
Ти си го каза,напиши и: "ДРАСТИИИ" ... Ще те обикне завинаги!!!
Здрасти, аз съм на 10 и нз как да се държа с момичетата 8)
NightGuardian
05-27-2011, 22:12
Добрият стар скайп си отиде , дойде ФЕЙСБУКА! :-#
Сега дилемата е по-голяма , дали да и пиша или да поискам приятелство :cry:
icebulllet14
05-27-2011, 22:14
защото не всички си падат някфи си там да им коментират снимките и рискува и поканата му за приятелство да бъде отхвърлена.
Пиши й:
Аз съм Киро сифилиса!
Lysander
05-28-2011, 05:35
Предполагам, че след няколко дена ще пуснеш тема: "Какво да си говорим на първата среща". Пиши и, имаш хубави очи и ми се прииска да се запознаем.
Кажи и че си fakebook маняк
kirokiro
05-28-2011, 14:02
Даваш й приятелство, казваш нещо мазно тип "просто исках да се запознаем, защото имаш хубава снимка" и така. Ако не знаеш какво следва след първата реплика, няма смисъл да се правиш на общителен като копираш от тука някои идеи. Спомени й, че може да те помисли за идиот, защото си леко срамежлив и така. Пиши й направо във фейсбук, недей да я мотаеш по други програми и неща като скайп/пощи, следващото ви място да е на живо.
ТОВА Е БЛАГОДАРЯ :D:D:D
Ти си го каза,напиши и: "ДРАСТИИИ" ... Ще те обикне завинаги!!!
Мчи как само дан са окаже някоя като мама Божка :razz:
Добрият стар скайп си отиде , дойде ФЕЙСБУКА!
Сега дилемата е по-голяма , дали да и пиша или да поискам приятелство
+1 :D
Кажи и че си fakebook маняк
Хаха хехе, тей кат гледам май ти си маняка, с 8000 мнения ЛОЛ :lol:
Предполагам, че след няколко дена ще пуснеш тема: "Какво да си говорим на първата среща". Пиши и, имаш хубави очи и ми се прииска да се запознаем.
Добре хареса ми тоя вариянт... :)
1. Добавяш я в приятели
1.1 Ако не те приеме до 1 седмица
- Пишеш и на лично
1.2 Ако те приеме
- Пишеш и веднага когато я засечеш да е онлайн
2. Пишеш и:
oxo .. poznawame li se? ;PP
или
zdrawei (драстииии) .. iska6 li da se zapoznaeme? ;p
Не знам как по-ясно да ти го обясня!! :D
ми аз си мислех че точно така се запознават нормалните хора .. кво му е странното ако му харесаш ще ти се усмихне и ще ти каже името ако не ще ти каже името ама няма ти се усмихне не е мн страшно пък и до утре ще го е забравил .. :D :D
LoadRunner
12-11-2014, 18:49
Как си ? Кво правиш ? 8-)
Сериозно? При теб това върви ли ? щото е мн плоско
Mr.Killer
12-11-2014, 21:01
В днешно време момичетата са толкова задръстени колкото и нас. Ако отидеш на живо да се запознаеш с някое момиче ,то ще те гледа ,като ТРЪБА. Все едно ,че си паднал от космоса. За жалост това е факт. Не при всички е така разбира се ,основно се среща при тези със самочувствието. Особено ако е с приятелки ,които и дават бонус "+XP" на егото ,може и да ти се изсмеят колективно. И от цялото това запознанство най-много да си отидеш натъжен и унижен. Но пък поне ще си пробвал. Моя съвет е да и коментираш/харесваш статуси/снимки. Може и да я сръчкаш ако си нямаш друга работа. Има възможност тя да ти пише първа ,като види че спамиш по статусите и снимките й. Иначе ако е от тези ,които чакат момчетата да правят първата крачка тогава вече си ти. Пиши и дали има нещо против да се запознаете ,от там нататък разговора ще се съзживи. Е освен ако не е някоя задръстена и има 15-тина думи в речника. :)
Niakoitam
12-12-2014, 09:16
Моя съвет е да и коментираш/харесваш статуси/снимки. Може и да я сръчкаш ако си нямаш друга работа. Има възможност тя да ти пише първа ,като види че спамиш по статусите и снимките й. Иначе ако е от тези ,които чакат момчетата да правят първата крачка тогава вече си ти. Пиши и дали има нещо против да се запознаете ,от там нататък разговора ще се съзживи. Е освен ако не е някоя задръстена и има 15-тина думи в речника. :)
Амче ако е от тези дето влизат от дъжд на вятър във фейса и/или не постват или постват изключително рядко статуси,снимки и т.н. какво правим тогава? :D А може пък да е от тези дето почти всяка снимка или статус и е харесан от минимум 500+ човека.Тогава какво става като просто се губи в тълпата и дори може въпросната да не му забележи името в харесванията? :)
Сръчкването също.Ако всеки ден я сръчкват по 100+ човека едва ли ще и направи впечтление точно той. Да не говорим,че тези дето всекидневно се надпредварват един куп мъже да им пишат в чата и да им обясняват колко са готини се взимат за голямата работа и може за нея да е поредното балъче,което и ходи по задника. Страгедията трябва да се реши според типа на дадената мацка. А друг е въпроса,че тази тема е от 2011 година и въпросният автор вероятно вече е забравил и за темата и за въпросната мацка освен ако не е влязъл в някаква много дълга връзка с нея :D
Mr.Killer
12-12-2014, 16:26
Амче ако е от тези дето влизат от дъжд на вятър във фейса и/или не постват или постват изключително рядко статуси,снимки и т.н. какво правим тогава? :D А може пък да е от тези дето почти всяка снимка или статус и е харесан от минимум 500+ човека.Тогава какво става като просто се губи в тълпата и дори може въпросната да не му забележи името в харесванията? :)
Сръчкването също.Ако всеки ден я сръчкват по 100+ човека едва ли ще и направи впечтление точно той. Да не говорим,че тези дето всекидневно се надпредварват един куп мъже да им пишат в чата и да им обясняват колко са готини се взимат за голямата работа и може за нея да е поредното балъче,което и ходи по задника. Страгедията трябва да се реши според типа на дадената мацка. А друг е въпроса,че тази тема е от 2011 година и въпросният автор вероятно вече е забравил и за темата и за въпросната мацка освен ако не е влязъл в някаква много дълга връзка с нея :D
Прав си! А за темата въобще не съм забелзязал ,че е от 2011 година. Всичко ,което излиза на първата страница го мисля за нова тема. Интересно как тази тема от 2011 година се е появила отново. :D
Добави я в фб, изчакай малко след като те приеме за да не те помисли за някой нахалник или нещо от сорта..
Здравей,как си , може ли да се запознаем, аз съм.... не бързай да я каниш на среща защото може да ти откаже тъй като не те познава, пишете си и ако видиш че има интерес към теб я покани на среща :) Успех
bunny500
12-15-2014, 17:10
Според мен очи в очи е най-добре ;) . Защо просто като се видите не я заговориш ? Нещо от сорта на '' Колко е часа ? '' , '' Имаш ли огънче ( ако пушиш ) '' . Имам чувството , че ако се махне фб-ка няма да има никаква комуникация между хората навън .. ( отговора ми се отнася и за двата въпроса )
П.С : Ако толкова държите да се запознаете с вашите любови по фб просто ги попитайте как са и какво правят , ако имат интерес ще ви отвърнат .
Щом стигнахте да не смеете да пишете във ФБ, работата е лоша. Превръщате се в някакви социални инвалиди.
LoadRunner
12-15-2014, 20:36
колко трябва да си задръстен че да се чудиш толкова кво да пишеш, ти квото и да пишеш не те ли харесва байбай а харесва ли те няма значение кво си писал винаги ще се смее и кефи
SpiritInBlack
12-16-2014, 15:32
Зависи каква е. Ако е вървежна, шансът е, че няма да стане и просто се надяваш на късмет. Ако е странна и непопулярна, вероятно ще отговори, независимо как подходиш. И в двата случая, ако решиш да и пишеш, просто бъди оригинален.
Предусещайки следващия ти въпрос, погледни нещо на стената и и коментирай.
anonymous908491
12-16-2014, 15:41
Ако искаш да оставиш трайна следа в съзнанието и направо я питай you wanna see me cum
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 18:37
Ако не знаеш какво да пишеш на едно момиче по-добре не и пиши :D от сега си се провалил, наистина ;)
Умихни и се когато я вrдиж,погледни я в очите. След няколко дни усмивки и кажи '' здрасти '', после facebook. :)