View Full Version : Маалко проблемче с отслабването :/
Hello peoplee :p Бих желала да споделя с вас един проблем и се надявам,че ще можете да ми помогнете някак си.Та,преди 2 години,като бях в 9ти клас,лятото правих Дюкан и бях отслабана с 5-6кг,станах 54 кг,с ръст 165,ии бях г-д добре;ноо,тъй като бях малка и тъпа,изобюо не се замислях как ще ги запазвам тия килограми ии ве4е от тогава не съм падала под 60 (6отоо след диетата си ги върнах всичките,та и отгоре) въпреки 4е ходех и на фитнес,даже тогава бях качила килограми (да,знам,мускулна маса),оба4е пък оъ 6 месеца фитнес не знам кво не прайх както трябва ама не мръднах изпбюо в килограмите;правя си хранителен режим,не прекалявам с яденето; някой ако е имал подобен застой,pls,да ме светне,щото ми писна 4естно казано :/ :oops:
MusicAddicted
05-27-2011, 09:54
Заеби
:)
И момичетата с дебели задници привличат, даже много
TheBeliever
05-27-2011, 10:01
По програма ли тренираш или си правиш някакви упражненийца колкото да отбиеш номера? Какъв ти е режима? Следиш ли калориите и макронутриентите?
По програма ли тренираш или си правиш някакви упражненийца колкото да отбиеш номера? Какъв ти е режима? Следиш ли калориите и макронутриентите?
да,бе,с програма съм;4 пъти седмично,40 мин.кардио + упражнения за съответната част от тялото.не 4е нещо,не съм чак толкова глупава че да давам 50 лева месечно само за да отбия номера.
TheBeliever
05-27-2011, 10:10
Значи храненето е проблема. Какво и по колко ядеш?
ем ябълки и овесени ядки за закуска,на обяд супа или нещо местно;за вечеря салата със сирене и пак няква ябълка :/ ама има и дни,в които ям по 1 път на ден,особено като съм втора смяна,и то все вечерта :x вместо шоколад и тестени раоти,като много ми се яде хапвам някви сушени плодове.на мен принципно ми направи впечатление 4е нещата са най-зле като ям по 1-2 пъти да ден,метаболизма ли ми се забавя,не знам и аз то4но кво става
TheBeliever
05-27-2011, 10:27
Точно това става. Бавен метаболизъм = по-нисък енергоразход = по-малко изгорени калории.
Като цяло храненето ти не е толкова лошо, но за наистина добри резултати трябва да се заемеш по-сериозно с оптимизирането му. Не толкова като количество (то и така си е прекалено малко за активно спортуващ човек), колкото като съдъжание. Ще ти пратя ЛС с един сайт в който ще намериш изключително полезна информация и примерни режими на хранене.
Другото, което ми хрумва е, че можеш да разнообразиш тренировките. Тялото привиква към натоварванията.
благодаряя мноого,наистина :-)
VampireLover3
05-27-2011, 11:29
Започни да се храниш по 5 пъти на ден! В това, че ядеш един път е грешката. Трябва да имаш 3 основни хранения и две междинни. Като между закуската и обяда трябва да е задължително плод, и между обяда и вечерята също плод. Не яж само салати, ябълки и мюсли .. храни се нормално, но здравословно, защото след това като започнеш да ядеш нормално най-много да си върнеш някой кг. яж и пълнозърнест хляб. Взимай си риба полезна е и то много.Позволявай си малко сладко, защото когато спреш изведнъж нещо което си яла и ти е било вкусно .. след известен период от време няма да можеш да издържиш и най-много да се нахвърлиш на първия шоколад и да го изядеж за секунди! За това си купи натурален шоколад и си взимай по едно блокче всеки ден. Пий МНОГО вода поне 2 литра на ден. Училището не е оправдание и там може да си носиш плодове така, че вместо да гладуваш си взимай нещо от вас или си прави сандвичи.Ако ядеш по 1 път на ден и то вечер най-много да си докараш някакви проблеми с корема да започнеш да припадаш и т.н.т. Вечер се яде най-малко за това гледай през останалата част от деня да ядеш повечко. И най-важното не се отказвай от тренировките.
Ако не си пробвала 90-дневната диета, започни я. С нея ще си изградиш навици да ядеш по поне 3 пъти на ден, пий много вода. Продължавай със спорта.
MusicAddicted
05-27-2011, 12:29
ТОВА ТЕ СЪСИПВА, ХРАНЕНЕТО ТИ Е ОТВРАТИЛТЕЛНО, ПРОПУСКАЙКИ ЗАКУСКА И ДРУГИ ГЛАВНИ ХРАНЕНИЯ, ОРГАНИЗМЪТ ТИ ГОРИ НЕНУЖНИТЕ КАЛОРИИ, НО ЩОМ СПРЕШ ДИЕТАТА, НАДЕБЕЛЯВАШ, ДАЖЕ И ТРОЙНО. ОТСЛАБВАНЕ СЕ ПРАВИ САМО СЪС СПОРТ.
Съсипваш се! Отиди на спорт. С диети не се отслабва. :x
TheBeliever
05-27-2011, 12:40
Като между закуската и обяда трябва да е задължително плод, и между обяда и вечерята също плод.
Не съм съгласна. Защо пък "задължително" плод?
ТОВА ТЕ СЪСИПВА, ХРАНЕНЕТО ТИ Е ОТВРАТИЛТЕЛНО, ПРОПУСКАЙКИ ЗАКУСКА И ДРУГИ ГЛАВНИ ХРАНЕНИЯ, ОРГАНИЗМЪТ ТИ ГОРИ НЕНУЖНИТЕ КАЛОРИИ, НО ЩОМ СПРЕШ ДИЕТАТА, НАДЕБЕЛЯВАШ, ДАЖЕ И ТРОЙНО. ОТСЛАБВАНЕ СЕ ПРАВИ САМО СЪС СПОРТ.
Съсипваш се! Отиди на спорт. С диети не се отслабва. :x
Ти или си тъп или не можеш да четеш. Момичето от месеци ходи на фитнес.
И по-внимателно с цветовете и размерите. Не си интересен.
Barbiiie
05-27-2011, 16:47
Според мен проблема ти е в метаболизма! Когато пропускаш да закусиш вечеряш или обядваш го забавяш още повече! Съветвам те първо да се постараеш да го ускориш, като ядеш най-малко 3 пъти на ден и продължиш със тренировките. Яж зеленчукови супи,салати и месо! След това ще ти е много по-лесно да отслабнеш, отколкото сега! Замени хляба с картофи, аз така правя няма да сгрешиш :-)
Barbiiie
05-27-2011, 17:04
Според мен проблема ти е в метаболизма! Когато пропускаш да закусиш вечеряш или обядваш го забавяш още повече! Съветвам те първо да се постараеш да го ускориш, като ядеш най-малко 3 пъти на ден и продължиш със тренировките. Яж зеленчукови супи,салати и месо! След това ще ти е много по-лесно да отслабнеш, отколкото сега! Замени хляба с картофи, аз така правя няма да сгрешиш :-)
VampireLover3
05-27-2011, 17:19
Четох някъде, че основните хранения трябва да са колкото двата ти юмрука, а междинните колкото единия : ) .. Дори и да не е задължително да се храни с плодове по-добре с тях от колкото с боклуци .. :)
Konstantina
05-27-2011, 18:15
А и количеството. Аз съм се научила, че от каквото и да ядеш, ако е по много - качваш.
храненето ти ми допада, само пий повечко вода и прави разходки, не се заседявай
Надявам се,че греша,но според мен просто ти е такъв гена...Ядеш наистина полезни неща и спортуваш наистина много.Съгласна съм,че трябва да добавиш и междинни закуски за да забързаш метаболизма си. Опитаи се и да спортуваш повече (ако е възможно-ти спортуваш наистина много) Дано съм помогнала! :-) Успееех!
Надявам се,че греша,но според мен просто ти е такъв гена...Ядеш наистина полезни неща и спортуваш наистина много.Съгласна съм,че трябва да добавиш и междинни закуски за да забързаш метаболизма си. Опитаи се и да спортуваш повече (ако е възможно-ти спортуваш наистина много) Дано съм помогнала! :-) Успееех!
да,и на мен тва с гена ми мина през главата,обаче пък не виждам преди би станало тва със отслабването,като се има предвид 4е тогава не спортувах,и за 1 месец свалих 5 килограма;предполагам 4е ако ми беше в гена няа6е как да стане това,нооо може нещо и аз да бъркам :/
Важно е как изглеждаш, а не колко тежиш. Храненето ти е отвратително.. И не знам как живеете с това постоянно броене на калории... :?