.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Bulgaria

Маалко проблемче с отслабването :/

Hello peoplee Бих желала да споделя с вас един проблем и се надявам,че ще можете да ми помогнете някак си.Та,преди 2 години,като бях в 9ти клас,лятото правих Дюкан и бях отслабана с 5-6кг,станах 54 кг,с ръст 165,ии бях г-д добре;ноо,тъй като бях малка и тъпа,изобюо не се замислях как ще ги запазвам тия килограми ии ве4е от тогава не съм падала под 60 (6отоо след диетата си ги върнах всичките,та и отгоре) въпреки 4е ходех и на фитнес,даже тогава бях качила килограми (да,знам,мускулна маса),оба4е пък оъ 6 месеца фитнес не знам кво не прайх както трябва ама не мръднах изпбюо в килограмите;правя си хранителен режим,не прекалявам с яденето; някой ако е имал подобен застой,pls,да ме светне,щото ми писна 4естно казано :/

Заеби

И момичетата с дебели задници привличат, даже много

Мега фен Аватара на TheBeliever
    По програма ли тренираш или си правиш някакви упражненийца колкото да отбиеш номера? Какъв ти е режима? Следиш ли калориите и макронутриентите?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    По програма ли тренираш или си правиш някакви упражненийца колкото да отбиеш номера? Какъв ти е режима? Следиш ли калориите и макронутриентите?
    да,бе,с програма съм;4 пъти седмично,40 мин.кардио + упражнения за съответната част от тялото.не 4е нещо,не съм чак толкова глупава че да давам 50 лева месечно само за да отбия номера.

Значи храненето е проблема. Какво и по колко ядеш?

Град
    Bulgaria
    ем ябълки и овесени ядки за закуска,на обяд супа или нещо местно;за вечеря салата със сирене и пак няква ябълка :/ ама има и дни,в които ям по 1 път на ден,особено като съм втора смяна,и то все вечерта вместо шоколад и тестени раоти,като много ми се яде хапвам някви сушени плодове.на мен принципно ми направи впечатление 4е нещата са най-зле като ям по 1-2 пъти да ден,метаболизма ли ми се забавя,не знам и аз то4но кво става

Точно това става. Бавен метаболизъм = по-нисък енергоразход = по-малко изгорени калории.

Като цяло храненето ти не е толкова лошо, но за наистина добри резултати трябва да се заемеш по-сериозно с оптимизирането му. Не толкова като количество (то и така си е прекалено малко за активно спортуващ човек), колкото като съдъжание. Ще ти пратя ЛС с един сайт в който ще намериш изключително полезна информация и примерни режими на хранене.

Другото, което ми хрумва е, че можеш да разнообразиш тренировките. Тялото привиква към натоварванията.

Град
    Bulgaria
    благодаряя мноого,наистина

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Започни да се храниш по 5 пъти на ден! В това, че ядеш един път е грешката. Трябва да имаш 3 основни хранения и две междинни. Като между закуската и обяда трябва да е задължително плод, и между обяда и вечерята също плод. Не яж само салати, ябълки и мюсли .. храни се нормално, но здравословно, защото след това като започнеш да ядеш нормално най-много да си върнеш някой кг. яж и пълнозърнест хляб. Взимай си риба полезна е и то много.Позволявай си малко сладко, защото когато спреш изведнъж нещо което си яла и ти е било вкусно .. след известен период от време няма да можеш да издържиш и най-много да се нахвърлиш на първия шоколад и да го изядеж за секунди! За това си купи натурален шоколад и си взимай по едно блокче всеки ден. Пий МНОГО вода поне 2 литра на ден. Училището не е оправдание и там може да си носиш плодове така, че вместо да гладуваш си взимай нещо от вас или си прави сандвичи.Ако ядеш по 1 път на ден и то вечер най-много да си докараш някакви проблеми с корема да започнеш да припадаш и т.н.т. Вечер се яде най-малко за това гледай през останалата част от деня да ядеш повечко. И най-важното не се отказвай от тренировките.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Ако не си пробвала 90-дневната диета, започни я. С нея ще си изградиш навици да ядеш по поне 3 пъти на ден, пий много вода. Продължавай със спорта.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

ТОВА ТЕ СЪСИПВА, ХРАНЕНЕТО ТИ Е ОТВРАТИЛТЕЛНО, ПРОПУСКАЙКИ ЗАКУСКА И ДРУГИ ГЛАВНИ ХРАНЕНИЯ, ОРГАНИЗМЪТ ТИ ГОРИ НЕНУЖНИТЕ КАЛОРИИ, НО ЩОМ СПРЕШ ДИЕТАТА, НАДЕБЕЛЯВАШ, ДАЖЕ И ТРОЙНО. ОТСЛАБВАНЕ СЕ ПРАВИ САМО СЪС СПОРТ.

Съсипваш се! Отиди на спорт. С диети не се отслабва.

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Като между закуската и обяда трябва да е задължително плод, и между обяда и вечерята също плод.
    Не съм съгласна. Защо пък "задължително" плод?

Цитирай Първоначално написано от MusicAddicted
    ТОВА ТЕ СЪСИПВА, ХРАНЕНЕТО ТИ Е ОТВРАТИЛТЕЛНО, ПРОПУСКАЙКИ ЗАКУСКА И ДРУГИ ГЛАВНИ ХРАНЕНИЯ, ОРГАНИЗМЪТ ТИ ГОРИ НЕНУЖНИТЕ КАЛОРИИ, НО ЩОМ СПРЕШ ДИЕТАТА, НАДЕБЕЛЯВАШ, ДАЖЕ И ТРОЙНО. ОТСЛАБВАНЕ СЕ ПРАВИ САМО СЪС СПОРТ.

Съсипваш се! Отиди на спорт. С диети не се отслабва.
    Ти или си тъп или не можеш да четеш. Момичето от месеци ходи на фитнес.

И по-внимателно с цветовете и размерите. Не си интересен.

Град
    Габрово
    Според мен проблема ти е в метаболизма! Когато пропускаш да закусиш вечеряш или обядваш го забавяш още повече! Съветвам те първо да се постараеш да го ускориш, като ядеш най-малко 3 пъти на ден и продължиш със тренировките. Яж зеленчукови супи,салати и месо! След това ще ти е много по-лесно да отслабнеш, отколкото сега! Замени хляба с картофи, аз така правя няма да сгрешиш

Град
    Габрово
    Според мен проблема ти е в метаболизма! Когато пропускаш да закусиш вечеряш или обядваш го забавяш още повече! Съветвам те първо да се постараеш да го ускориш, като ядеш най-малко 3 пъти на ден и продължиш със тренировките. Яж зеленчукови супи,салати и месо! След това ще ти е много по-лесно да отслабнеш, отколкото сега! Замени хляба с картофи, аз така правя няма да сгрешиш

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Четох някъде, че основните хранения трябва да са колкото двата ти юмрука, а междинните колкото единия : ) .. Дори и да не е задължително да се храни с плодове по-добре с тях от колкото с боклуци ..

А и количеството. Аз съм се научила, че от каквото и да ядеш, ако е по много - качваш.

храненето ти ми допада, само пий повечко вода и прави разходки, не се заседявай

Надявам се,че греша,но според мен просто ти е такъв гена...Ядеш наистина полезни неща и спортуваш наистина много.Съгласна съм,че трябва да добавиш и междинни закуски за да забързаш метаболизма си. Опитаи се и да спортуваш повече (ако е възможно-ти спортуваш наистина много) Дано съм помогнала! Успееех!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от vikiraa
    Надявам се,че греша,но според мен просто ти е такъв гена...Ядеш наистина полезни неща и спортуваш наистина много.Съгласна съм,че трябва да добавиш и междинни закуски за да забързаш метаболизма си. Опитаи се и да спортуваш повече (ако е възможно-ти спортуваш наистина много) Дано съм помогнала! Успееех!
    да,и на мен тва с гена ми мина през главата,обаче пък не виждам преди би станало тва със отслабването,като се има предвид 4е тогава не спортувах,и за 1 месец свалих 5 килограма;предполагам 4е ако ми беше в гена няа6е как да стане това,нооо може нещо и аз да бъркам :/

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Важно е как изглеждаш, а не колко тежиш. Храненето ти е отвратително.. И не знам как живеете с това постоянно броене на калории...
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си