View Full Version : отново заедно?
Бяхме най-добри приятели 5 неразделни години. Започнахме да се харесваме. Тръгнахме. Обичахме се. Започнаха кавгите. Не можех да търпя повече. Излязохме.
Казах му "Да се разделим,нали това чакаше", а той отговори просто "добре". Не го очаквах.
Вечерта ми каза "Аз ако исках да се разделим щях да ти кажа". А два дена след това разбирам, че вече се целува с друго момиче.. Толкова пъти ми е казвал, че ме обича, доказвал ми го е.. Не мислех,че толкова лесно ще ме забрави.. Мислех,че ще се бори, но уви..
Е, каквото и да става той винаги ще е моя най-добър приятел и момчето, което наистина обичам..
Възможно ли е просто ей така ме е забравил и си е продължил живота?
Момиче за два дена ли съм..?
badsector
05-27-2011, 17:26
...Момиче за два дена ли съм..?
Не приемай така нещата. Просто връзката ви се е изчерпала, разделили сте се и всеки е поел по своя път. Запази приятния спомен за него и давай смело напред :)
Неказа колко дълго сте се обичали и карали. Ако е било два дена, както се споменава, явно бързо сте разбрали, че не сте един за друг ;p Искала си го да го подбутнеш да направи нещо, като си споменала за раздяла и е направил. Не ви е било писано, харесва си друга. Сега ти остава да мислиш дали да си продължите приятелството, аз бих казал "да", забравете тази случка
stefko1996
05-27-2011, 17:54
Защо сте се карали?Знам ,че сте били много време заедно но не го приемай толкова на вътре ще срещнеш любовта отново вярвай в себе си.Остави го щам на 2-3 ден се е целувал с друга не си заслужава да се бориш за него дори да го обичаш.Не си заслужава може пак да те нарани
Карахме се, защото когато аз му говоря сериозно той си мисли, че е шега. Кавгите бяха околко две седмици. Обичахме се около година. Мислех си, че ще можем да продължим приятелството си, но се чувствам предадена.. Сякаш съм била никоя..
againstyou
05-27-2011, 18:37
...Момиче за два дена ли съм..?
Не приемай така нещата. Просто връзката ви се е изчерпала, разделили сте се и всеки е поел по своя път. Запази приятния спомен за него и давай смело напред :)
Няма по-точен коментар.
Не дави мъката като се вижда с други. Мисли, че така ще му мине по-лесно.
Не, дави мъката като се вижда с други. Мисли, че така ще му мине по-лесно.
И аз с това се успокоявах..
Очевидно сте се изчерпали и той просто е чакал да го скъсаш .. тъпак .. :?
SisiStrange
05-28-2011, 07:52
Ами случвало ми се е съвсем същото - ходихме 8 месеца, скъсахме, хвана си гадже 2-3 дена по-късно. Разбирам те напълно защо се чувстваш предадена. В нашия случай останахме приятели. Но е ужасно трудно и донякъде е свързано със саможертва главно от твоя страна. Ти си прецени дали той си струва.
learnlivelove
05-28-2011, 08:01
Не го мисли толкова.Имали сте своите прекрасни моменти,остани с спомена за тях.Той е продължил напред значи и ти трябва да направиш същото ;)