PDA

View Full Version : отново заедно?

kalit0y
05-27-2011, 17:10
Бяхме най-добри приятели 5 неразделни години. Започнахме да се харесваме. Тръгнахме. Обичахме се. Започнаха кавгите. Не можех да търпя повече. Излязохме.
Казах му "Да се разделим,нали това чакаше", а той отговори просто "добре". Не го очаквах.
Вечерта ми каза "Аз ако исках да се разделим щях да ти кажа". А два дена след това разбирам, че вече се целува с друго момиче.. Толкова пъти ми е казвал, че ме обича, доказвал ми го е.. Не мислех,че толкова лесно ще ме забрави.. Мислех,че ще се бори, но уви..
Е, каквото и да става той винаги ще е моя най-добър приятел и момчето, което наистина обичам..
Възможно ли е просто ей така ме е забравил и си е продължил живота?
Момиче за два дена ли съм..?

badsector
05-27-2011, 17:26
...Момиче за два дена ли съм..?
Не приемай така нещата. Просто връзката ви се е изчерпала, разделили сте се и всеки е поел по своя път. Запази приятния спомен за него и давай смело напред :)

asasfdf
05-27-2011, 17:37
Неказа колко дълго сте се обичали и карали. Ако е било два дена, както се споменава, явно бързо сте разбрали, че не сте един за друг ;p Искала си го да го подбутнеш да направи нещо, като си споменала за раздяла и е направил. Не ви е било писано, харесва си друга. Сега ти остава да мислиш дали да си продължите приятелството, аз бих казал "да", забравете тази случка

stefko1996
05-27-2011, 17:54
Защо сте се карали?Знам ,че сте били много време заедно но не го приемай толкова на вътре ще срещнеш любовта отново вярвай в себе си.Остави го щам на 2-3 ден се е целувал с друга не си заслужава да се бориш за него дори да го обичаш.Не си заслужава може пак да те нарани

kalit0y
05-27-2011, 18:25
Карахме се, защото когато аз му говоря сериозно той си мисли, че е шега. Кавгите бяха околко две седмици. Обичахме се около година. Мислех си, че ще можем да продължим приятелството си, но се чувствам предадена.. Сякаш съм била никоя..

againstyou
05-27-2011, 18:37
...Момиче за два дена ли съм..?
Не приемай така нещата. Просто връзката ви се е изчерпала, разделили сте се и всеки е поел по своя път. Запази приятния спомен за него и давай смело напред :)
Няма по-точен коментар.

fear4o
05-28-2011, 02:44
Не дави мъката като се вижда с други. Мисли, че така ще му мине по-лесно.

kalit0y
05-28-2011, 05:25
Не, дави мъката като се вижда с други. Мисли, че така ще му мине по-лесно.

И аз с това се успокоявах..

Hilary_
05-28-2011, 06:29
Очевидно сте се изчерпали и той просто е чакал да го скъсаш .. тъпак .. :?

SisiStrange
05-28-2011, 07:52
Ами случвало ми се е съвсем същото - ходихме 8 месеца, скъсахме, хвана си гадже 2-3 дена по-късно. Разбирам те напълно защо се чувстваш предадена. В нашия случай останахме приятели. Но е ужасно трудно и донякъде е свързано със саможертва главно от твоя страна. Ти си прецени дали той си струва.

learnlivelove
05-28-2011, 08:01
Не го мисли толкова.Имали сте своите прекрасни моменти,остани с спомена за тях.Той е продължил напред значи и ти трябва да направиш същото ;)