View Full Version : И моята история
LightAndDarkness
05-27-2011, 18:57
Знам, че няма как да ми помогнете и какво да ме посъветвате. Просто искам да разкажа. Харесвах едно момче. Даже мога да кажа, че бях влюбена. Той също ме паказваше, че ме харесва. Даде ми страшно много надежди. Дори днес дойде при мен и ми го показваше по всякакъв начин. Бях готова да му кажа... и после го видях обвързан във фейсбук с моя позната.
Ще си помислите, че е тъпо и че хората имат много по-сериозни проблеми от това. Но за мен е важно. И ми е гадно. Обичах ночина, по който ме караше да се чувствам. Отивах на училище с усмивка, радвах се на часовете по математика, които карахме заедно... А сега не знам как да отида и да го гледам с другата. Ще ми идва да плача.
Знам, че е тъпо и банално, обаче така се чувствам :(
cobisbob
05-27-2011, 19:00
Ако момчето има действително връзка с това момиче и в същото време днес е дошъл при теб и ти е "пращал такива сигнали" значи е пълен идиот и не си струва изобщо да го мислиш. Знам, че в такива ситуации е кофти отначало, но с времето всичко ще се оправи :)
Момчето иска да бъде харесвано и едновременно 10 момичета да ходят зад задника му.
Цървул е. Ще ти мине. :)
LightAndDarkness
05-27-2011, 20:01
Благодаря ви за отговорите. Знам, че ще ми мине. Ще се справя някак дотогава.
А дали наистина имат някаква връзка или не е само за някоя публикация или за ебавка? А дали не иска да я разкара и да бъде с теб?
Никой не мисли за тва братче всички се впускате да изливате акъл в една и съща посока..
LightAndDarkness
05-28-2011, 05:23
Не е ебавка. Той сам ми каза, че наистина ходи с нея.
SmilezZz
05-28-2011, 06:29
Тогава или се прави на "оборотен",или си си внушавала и сама си си давала празни надежди..
Все пак щом ходят - няма какво да правиш.. Не им се бъркай във връзката.. Момчета много..
Не си струва сега да се депресираш.. Животът е пред теб.. Той няма да е първият,нито последният.. Знаеш го (:
Не ти трябва такъв женкар .. :?
bloodfrozen
05-28-2011, 07:39
Старателно те е обработвал за резервен вариант. Ако другата мацка не му се е вързала, то той е щял да се захване с теб.
SisiStrange
05-28-2011, 07:46
Постарай се да не ги гледаш просто. Ако са в един клас, гледай сеир после като скъсат. Мед ще ти капе от сърцето.
badsector
05-28-2011, 08:28
Старателно те е обработвал за резервен вариант. Ако другата мацка не му се е вързала, то той е щял да се захване с теб.
Твърде вероятно.
...Мед ще ти капе от сърцето.
Не е на добре да намираш удоволствие в чуждото нещастие.
Taкива момченца, дето едновременно се 'занимават' с 4 момичета, направо са ми противни . Не си заслужават боклуците долни. Забравяй ! :o
frozendeath
05-28-2011, 13:28
А за нея какво да се каже? Мислиш ли, че й е приятно той я да сваля и после да я зареже така?
pressiana
05-28-2011, 17:32
Женската злоба е опасно нещо. 8-)
SisiStrange
05-29-2011, 08:54
Женската злоба е опасно нещо. 8-)
Да бе. Всички сме ангелчета, готови да се радваме за щастието на враговете си и да плачем за провалите им. Човешкото сърце е пълно с егоизъм. Винаги се намира едно гласче на заден план. Гласчето, което се радва, че не то се е изръсило в локвата насред улицата, а е някой друг. Гласчето, което си казва: Видя ли, да ме беше послушал/а! Гласчето, което си казва: Ами аз плаках по тебе толкова дълго, айде поплачи сега и ти да видиш дали е хубаво! и прочие, и прочие.
Няма значение дали ще си признаеш, че е там. Все едно да имаш паток на главата и да твърдиш, че нямаш (Тери Пратчет). Той все пак си е там.
Гласчето не ни прави зли, злобни и тн. Прави ни просто най-обикновени хора. :wink:
nikoletaw
05-29-2011, 09:18
Откъде накъде си сигурна, че момчето ти е "изпращало сигнали"? Недейте така да слагате етикети, за нея може да са били "сигнали", а за него НЕ! :-o
badsector
05-29-2011, 11:30
...Женската злоба е опасно нещо. 8-) [/b]
Мани направо на моменти като се сблъсквам с нея и супер много се учудвам как жените си я намирате за нормална и не й обръщате внимание. Дори си оставате приятелки и злобата се включва в нормалното ви общуване.
...Винаги се намира едно гласче на заден план...
При някои на заден, при някои е водещо. Някои живеят според него, други го набиват възможно най-навътре в съзнанието си.
SisiStrange
05-29-2011, 17:30
...Винаги се намира едно гласче на заден план...
При някои на заден, при някои е водещо. Някои живеят според него, други го набиват възможно най-навътре в съзнанието си.
И двете са крайности, които не водят до нищо добро. То си е част от тебе - не можеш да го изриташ в ъгъла на съзнанието си и да го затрупаш с угризения. Можеш да приемеш, че го има и да се стараеш да не бъдеш лош и злорад в най-буквалния смисъл на думата. А, ако го оставиш да те води и да контролира живота ти - хм, мисля, че за такива хора си има специална дума - психопати. Въпросът е в баланса, в това да можеш хем да си бъдеш себе си без да отричаш мислите си, хем да постъпваш разумно и правилно.
justwondering
05-29-2011, 18:40
1во. Аз си мисля, че може да си си внушавала за сигналите. Да, не съм била там, не знам как се е държал, но наистина може да си се объркала, защото ти се е искало. :)
2ро. Ако си се държала тайнствено, а той ти е показвал, че те харесва постоянно и ти не си отвръщала... е какво искаш? Няма цял живот да те чака я.
3то. Може публикацията да е един вид "тест" да види дали имаш чувства към него. Ако не- вариант 2.
4то. Както казаха, може просто да си ви върти. Но аз си оставам зад моето, че те е чакал, чакал и му е писнало в един момент.
:)
pressiana
05-29-2011, 20:13
Няма значение дали ще си признаеш, че е там.
А някъде да съм го отричала?? :)
Не съм много съгласна с това, което си изписала иначе. Лично мнение.
А за човешката злоба - както се казва - "Нищо човешко не ми е чуждо". ;)