PDA

View Full Version : Старомодна ли съм /или вече тъка е модерно?

mackataa
05-27-2011, 19:48
Оф мисля,че това е лъжа ,но да ви попитам
Мислите ли че е нормално една жена да спи с племенника си(ако е на 5 разбирам ) .
Но той след няколко дена прави 23...Случи се следното..
Питах го дали иска като си легна да се чуем , и той е не мога,ще събудя леля,и аз е тя при теб ли спи..И той Да
И аз не вярвам,мисля че това е лъжа..и с него спорихме ..
И той каза че е истина,ако искам да вярвам..
Е-е-е кажете за бога възможно ли е такова нещо според вас..
Мисля си че ходи при друга и нарочно казва,че е при леля си,(но по някой път си пишем по скайп когато казва че е там,с лаптоп е//
И не знам като се видим другата .седмица да му кажа, ли че наистина ми е странно,и да не ме лъже,много пъти му казвам ако има друго момиче,кажи ще се разделим ( а и ние не сме правили секс все още)заедно сме от почти година..аз съм на 19

mackataa
05-27-2011, 20:08
никой ли няма да каже какво мисли :(

MaLkaTa_LaDy
05-27-2011, 20:15
Мисля, че да си на 19 да си с момче вече година и все още да не сте си легнали е странно. Не изпитваш ли сексуално привличане? Той е на 23 изпитва нуждата от секс и мога да се обзаложа, че ти е изневерявал.

mackataa
05-27-2011, 20:25
Ами аз вече ,се чуствам готова но не знам по какъв начин да му намекна,а и по някой път малко се притеснявам ..аз също мисля,че е ..ревнувам го страшно много,и съм му казвала ако си има друга да се разделим
Това е и причината да се караме по често ,защото го ревнувам и примерно ако влезе в скаипа по късно все мисля,че е ходил не знам си къде но тва е друга тема.. :(

w0lf
05-27-2011, 21:11
Кво има да намекваш, кажи му просто "Хайде да правим секс". За 19 годишна не мислиш особено логично. А няма ли вариант просто да спят в една стая? Така както си го обяснила не става ясно.

mackataa
05-27-2011, 21:18
Е то има,аз го нях питала заедно ли спите,той можеше да каже на отделни легнла
а не еми да :)

w0lf
05-27-2011, 21:21
може пък да са си на 2 легла и да не ти е казал както тряя
или пък да имат само едно легло там където спят, но да е по голямшко
няма как да знаеш със сигурност ако не го попиташ за подробности

mackataa
05-27-2011, 21:23
питала съм го
с леля си ли спиш
и той -да

britzy
05-27-2011, 21:26
питала съм го
с леля си ли спиш
и той -да

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Да,прозвуча гадно.
Ами виж не може от 1 година да го мъчиш,може и да кръшка ,той си знае

badsector
05-27-2011, 21:27
Не пришпорвайте момичето за секс, когато си реши, тогава. Ето, сегашният като й изневерява, по-добре ли щеше да е, ако се беше изчукала с него?
п.п. т'ва да спи с леля си в една стая, дори и на различни легла на тази възраст, е абсурд. Дори и да е вярно, това е някакво психическо отклонение, според мен.

mackataa
05-27-2011, 21:30
за психично отклонение едва ли..
Но мисля,че е спал с друга и за да замаже малко положението,казва че спи с леля си :(

shmurkam
05-27-2011, 21:55
Ок, и да не е била вкарана във филма, вече я вкарахте :lol: :lol: :lol:

П.П.Ако е на гости или апартамента е малък кво толкова да спи при леля си....??? Иначе... 8-) :shock: :lol:

tanch3t093
05-27-2011, 23:21
Едва ли би спал с леля си .. Ако е искал ще ти изневери с някоя друга, но не и с леля си! :? :?

fear4o
05-28-2011, 02:00
кажи ще се разделим
Колко успокоително.. Направо е хукнал да ти казва да знаеш..
Виж сега ти си на 19 (предполагам и той е някъде там), ходите от почти година и не сте правили секс е кажи честно дали не е нормално да отиде да се наебе с някоя просто, за да утоли нагона си...

Hilary_
05-28-2011, 06:06
Чакай са .. под "спа с леля си" аз разбирам че спят на едно легло, а не че правят секс .. второто би било прекалено извратено .. :lol:

Иначе .. защо не искаш да спиш с него? :-o

Nakadah
05-28-2011, 06:16
Ти му казваш да спре да те лъже и той ти казва майната ти! :lol:

badsector
05-28-2011, 08:41
Чакай са .. под "спа с леля си" аз разбирам че спят на едно легло, а не че правят секс .. второто би било прекалено извратено .. :lol:
То щото първото не е :D

...Иначе .. защо не искаш да спиш с него? :-o
Ми може да иска да се изклати с някой, на когото наистина ще му пука за нея. А не някой, който просто иска да я опъне за бройката :)

mackataa
05-28-2011, 16:55
Говорихме по тази тема..
Спали са,защото тогава е имало и други хора в апартамента.
Заключете темата..