View Full Version : Непълнолетен на гости в България
vanko9393
05-28-2011, 10:48
Здравейте,
Живея в германия, на 17 години съм. Наскоро навих наште да ме пуснат да отида до България сам това лято. Имам бг паспорт и разрешение от родителите за напускане на държавата заверено от нотариус. Въпросът ми е дали ще имам проблеми да отида там на почивка сам след като съм непълнолетен.
Поздрави
Иван
blahblaah
05-28-2011, 17:18
ами зависи къде в кой град ще бъдеш попринцип в по-големите може да ти направят някъде проблем при регистрация за хотел ... иначе по заведения пак в по големите градове след 10 и в такива за пушачи няма да те пуснат има някакви които си се знаят и там си пускат ама са рядкост
ами зависи къде в кой град ще бъдеш попринцип в по-големите може да ти направят някъде проблем при регистрация за хотел ... иначе по заведения пак в по големите градове след 10 и в такива за пушачи няма да те пуснат има някакви които си се знаят и там си пускат ама са рядкост
Няма да го пуснат някой друг път. А иначе ако си носиш лична карта не би трябвало да имаш проблем ;)
blahblaah
05-28-2011, 19:09
не знам къде живееш ама на 17 години в центъра на София не пускат много ... тва че има 20 заведения където пускат не ги прави много при положение че в София заведенията са на всеки метър
vanko9393
05-28-2011, 21:21
значи по кръчми и дискотеки да не се мъча да обикалям :) иначе на летището дали някой ще ме пита дали съм с придружител и тн? :)
На влизане в БГ принципно никой няма да те пита за нищо, само проверка на паспорт.
Виж на излизане ти трябва декларацията, която имаш.