View Full Version : МИДАТА vol.2
RageAgainstTheMachine
05-28-2011, 13:02
Нека съживим от преди една от най-забавни теми , на които съм се смял със глас. Hunt and kill my minions :smt071 :smt077
съжалявам за тъпия въпрос мислите ли че е нужно да се обръсна защото утре ще ходя до уролога ... ?
RageAgainstTheMachine
05-28-2011, 13:35
:Дд аз понякога като се гледам по-дълго в огледалото ии започвам да си мисля "ам това наистина ли съм аз или ако не съм аз коя е тая отсреща"..... и психясвам отвсякаде.... даже съм си мислила, че има някой друг зад мен или неш' такова :D абе общо взето гадно е :D :) а понякога като започна да мисля за дишаннето като цяло и за това, че го правим непрекъснато, без да се усетим и изведнъж спирам да дишам за около минута докато не почна да си мисля за нещо друго :D :D не ми е лесно, знам си 8-) :lol: :lol:
Лол :lol:
fire_magic
05-28-2011, 14:01
:D :razz:
RageAgainstTheMachine
05-28-2011, 14:02
Май само аз ще поствам тука 8)
Името на темата - Какво да вечерям? Спагети или Бъркани Яйца!?
Наистина голяма дилема ми е и моля да не се приема темата като шега.
Напоследък изпитвам огромна нужна да ям АДСКИ МНОГО, а от 2 дни не съм излизал от нас, защото след бала умрях..
Вече 2 поредни вечери си правя бъркани яйца с нещо... я месо, я някви зеленчуци...
Слагам по 5 яйца и г/д се наяждам.
Знам, че е вредно, но адски много ми се ядат бъркани яйца...
Какво да правя????
LoveMnmL
05-28-2011, 16:56
:Дд аз понякога като се гледам по-дълго в огледалото ии започвам да си мисля "ам това наистина ли съм аз или ако не съм аз коя е тая отсреща"..... и психясвам отвсякаде.... даже съм си мислила, че има някой друг зад мен или неш' такова :D абе общо взето гадно е :D :) а понякога като започна да мисля за дишаннето като цяло и за това, че го правим непрекъснато, без да се усетим и изведнъж спирам да дишам за около минута докато не почна да си мисля за нещо друго :D :D не ми е лесно, знам си 8-) :lol: :lol:
Лол :lol:
Хахахахахаххахаха,ааа не този коментар разбива отвсякъде.Много тежка диагноза бих й поставила на този/тази.Не ее лесно :razz:
За вас КОФА няма ли?! :shock:
RageAgainstTheMachine
05-28-2011, 18:24
За вас КОФА няма ли?! :shock:
Ти не си виждал мидата *shock* ?! Напиши в гоогле МИДАТА и виж в кои раздел е. Тя не е за кофата , това е специално за гафове и идиоти с малоумни теми и проблеми. Доста сериозна тема ако питаш мен ;) 8)
RageAgainstTheMachine
05-28-2011, 19:01
WTF :D
Сори, не знам дали темата е за тук, но не знаех къде да я пусна.
Та според вас ако правя графити (което харесвам), може ли по някакъв начин да ми повлияе на футбола, защото тренирам и футбол и той главен за мен.
Защото не познавам някои други, които да прават графити и да тренират, затова се чудех дали няма да ми пречат.
Иначе родителите ми смятат, че няма проблем и може би ще ме разтоварва.
Надявам се да чуя и вашето мнение.
Lucifercho
05-28-2011, 19:11
Хахаха това последното от футболиста ме разби.Вярно ,че не са от умните ,но този образ направо ме разби :D :grin:
SameLove
05-28-2011, 19:12
Предишната мида беше в раздел Секс , защото беше със смешни секс истории . Тук вие не пускате такива , така че е за Кофата .
RageAgainstTheMachine
05-28-2011, 19:24
Предишната мида беше в раздел Секс , защото беше със смешни секс истории . Тук вие не пускате такива , така че е за Кофата .
Check again dear 8)
gegata15
05-30-2011, 09:51
Имам гадже от 5 месеца
Днес той ме заряза
Много се обичахме,
но той предпочете костенурката си през мен.
Той е зооманияк и отглежда в апартамента си много животни и от тях почти не излиза и аз му направих скандал. Попитах го кой предпочита МЕН или въпросната му любима костенурка. Той направи избора си.
Нека си живее с нея и останалите си домашни любимци....
Тъпи момчета
:razz: :razz: :razz: :razz:
fUcKsMiLe
05-30-2011, 14:06
За вас КОФА няма ли?! :shock:Ти не си виждал мидата *shock* ?! Напиши в гоогле МИДАТА и виж в кои раздел е. Тя не е за кофата , това е специално за гафове и идиоти с малоумни теми и проблеми. Доста сериозна тема ако питаш мен ;) 8) В предишната 'Мида', бяха пускани САМО изцепки от раздел 'Секс', със съдържание, което се отнася към този раздел, а не теми от рода на 'Какво ще ям, Гледам се в огледалото, Нещо си за футбола, блябля.. етц.'.
Аз до тук видях само 2 публикации, свързани с идеята на тази тема.
Тя не е за кофата , това е специално за гафове и идиоти с малоумни теми и проблеми. 8) .. и проблеми свързани със секса - бих добавила.
Съжалявам за спама, но просто ми направи голямо впечатление. (:
Extremescream
05-30-2011, 14:12
Поствайте кретении, тъпни, идиотизми и малоумни изцепки само от раздел СЕКС. За другото си има 'Кофата.'
Олеле ся като се сещам преди 2 години някаде имаше тема за някакво 16-17 годишно момиче, което намерило използван презерватив на брат си и от любопитство пробвало какъв е вкусът на спермата,после майка и разбрала и т.н. :lol: (ако някой има линк към темата моля да го постне)
LambOfGod
06-10-2011, 03:08
ЪП!
Ми обикновенно когато двама души мъж и жена се харесат, мъжит поставя своята "чурка"(чопка,пишка) в "катеричката"(п***а) на жената, като мърда напред и назад. Very Happy Laughing