View Full Version : Подиграват ми си :(
Всички ми се подиграват, защото са ми щръкнали ушите :( Не мога да ходя вързана и да си правя много прически. И не може да не ми пука какво си мислят за мен.. :(
NightGuardian
05-28-2011, 22:28
Деца сте! През това време , ще търпиш много убиди! Няма да им обръщаш внимание , искат просто да се намерят на приказка! Загледай се и ти и те имат нещо нередно и им го кажи и ги закопай !
Еби ги в гъза , какво казват :)
Еми като не може да не ти пука ,нека ти пука !
... Марчето нали точно заради ушаците я дават по телевизията !
П.П. Спокойно , още сте идиотчета избиващи комплекси !
И не може да не ми пука какво си мислят за мен.. :(
напротив
Ходи с пусната коса.
Така няма да ти виждат ушите и няма да има за какво да ти се подиграват.
badsector
05-29-2011, 03:42
Ходи с пусната коса.
Да бе и да придобие комплекси и в бъдеще да я е страх да си покаже ушите.
Нищо не прави, нека се подиграват, ти си прави пас, ще мине с времето.
Не можеш да ме убедиш че няма грим с който да си моделираш ушите малко...
RageAgainstTheMachine
05-29-2011, 04:52
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199941_189438647764616_162099683831846_435181_3456 32_n.jpg
Не им обръщай внимание , колкото и трудно да звучи. Иронизирай ги. Обиждай ги. Унижавай ги. Не избивай комплекси заради ушаците с времето ще се оправят. Май...
Дъмбоооооооооо :Д
По темата : Пусни си дълга коса
Ходи с пусната коса.
Да бе и да придобие комплекси и в бъдеще да я е страх да си покаже ушите.
Ами ако наистина са й щръкнали, мислиш ли че когато стане на 20-25 години просто ще забрави за тях и ще ги показва с гордо вдигната глава?
Moderatorius
05-30-2011, 06:32
Мойте пък май са големи, и като малка съм си отнесла подигравките. Но сега като се гледам, не са толкова големи. Дори си ходя с вързана коса и няма проблем. Никой нищо не ми е казвал от много години насам. :D Иначе що не пробваш с лента за коса? Смисъл слагаш я над самите уши? Макар че аз пробвах и после си чувствах ушите деформирани :D
ccdesigns
05-30-2011, 12:27
Като ти се подиграват пак им бий по едно ухо в лицето :D Не знам на колко си, но попринцип след 7-8 клас вече не се подиграват :)
SmilezZz
05-30-2011, 14:50
Не им обръщай внимание.. Можеш !!
Покажи им,че не ти пука..
Пък те също не са перфектни,нали знаеш ?
Да не ти пука..
ОООХ !!! Абе момичее кво ти пука бе? Те да не са прекрасни? Казваш им аре пътя мн хубавите ии айдее ! Въобще да не ти пука ей !!! 8) 8)
Слагай си такъв тип ленти, за да ги скриеш, въпрки че не трябва чак толкова да се притесняваш 8-)
http://divva.blog.com/files/2011/03/Anthropologie-epi-headband-grey.jpg
http://prikachi.com/images/747/2851747K.jpg
http://www.vmzona.net/product_pics/thumbs/b1183_30561.jpg
Grommash
06-01-2011, 17:16
Споко, ще се оправят. Моите и тя бяха доста щтръкнали като малък, но след пубертета почти не се забелязват, че изобщо са били. :-D
xpuct0wa
06-01-2011, 20:22
Най-добрата ми приятелка беше така :( колко подигравки отнесе :( И накрая не можа да издържи на униженията им и се оперира ..
--------
Но, това не е решението в никакъв случай ...
TeenGirl02
06-29-2011, 21:10
Не обръщай внимание какво говорят :) като видях, че не ти пука ще спрат да те обиждат. :)
malkasladka
06-30-2011, 18:35
Не им показвай, че се дразниш и ще им писне и ще спрат. Тези, които се подиграват според мен са коплексари и не забравяй, че перфектни хора няма, така че и тези, които ти се подиграват имат дефекти, но ти не бъди като тях, не им се подигравай, остави ги, нека си говорят на стените, бъди над тези неща! :)
Оф егати гадните хлапета има в днешно време..ще съсипят някой само и само за да си направят лафа..
zlatit0o
06-30-2011, 18:45
Оф егати гадните хлапета има в днешно време..ще съсипят някой само и само за да си направят лафа..
Напълно съм съгласна ;-)
Но ако не им обръщаме внимание ще им омръзне и ще спрат.
Аз пък не разбирам защо трябва да се мълчи,я стани и ги напсувай така,че да си забият главите в заднциите и да не си отварят повече устите да ти се подиграват,не мълчи като сдуханячка,така разбират,че нищо не можеш да им направиш и ще продължат.
titinkaa
06-30-2011, 19:01
Да не ти пука,изобщо не им обръщай внимание,и те не са идеални,все имат по някой косур и те.
един приятел има маймунски уши. Постоянно е с прическа 3 номер. Подигравам му се но е сладък така. Всеки му се подиграва но на него му е през оная работа. Просто и той им се подиграва. В 3 думи : ДА НЕ ТИ ПУКА :)
Убий глупака с мълчание, нали знаеш :) Просто ги игнорирай, няма по - добър начин да отвърнеш на някого !!!
Иначе и аз се притеснявам, че са ми щръкнали ушите ( а те всъщност са си нормални) и избягвам да ходя с вързана коса, а и миналото лято си пробих обица на едното ухо високо на хрущяла и сега то е по - щръкнало от другото :D
Ако все пак толкова се притесняваш можеш да използваш и лепенки за уши(но освен ако наистина не го искаш,защото иначе хората които ти се подиграват ще си мислят, че се спечелили(и то ще си бъде така,де) и са ти повлияли) , аз съм виждала, че слагат на моделите по ревютата и фотосесиите. Не съм сигурна, но май се продават в аптеките . Е. успех :-)
chemist9009
06-30-2011, 22:20
К'во ти пука...гле'й си живота и т'ва е....а те'я които ти се подиграват да го д*хат 'щот' т'ва е живота!!! 8)
munik2805
07-03-2011, 20:40
И аз имах същия проблем .. Как го реших? Трудно .. често съучениците ми ме разплакваха, но един ден просто ми писна и си казах стига .. започнах да си връзвам косата .. даже да ходя по-често с вързана коса .. и спря да ми пука нека си говорят .. всеки си има някакъв бъг както се казва в една реклама .. и какво от това ? Въобще да не ти пука .. продължаваш напред :)
directing
07-03-2011, 20:48
А бе ебахти хората в днешно време..Тези малките особено само гледат да се подиграват..тцтц..
everythingisrelative
07-03-2011, 20:58
аз таквива момичета харесвам ... страннички
Просто се опитай да ги игнорираш напълно и това е.
Има и друг начин - всеки път когато ти кажат нещо, обиждай ги и ти... Едва ли са перфектните :wink:
exxxclusive
07-11-2011, 20:36
Виж момиче/момиче си нали :D
Да не ти пука миличка,те това искат,игнорирай ги ! Покажи им че ни ти пука !! 8)
chemist9009
07-11-2011, 21:52
Имам един познат който е в същото положение и му викат: Сателита,Булсата и още кво ли не?! Иначе решението е пълен игнор!!! 8) 8)