- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подиграват ми си :(
Всички ми се подиграват, защото са ми щръкнали ушитеНе мога да ходя вързана и да си правя много прически. И не може да не ми пука какво си мислят за мен..
![]()
Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!
Деца сте! През това време , ще търпиш много убиди! Няма да им обръщаш внимание , искат просто да се намерят на приказка! Загледай се и ти и те имат нещо нередно и им го кажи и ги закопай !
Еби ги в гъза , какво казват![]()
Еми като не може да не ти пука ,нека ти пука !
... Марчето нали точно заради ушаците я дават по телевизията !
П.П. Спокойно , още сте идиотчета избиващи комплекси !
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
напротивПървоначално написано от misinky
Ходи с пусната коса.
Така няма да ти виждат ушите и няма да има за какво да ти се подиграват.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да бе и да придобие комплекси и в бъдеще да я е страх да си покаже ушите.Първоначално написано от onestar
Нищо не прави, нека се подиграват, ти си прави пас, ще мине с времето.
Не можеш да ме убедиш че няма грим с който да си моделираш ушите малко...
Не им обръщай внимание , колкото и трудно да звучи. Иронизирай ги. Обиждай ги. Унижавай ги. Не избивай комплекси заради ушаците с времето ще се оправят. Май...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ами ако наистина са й щръкнали, мислиш ли че когато стане на 20-25 години просто ще забрави за тях и ще ги показва с гордо вдигната глава?Първоначално написано от badsector
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мойте пък май са големи, и като малка съм си отнесла подигравките. Но сега като се гледам, не са толкова големи. Дори си ходя с вързана коса и няма проблем. Никой нищо не ми е казвал от много години насам.Иначе що не пробваш с лента за коса? Смисъл слагаш я над самите уши? Макар че аз пробвах и после си чувствах ушите деформирани
![]()
Като ти се подиграват пак им бий по едно ухо в лицетоНе знам на колко си, но попринцип след 7-8 клас вече не се подиграват
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не им обръщай внимание.. Можеш !!
Покажи им,че не ти пука..
Пък те също не са перфектни,нали знаеш ?
Да не ти пука..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ОООХ !!! Абе момичее кво ти пука бе? Те да не са прекрасни? Казваш им аре пътя мн хубавите ии айдее ! Въобще да не ти пука ей !!!![]()
![]()
Слагай си такъв тип ленти, за да ги скриеш, въпрки че не трябва чак толкова да се притесняваш![]()
http://divva.blog.com/files/2011/03/...dband-grey.jpg
http://prikachi.com/images/747/2851747K.jpg
http://www.vmzona.net/product_pics/t...1183_30561.jpg
Най-добрата ми приятелка беше такаколко подигравки отнесе
И накрая не можа да издържи на униженията им и се оперира ..
--------
Но, това не е решението в никакъв случай ...
Не им показвай, че се дразниш и ще им писне и ще спрат. Тези, които се подиграват според мен са коплексари и не забравяй, че перфектни хора няма, така че и тези, които ти се подиграват имат дефекти, но ти не бъди като тях, не им се подигравай, остави ги, нека си говорят на стените, бъди над тези неща!![]()
Оф егати гадните хлапета има в днешно време..ще съсипят някой само и само за да си направят лафа..
• Обичай,за да те обичат! •
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от xSANYAx
![]()
Но ако не им обръщаме внимание ще им омръзне и ще спрат.
Аз пък не разбирам защо трябва да се мълчи,я стани и ги напсувай така,че да си забият главите в заднциите и да не си отварят повече устите да ти се подиграват,не мълчи като сдуханячка,така разбират,че нищо не можеш да им направиш и ще продължат.
• Обичай,за да те обичат! •
Да не ти пука,изобщо не им обръщай внимание,и те не са идеални,все имат по някой косур и те.
един приятел има маймунски уши. Постоянно е с прическа 3 номер. Подигравам му се но е сладък така. Всеки му се подиграва но на него му е през оная работа. Просто и той им се подиграва. В 3 думи : ДА НЕ ТИ ПУКА![]()
Убий глупака с мълчание, нали знаешПросто ги игнорирай, няма по - добър начин да отвърнеш на някого !!!
Иначе и аз се притеснявам, че са ми щръкнали ушите ( а те всъщност са си нормални) и избягвам да ходя с вързана коса, а и миналото лято си пробих обица на едното ухо високо на хрущяла и сега то е по - щръкнало от другото![]()
Ако все пак толкова се притесняваш можеш да използваш и лепенки за уши(но освен ако наистина не го искаш,защото иначе хората които ти се подиграват ще си мислят, че се спечелили(и то ще си бъде така,де) и са ти повлияли) , аз съм виждала, че слагат на моделите по ревютата и фотосесиите. Не съм сигурна, но май се продават в аптеките . Е. успех![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!