PDA

View Full Version : Неприятен гаф - въздух

GrippingBosh
05-28-2011, 22:34
ллл

frogster
05-29-2011, 02:15
Не бъркате нищо, случва се такъв звук да има, в смисъл естествено си е.

Bombshell
05-29-2011, 02:18
хХхахАХХАХХАХХхахахахахах ах :D :D :D :lol: :lol:

Разбирасе, че е нормално...
Не можеш ли да си представиш целия механизъм някак си...

Един вид...
Бъркаш в някво мазно и разшлиокано място с нещо, което е с по-малки размери от дупката и при бъркането чрез ъгъЛА на проникване разширяваш дуБката и се получава този звук.. "пърдене" както казваш :lol:

Няма абсолютно от какво да те е срам слънце, смело напред с пръстите! ^

straus
05-29-2011, 03:49
То като хвърлиш наденица в коридора... :lol: :lol: :lol:
Стига се впрягала, стегната си още ;)

RageAgainstTheMachine
05-29-2011, 04:42
С приятелят ми не сме правили същинската част,но ме е задоволявал с пръсти.Последният път стана ужасно тъй като започна да издава сама звук ,въздух ,чак пърдене или и аз не зная как да го опиша.не се случи само 1 път,дори и продължително беше и ме досрамя ужасно много.той е девствен аз също на 17 сме и ....явно бъркаме някъде.на какво се дължи това ,как да го предотвратя ,когато е с члена на момчето пак ли има опастност от този звук :)

Fine I`l put you in the МИДАТА :P

the_man
05-29-2011, 08:04
^ Версия 2.0 ....

Авторката колко и е трудно да си подреди мислите и да напише нещо нормално....

MojoJojo88
05-29-2011, 09:01
Този звук се появява, когато влезе прекалено много въздух във вагината. По време на секс се появява в определени пози, например в кучешката. Не е нищо сериозно, нито е срамно, съвсем нормално си е, не се спичай.

xinfamous
05-29-2011, 11:59
хахаха стегни се,тва е нещо адски нормално, не вярвам да има някой на който да не се е случвало.

Team
05-29-2011, 12:02
нормално е случва се понякога

bloodyF
05-29-2011, 12:08
Този звук се появява, когато влезе прекалено много въздух във вагината. По време на секс се появява в определени пози, например в кучешката. Не е нищо сериозно, нито е срамно, съвсем нормално си е, не се спичай.

да : )

не е страшно, напълно нормално си е даже..не се притеснявай : )

dontcare
06-04-2011, 18:32
хахаха стегни се,тва е нещо адски нормално, не вярвам да има някой на който да не се е случвало.

dimdim
06-04-2011, 19:00
Нормално ли е?
ДА.

Къде бъркате?
В това, че не сте образовани. О колко много помага ходенето на училище! В секса дори.

Как да го предотвратите?
Влезте в час по физика и помолете учителя/ката да ви обясни какво представляват вакуума и налягането. Или пък се замислете какво се случва с въздуха когато говорите.

И съвет. Когато малките деца се смеят на нещо(примерно пръцкането), то явно е смешно. Смейте се и вие, не се впрягайте за глупости.

Следващия път чакаме тема: "Голям гаф:много плющи като се ч*кахме първия път. Мутанти ли сме?"

SpOrTs_GiRl
06-04-2011, 19:52
Ако това те притеснява, просто поговори с него..... Обясни му, че е нормално. :)

MmmiLena
06-05-2011, 22:01
нямало ли е миризма- нямало е и престъпление.... :grin: :grin: :grin:
П.П. напълно нормално е ,не се притеснявай :))) сладурани,колко сладко,всичко да ти е за прув път... :P

RoSKo0o0
06-06-2011, 08:33
Е, нормално е... смисъл на всеки се случва мисля :>