View Full Version : Ирония ли е?
OhneHerz
05-29-2011, 11:22
Здравейте! Моля да ми отговорите на въпроса, защото аз не намирам отговор. Запознах се с момче, нещата се развиха доста бързо, целувки, смучки, натискане, но ясно му казах, че няма да получи секс от мен. Той ме попита има ли някакъв вариант да променя мнението си, но му отговорих, че няма. След това ми казва, че се целувам много хубаво :D което не знам как да го възрпиемам, в смисъл дали е бил искрен или просто е продължил да се надява да го огрее. В крайна сметка всичко беше да един ден и няма шанс да го видя отново. Ирония ли е било или е бил искрен? :-o
RageAgainstTheMachine
05-29-2011, 11:31
Не знам майна , не знам...
badsector
05-29-2011, 11:33
Със сигурност му е харесвало как се целуваш, но и със сигурност е продължил да се надява да му пуснеш.
Със сигурност му е харесвало как се целуваш, но и със сигурност е продължил да се надява да му пуснеш.
или и го е казал да и се подмаже ... 8-)
xinfamous
05-29-2011, 12:00
ахахахахахаха коооолко ТЪП въпрос .. :lol: :lol: пази боже от такива идиоти като теб.
Като не знаеш, що пишеш бе?
Това май беше некъв опит да си разкаже историята на всички ама нешо не се получи мЕйна
mrazqkindergarten
05-29-2011, 13:57
Епа може и да не е било ирония.. :-o
DarkTemplar
05-29-2011, 14:01
И да е, и да не е ирония, все му се иска да го огрее. ;)
6amanago6ko
05-29-2011, 14:47
надявал се е да му пуснеш, само за това ти го е казал. и няма да е лошо да научиш значението на термина "ирония" :razz:
Ей спамер, не стига че пишеш глупости, пък и си сложил подпис половин километър, я се свий някъде
ПС. Нали имаше понятие от много неща? :lol: :lol: :lol: :lol:
По темата: Аз не виждам никакви допирателни точки с ирония. Въпроса е излъгал ли е или не, и в двата случая не се е отказал, още се надява да го огрее ;) Момчето комплимент ти прави
:P
И общото между темата и раздел "секс" е..?
Кво ти пука, нали каза, че няма да го видиш повече (или нещо от сорта).. забавлявала си се и толкова, дреме ти кво мисли...
gandalfepi4
05-29-2011, 17:10
много лош късмет авторке
точно преди десет минути ми се счупи кристалното кълбо, а и не мога да си намеря тестето таро никъде
ще прощаваш
MojoJojo88
05-29-2011, 17:18
много лош късмет авторке
точно преди десет минути ми се счупи кристалното кълбо, а и не мога да си намеря тестето таро никъде
ще прощаваш
Аз пък сготвих боба, а лещата ми е шукнала...жалко. А имах такъв мерак да й дам отговор.
Не осъзнаваш ли че се е опитал да ти се подмаже?! :-o
казва ти ``Жалко, целуваш се много хубаво..и все пак, ако искаш..``
пфф че защо м уе да те лъже?
Ако не му харесваше, нямаше да проължи с целувките .. ;)
lordsv3n
06-05-2011, 15:28
Разбира се че е ирония :smt040