Влез

View Full Version : Гадна ситуация ...

AnzaRe
05-30-2011, 07:12
Здравейте колеги,приятели,съфорумниц и ето,че и аз имам лек проблем.Колкото и да ми е тъпо,че споделям такива неща в нета и то в този сайт все пак ще го преглътна!
Ето откъде започва всичко.
На 19 този месец срещнах момиче,което много ми допадна и изпитвам силни чувства.Днес е 30 - 11 дена откакто сме заедно.
Да мина към същноста.
Вчера разбрах ей така случайно,че тя изпитвала чувства към бившия си и аз останах шах и мат нямам какво да кажа.
А бившия я зарязал защото нямал чувства и не я харесвал,представете си за какво става дума и тя още имала чувства към него,много странно нали?
Личи си,че има чувства към мен,разбрах го когато й се обадих и тя се разплака и поиска да се видим днес и ще отида да говоря с нея естествено.
Според мен тук има 2 изхода:
1-Да й кажа,че съм с нея (не да я режа) и да ме потърси тогава когато е сигурна,че ще го забрави то ще си проличи дали й пука,да няма няколко дена контакт с мен.
2-Да я зарежа и да не я безпокоя повече.
Какво ще кажете?

MusicAddicted
05-30-2011, 07:19
Първото ми се струва по - добре; ако не стане - 2-рото

SisiStrange
05-30-2011, 07:22
Според мен, ако се постараеш да и е много хубаво с теб и да си има тръпка, ще забрави бившия тъй и тъй. Ако толкова много държиш на нея, не бързай да се отказваш.

Hilary_
05-30-2011, 07:28
Първото ..

w0sh
05-30-2011, 07:58
второто.

Веднъж да отстъпив, после все ще се примиряваш с любовните и капризи.

GuitarGuy
05-30-2011, 08:11
Никога не ги оставяй да ти се качват на главата.
По-добре я остави. Щом не е сигурна, че иска да е с теб...

badsector
05-30-2011, 08:53
Първото в комбинация с разяснението, че тя все още има някакви чувства към него, защото : не може да го има, гадно й е, че той я е зарязал, а не тя него, т.е. има силно наранено его и дори и да тръгне пак с него, то ще е кратко, докато тя го зареже. Та обясни й нещата и я накарай да се замисли защо точно все още изпитва чувства, но да си признае истината сама пред себе си, а не да се самозалъгва.

ivcheto0o
05-30-2011, 08:58
Щом има чувства към теб е започнала да го забравя,но и трябва още време.По-добре избери първия вариант.

Grommash
05-30-2011, 09:07
Ми то ако не едното, ще е другото..

AnzaRe
05-30-2011, 12:19
Благодаря ви!Оправих се,ще й оставя време! :-)

onestar
05-30-2011, 14:17
^ Хубаво си решил.
Аз само да попитам... кое му е странното на това че той я е зарязал, защото няма чувства към нея? Въпреки че го е направил, това не означа че тя не може да изпитва силни чувства към него.

И не я карай да го забрави, а просто да го премести в правилната категория "познати"... или както си ги разделя тя там.

SmilezZz
05-30-2011, 14:39
Просто бъди с нея в този неин труден период.. На всеки му се случва.. Пък и ти сам каза,че тя има чувства към тебе - помогни й да го преодолее,обясни й всичко - ако трябва й дай малко време.. да помисли.. да си изясни със собствените си чувства.. Но недей да се отказваш от нея толкова бързо..

AnzaRe
05-30-2011, 19:10
^ Хубаво си решил.
Аз само да попитам... кое му е странното на това че той я е зарязал, защото няма чувства към нея? Въпреки че го е направил, това не означа че тя не може да изпитва силни чувства към него.

И не я карай да го забрави, а просто да го премести в правилната категория "познати"... или както си ги разделя тя там.

Не,не си ме разбрал.
Как ще има чувства след като тя е била наранена заради някой си гамен....

gabiiTu
05-31-2011, 06:09
Ммм,ако я оставиш съвсем ще се побърка момичето ,че отново са я оставили ,а тя явно има чувства към теб. Но може би иска да си до нея. Доста често се случва момиче да има чувства към двама. Мисля,че би предпочела да си до нея. Но все пак не е лоша идея ,ако поговориш с нея и я питаш за нея какво е най-добре,защото може тя да иска нещо,за което дори не предполагаш...

AnzaRe
05-31-2011, 12:51
защото може тя да иска нещо,за което дори не предполагаш...
Ако не знае какво точно иска и е объркана?
Как ще постъпиш ти ако си на нейно място?

balu4ka
05-31-2011, 13:01
Добре де,защо само аз не мога да си обясня ...как така за 11 дена имаш "силни чувства " към някого? Харесване,увлечение ... да ,но...
Момичето,не се чувства сигурно.Може би,не иска това което се е случило с предишния и приятел да се повтори.Това ,че той я е зарязал..не значи,че тя няма как да го обича още.Постарай се,да обикне теб.

AnzaRe
05-31-2011, 13:05
Добре де,защо само аз не мога да си обясня ...как така за 11 дена имаш "силни чувства " към някого? Харесване,увлечение ... да ,но...
Момичето,не се чувства сигурно.Може би,не иска това което се е случило с предишния и приятел да не се повтори.Това ,че той я е зарязал..не значи,че тя няма как да го обича още.Постарай се,да обикне теб.

Имам силни чувства да,защото и от преди това я познавам,да ще се постарая и го правя да обикне мен!