View Full Version : Голем проблем :X
Хора отдавна трябваше да пиша по рано,но си загубиш паса на стария...както и да е.Има едно момиче което в началото на годината щом я видях дъха ми спря не можех да мисля трезвено,приятелите ми викаха влюбен си.Аз им казвах не съм но постоянно мислех за нея.Когато се пребирахме от даскало вървях с нея,беше весело и се май подведох,че ме харесва.Дойде Коледната ваканция и щом почнахме даскало не ме задяваше, аз я поздравявам тя се обръщаше на другата страна :shock: .Стана ми много кофти реших да я забравя,да не мисля за нея,но не ставаше.Месец по-късно реших да разбера защо не ме отразява.Така и не ми каза.Много кофти ми се получи реших да оставя всичко на произвола,но не съдбата след няколко седмици приятелите не можеха да ме познаят не бях същия човек който познаваха.Приятелите ми дадоха телефона и скайпа.Реших да я зарибявам,но дни след това реших, набрах смелост да и кажа ,че я харесвам,че съм влюбен в нея.Видях я и реших да я настигна да и го кажа,но беше далеч звъннах и на телефона и щом видя ,че аз и се обаждам ми затвори.Реших да и пиша смс в който да и се обясня в любов,а тя ми написа,че не изпитва същото към мен.Не знам как да я забравя щом я видя изтръпвам все още и още.Помогнете чудя се няма за какво повече да се боря,но и не мога да я забравя ХЕЛП :cry: :-s :smt089 :smt030 :smt022
забравих да кажа ,че някои от приятелите си загубих зареди нея :o
badsector
05-30-2011, 10:23
Дръж се мъжки, явно няма да ти пусне засега.
засега как да го разбирам ,че има надежда :-o
badsector
05-30-2011, 10:42
Докато й ходиш по гъза и се обясняваш в любов, нямаш шанс. Евентуално след години може да се възбуди интерес в нея и тогава да имаш някакъв шанс. При сегашното положение се откажи.
мерси за съвета (но и тя е малко задръстена може би и това е до известнастепен причина) :)
LoveMnmL
05-30-2011, 10:49
Щом си направил толкова опити и тя не ти е обърнала внимание,мисля че нямаш шанс.Остави нещата така както са поне засега,може пък да покаже някакъв интерес,ако я оставиш намира и не й тичаш по гъза.
Ssummerjam
05-30-2011, 11:16
Открил си си картите, но са те отрязали. Няма какво да направиш повече. Смисълът да ти казвам да не мислиш за нея е точно никакъв, не е толкова лесно. Колкото и да не ти се вярва в момента, след време ще срещнеш друга. Клин клин избива.
againstyou
05-30-2011, 12:39
Открил си си картите, но са те отрязали. Няма какво да направиш повече. Смисълът да ти казвам да не мислиш за нея е точно никакъв, не е толкова лесно. Колкото и да не ти се вярва в момента, след време ще срещнеш друга. Клин клин избива.
autumn666
05-30-2011, 13:54
Обяснил й си се в любов чрез смс, въпреки че си можел да положиш усилия и да я настигнеш, за да си поговорите очи в очи? Ъъъ... :-o
...
Ще претръпнеш с времето.
SisiStrange
05-30-2011, 16:59
Тя ти е показала, че няма абсолютно никакво желание към теб по абсолютно всички възможни начини. Остави я на мира. Дразниш я. Досаждаш и.
bettyblackdewil
05-30-2011, 17:21
Ти по-добре си помисли какво си направил за да я отблъснеш до такава степен, че да се обръща щом я поздравиш.. А за другото остави я намира, ако си свестен след време ще усъзнае че е направила грешка, ако не просто изчакай подходящата, която ще изпитва нещо към теб и ще те накара да я забравиш : ))))
pressiana
05-30-2011, 19:28
мерси за съвета (но и тя е малко задръстена може би и това е до известнастепен причина) Smile
Наричаш я задръстена, а уж много я харесваш.
Ясно.
Grommash
05-30-2011, 19:33
Много си глупав!Наричаш я задръстена,но като гледам ти си задръстения!Не те харесва и това е,стига си и тичал по задника и си й досаждал.
eminem213
05-30-2011, 20:36
Очевидно доста време си ходил след нея.
Мисля, че е време да спреш..
След като си й казал всичко и тя не е реагирала както си очаквал,
явно няма какво да ти покаже/даде. :)
LoveChocolate
05-30-2011, 20:41
остави я тая .. не те заслужава
така ми казват приятелите много я упрекваха,но аз не им вярвах но сега като погледна нещата отстрани се вижда всичко по различно.
по-горе съм написал задръстена извинявам се имам малко арогантен речник :) "срамежлива"
оф братле не те харесва! Досаждаш и, остави я намира!
Абе хора май не ме разбирате правилно,аз не искам да ме упреквате,а начин да я забравя или да намеря начин да и се харесам който при всички случаи е невъзможно :)