View Full Version : Приятелката ми не може да свърши
qwerty234
05-30-2011, 13:34
Независимо колко е дълъг акта тя не може да свърши. С пръсти като бъркам не става. Но когато стимулирам клитора и май наистина се получава нещо, но тамън отбележа някакъв напредък и тя почва да се дърпа да ми бута ръката, защото вика че чъвството било много странно нещо между удоволствие и болка. Кажете дали това е нормално при клиторна стимулация и много бих оценил, ако ми помогнете и за вагиналния оргазъм, защото ми е гадно че не мога да я накарам да свърши :( Доставям и някакво удоволствие, но не пълното, друго си е да свърши.
От колко врече правите секс? Ако е от скоро, тя вероятно не се отпуска достатъчно и не може да свърши.
badsector
05-30-2011, 14:16
Възможно е да не може да свърши вагинално. Клиторно, пробваш с език най-вече и то трябва да усещаш тя точно как ти се натиска на езика. Обикновено се започва по-нежно и в последствие се натиска по-силно. Най-сигурният вариант е тя сама да се стимулира клиторно, докато ти си работиш навътре.
А свършвала ли е някога?
Сама докарвала ли се е до края?
Ако тя сама не може да се довърши, малко трудно някой друг ще го направи.
Това го казвам по повод една позната, която е женена и с деца, но никога не е свършвала, по нейните думи, даже не се е възбуждала. Така че е различно при всяка жена. Колкото до вагиналните оргазми, според една анкета в този форум, около 50% от гласувалите не са свършвали вагинално, така че и това е строго индивидуално.
Възможно е и твоята приятелка да не може да свърши вагинално, а клитора и да е твърде чувствителен и за това ласките да пораждат смесено чувство. Опитай с език, не с пръсти.
Колкото до моята приятелка, само веднъж съм успявал да я докарам до края, с пръсти, нито веднъж с език, и почити всеки път при стандартен секс ;), но тя си знае какво и харесва, и ако не става с това което правя, ме насочва в правилната посока ;)
Аз като вляза в залата и сложа 200 кг и щангата ми не иска да се вдига :/
qwerty234
05-30-2011, 20:13
Не правим от много скоро, но не и от много дълго пък и доста рядко, защото не винаги имаме терен. Тя определено се отпуска и много се възбужда, но изглежда само с продължителен секс няма да стане, защото по някое време вече почва да ме пита кога ще свършвам. С език съм пробвал но трудно я нацелвам. А сама никога не е свършвала, маструбира рядко, а когато се случи и писва и не се довършва. Аз и четох, че ако успее жената да свърши за първи път от тогава нататък е много по лесно, затова проблема ми е първия път. И също така един път като я оправях с пръсти тя ме спря тогава, а после ми каза, че щяла да свърши но се притеснила и ме спряла ааааааааааа щях да я утрепя :-x Но моля ви момичета кажете какво е чувството преди да свършите клиторно!
да и мойта има същия проблем самоче при нея е вродено обаче това няма значение
anonymous708973
05-31-2011, 06:49
Мога да помогна само за клиторния оргазъм. Кодовата дума е ВНИМАТЕЛНО! Наистина границата между удоволствие и болка е много тънка. В началото като започваш, давай първо с езиче или с пръсти, но далече от самия клитор, докато се овлажни. После вече може по-бързичко директно върху него. Лично аз обожавам малките кръгчета, ама супер, супер малки кръгчета около него.
DarkTemplar
05-31-2011, 13:57
Братле, не се обиждай, но приятелката ти е неопитна и глуповата и основно това я лишава от удоволствието на оргазма. Като поузрее, ще покори и тоя връх. Ако я обичаш, просто бъди търпелив.
malkasladkaku4ka
05-31-2011, 14:49
Независимо колко е дълъг акта тя не може да свърши. С пръсти като бъркам не става. Но когато стимулирам клитора и май наистина се получава нещо, но тамън отбележа някакъв напредък и тя почва да се дърпа да ми бута ръката, защото вика че чъвството било много странно нещо между удоволствие и болка. Кажете дали това е нормално при клиторна стимулация и много бих оценил, ако ми помогнете и за вагиналния оргазъм, защото ми е гадно че не мога да я накарам да свърши :( Доставям и някакво удоволствие, но не пълното, друго си е да свърши.
Боли я защото не е достатъчно влажна , пробвай с лубрикант или "естествен лубрикант " - слюнка , отдай се на любовната игра , пускай си езичето по тялото и .. по врата , зърната , корема , шията , деколтето , между гърдите и където още се сетиш. Помогни си с орални ласки. А за вагиналния незнам какво да ти кажа ,защото при всеки е много индивидуално , някои въобще не могат , на други им трябват години . Просто имай търпение и би трябвало да се получи. Както зная вие момчетата винаги сте по-бързи и може това също да е една от причините , опитай се да го правите повече време .Пък и секса винаги трябва да е в уютна обстановка , не в някой гараж , мазе или храст в парка :D . Успех :) :)
qwerty234
05-31-2011, 20:22
Ами случвало се е да го правим над 20 минути и тя пак не може, а за обстановката винаги си е била уютна. А наистина ли има някои, които на ранна възраст не могат да свършват вагинално? Пък и тя не е като сега да навлиза в пубертета сега е на 17 достатъчно си е развита.
golf_5_r32
06-01-2011, 07:59
първо за една жена 20 минути са нищо :), второ има много неща които биха я накарали да я докараш до ръба.. това дори може да са чаршафите на леглото :). А ако ти си и първия тя може и да не знае какво се случва :)
DarkTemplar
06-01-2011, 11:10
А наистина ли има някои, които на ранна възраст не могат да свършват вагинално?
Повечето са така.
MojoJojo88
06-01-2011, 11:12
Повечето са така.
Аз за това питах няколко пъти в една определена тема, какво удоволствие точно може да изпиташ от секса, когато си на 12/13/14...?
badsector
06-01-2011, 11:18
...А наистина ли има някои, които на ранна възраст не могат да свършват вагинално?...
Има много, които и на дърти години не могат да свършат вагинално. Някои от тях са се прое*али в ранна детска възраст и това е причината, други просто имат такава физиология.
Пффф аз едно време като не можех да накарам приятелката ми да свърши, се стараех като побъркан и се чудех какво да направя... накрая питах нея и и казвах да ме напътства и да прави каквото си иска, за да знам какво и харесва и да съм Пълноценен... Как не се бях сетил още тогава за форумите.. толкова усилия щях да си спестя, а и спец щях да стана за 0 време...
Тя самата незане дали свършва или не... ти си взел тука да се вайкаш и да питаш, ами подай я насам да я видим мацката и да преценим :-x
anonymous708973
06-01-2011, 18:36
първо за една жена 20 минути са нищо :)
Абсолютно. След 20 минути искам още 20. И ако може трети път, е идеално 8-)
kremen4eto
06-01-2011, 18:41
В началото и аз след 10-15 мин. усещах странно чувство в клитора и исках да спре. Впоследствие се поотпуснах и не искам да спира :D Трябва и практика.
qwerty234
06-04-2011, 09:13
първо за една жена 20 минути са нищо)
wtf :D Пичове отказахте ме от секса бе. Аз съм мноо зле начи.
MojoJojo88
06-04-2011, 09:17
първо за една жена 20 минути са нищо)
wtf :D Пичове отказахте ме от секса бе. Аз съм мноо зле начи.
20 минути са си екстра, стига да знаеш как да ги запълниш качествено :-P
golf_5_r32
06-04-2011, 09:49
както реша аз лично някой път мога да я довърша за 15 минути мога и за 1 час
IseeDEADbodies
06-04-2011, 12:28
Недей бе жребецо.. успокой се малко :-D
Тука всичките големи ебачи, ей xDDD
По темата - Относително е, всяка различно. Но естествено не става за 5 минути. Отделно, че при по младите представители на женския пол, често и не могат. След време всичко си идва на мястото . Нема от к'во да се притесняваш.
20 минути са си екстра, стига да знаеш как да ги запълниш качествено :-P
Е тва е истината! :booooomb:
Ще свикне момичето, само трябва да се отпусне!
Ама като гледам имаш повече желание от нея... Не я пришпорвай, нека се отпусне изцяло!
NomNomNom
06-04-2011, 14:21
Повечето са така.
Аз за това питах няколко пъти в една определена тема, какво удоволствие точно може да изпиташ от секса, когато си на 12/13/14...?
То в първите месеци като правиш секс е така . Независимо дали си на 14 , или на 18 . Стига да си разбрала как - възрастта не е от значение .
При някои става по-лесно , при други не и толкоз.
shasinka
06-04-2011, 14:21
....
IseeDEADbodies
06-04-2011, 15:01
Ама вие сериозно ли :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: На къде отиват нещата..
golf_5_r32
06-04-2011, 15:09
Недей бе жребецо.. успокой се малко :-D
Тука всичките големи ебачи, ей xDDD
Не се изкарвам голям, просто казвам, че познавам достатъчно приятелката си за да знам какво да направя да и е хубаво както за 15 така и за 1 час :)
badsector
06-04-2011, 16:27
Недей бе жребецо.. успокой се малко :-D ...
Какво те учудва? И аз от 7 години лупам една и съща кифла и толкова добре я познавам, че мога да правя с нея каквото си поискам. Ако съм скапан от тренировка, или нещо друго, я изпразвам набързо, свършвам и аз и си лягам. Ако ми се лашка повече, я бавя, не я оставям да свърши и като ми писне действам. Нищо странно, всяка двойка, които се клатят от повече време, са така.
MmmiLena
06-05-2011, 22:04
всичко е от нейното притеснение. Тя ако се е вглъбила в мисълта кога ще й стане кеф,как ще реагира,да не се изложи и няма да свърши....жалко за старанието ти, ПОКАЖИ й, кажи й,че е много важно за теб
Пич,сори ама или приятелката ти е като училищен двор(отворен за всеки) или ти неставаш или тя не се отпуска достатъчно за да достигне желаното удоволствие :) :D
anonymous768631
06-06-2011, 11:55
It's not the ride, it's the rider...
П.П.: Милена, леле! Какъв е този луфт бе. Косвено ме съблазняваш, та ми потекоха лигите...
qwerty234
06-12-2011, 09:30
Добре последен въпрос към момичетата. Преди да свършите вагинално боли ли ви? Защото вчера успях да нацеля позата и темпото, което и доставя най-голямо удоволствие, но тя няколко пъти ме спря защото почвало да я боли. Това свързано ли е с оргазма или просто съм бил прекалено груб? :?
badsector
06-12-2011, 09:42
Може като си го набивал да си стигал до матката и да я е боляло. Не го пъхай целия и без това са важни първите сантиметри, плюс отвора като най-тясна точка в тунела.
NomNomNom
06-12-2011, 09:45
Щом ни боли , значи не е хубаво ( ако не сме мазо ест. ) .