.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Приятелката ми не може да свърши

Независимо колко е дълъг акта тя не може да свърши. С пръсти като бъркам не става. Но когато стимулирам клитора и май наистина се получава нещо, но тамън отбележа някакъв напредък и тя почва да се дърпа да ми бута ръката, защото вика че чъвството било много странно нещо между удоволствие и болка. Кажете дали това е нормално при клиторна стимулация и много бих оценил, ако ми помогнете и за вагиналния оргазъм, защото ми е гадно че не мога да я накарам да свърши Доставям и някакво удоволствие, но не пълното, друго си е да свърши.

Повече от фен Аватара на mkio
    От колко врече правите секс? Ако е от скоро, тя вероятно не се отпуска достатъчно и не може да свърши.

Супер фен Аватара на badsector
    Възможно е да не може да свърши вагинално. Клиторно, пробваш с език най-вече и то трябва да усещаш тя точно как ти се натиска на езика. Обикновено се започва по-нежно и в последствие се натиска по-силно. Най-сигурният вариант е тя сама да се стимулира клиторно, докато ти си работиш навътре.

А свършвала ли е някога?
    Сама докарвала ли се е до края?
    Ако тя сама не може да се довърши, малко трудно някой друг ще го направи.

Това го казвам по повод една позната, която е женена и с деца, но никога не е свършвала, по нейните думи, даже не се е възбуждала. Така че е различно при всяка жена. Колкото до вагиналните оргазми, според една анкета в този форум, около 50% от гласувалите не са свършвали вагинално, така че и това е строго индивидуално.

Възможно е и твоята приятелка да не може да свърши вагинално, а клитора и да е твърде чувствителен и за това ласките да пораждат смесено чувство. Опитай с език, не с пръсти.

Колкото до моята приятелка, само веднъж съм успявал да я докарам до края, с пръсти, нито веднъж с език, и почити всеки път при стандартен секс , но тя си знае какво и харесва, и ако не става с това което правя, ме насочва в правилната посока

Голям фен Аватара на Naik1
    Аз като вляза в залата и сложа 200 кг и щангата ми не иска да се вдига :/
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Не правим от много скоро, но не и от много дълго пък и доста рядко, защото не винаги имаме терен. Тя определено се отпуска и много се възбужда, но изглежда само с продължителен секс няма да стане, защото по някое време вече почва да ме пита кога ще свършвам. С език съм пробвал но трудно я нацелвам. А сама никога не е свършвала, маструбира рядко, а когато се случи и писва и не се довършва. Аз и четох, че ако успее жената да свърши за първи път от тогава нататък е много по лесно, затова проблема ми е първия път. И също така един път като я оправях с пръсти тя ме спря тогава, а после ми каза, че щяла да свърши но се притеснила и ме спряла ааааааааааа щях да я утрепя Но моля ви момичета кажете какво е чувството преди да свършите клиторно!

Guest
    да и мойта има същия проблем самоче при нея е вродено обаче това няма значение

anonymous708973
    Guest
    Мога да помогна само за клиторния оргазъм. Кодовата дума е ВНИМАТЕЛНО! Наистина границата между удоволствие и болка е много тънка. В началото като започваш, давай първо с езиче или с пръсти, но далече от самия клитор, докато се овлажни. После вече може по-бързичко директно върху него. Лично аз обожавам малките кръгчета, ама супер, супер малки кръгчета около него.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Братле, не се обиждай, но приятелката ти е неопитна и глуповата и основно това я лишава от удоволствието на оргазма. Като поузрее, ще покори и тоя връх. Ако я обичаш, просто бъди търпелив.
    Welcome to the Jungle...

Re: Приятелката ми не може да свърши

Цитирай Първоначално написано от qwerty234
    Независимо колко е дълъг акта тя не може да свърши. С пръсти като бъркам не става. Но когато стимулирам клитора и май наистина се получава нещо, но тамън отбележа някакъв напредък и тя почва да се дърпа да ми бута ръката, защото вика че чъвството било много странно нещо между удоволствие и болка. Кажете дали това е нормално при клиторна стимулация и много бих оценил, ако ми помогнете и за вагиналния оргазъм, защото ми е гадно че не мога да я накарам да свърши :( Доставям и някакво удоволствие, но не пълното, друго си е да свърши.
    Боли я защото не е достатъчно влажна , пробвай с лубрикант или "естествен лубрикант " - слюнка , отдай се на любовната игра , пускай си езичето по тялото и .. по врата , зърната , корема , шията , деколтето , между гърдите и където още се сетиш. Помогни си с орални ласки. А за вагиналния незнам какво да ти кажа ,защото при всеки е много индивидуално , някои въобще не могат , на други им трябват години . Просто имай търпение и би трябвало да се получи. Както зная вие момчетата винаги сте по-бързи и може това също да е една от причините , опитай се да го правите повече време .Пък и секса винаги трябва да е в уютна обстановка , не в някой гараж , мазе или храст в парка :D . Успех :) :)

Ами случвало се е да го правим над 20 минути и тя пак не може, а за обстановката винаги си е била уютна. А наистина ли има някои, които на ранна възраст не могат да свършват вагинално? Пък и тя не е като сега да навлиза в пубертета сега е на 17 достатъчно си е развита.

първо за една жена 20 минути са нищо , второ има много неща които биха я накарали да я докараш до ръба.. това дори може да са чаршафите на леглото . А ако ти си и първия тя може и да не знае какво се случва

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    А наистина ли има някои, които на ранна възраст не могат да свършват вагинално?
    Повечето са така.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Повечето са така.
    Аз за това питах няколко пъти в една определена тема, какво удоволствие точно може да изпиташ от секса, когато си на 12/13/14...?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на badsector
    ...А наистина ли има някои, които на ранна възраст не могат да свършват вагинално?...
    Има много, които и на дърти години не могат да свършат вагинално. Някои от тях са се прое*али в ранна детска възраст и това е причината, други просто имат такава физиология.

Повече от фен Аватара на the_man
    Пффф аз едно време като не можех да накарам приятелката ми да свърши, се стараех като побъркан и се чудех какво да направя... накрая питах нея и и казвах да ме напътства и да прави каквото си иска, за да знам какво и харесва и да съм Пълноценен... Как не се бях сетил още тогава за форумите.. толкова усилия щях да си спестя, а и спец щях да стана за 0 време...

Тя самата незане дали свършва или не... ти си взел тука да се вайкаш и да питаш, ами подай я насам да я видим мацката и да преценим
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golf_5_r32
    първо за една жена 20 минути са нищо
    Абсолютно. След 20 минути искам още 20. И ако може трети път, е идеално

В началото и аз след 10-15 мин. усещах странно чувство в клитора и исках да спре. Впоследствие се поотпуснах и не искам да спира Трябва и практика.

първо за една жена 20 минути са нищо)
    wtf Пичове отказахте ме от секса бе. Аз съм мноо зле начи.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    първо за една жена 20 минути са нищо)
    wtf Пичове отказахте ме от секса бе. Аз съм мноо зле начи.
    20 минути са си екстра, стига да знаеш как да ги запълниш качествено

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

както реша аз лично някой път мога да я довърша за 15 минути мога и за 1 час

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    както реша аз лично някой път мога да я довърша за 15 минути мога и за 1 час

Недей бе жребецо.. успокой се малко

Тука всичките големи ебачи, ей xDDD

По темата - Относително е, всяка различно. Но естествено не става за 5 минути. Отделно, че при по младите представители на женския пол, често и не могат. След време всичко си идва на мястото . Нема от к'во да се притесняваш.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    20 минути са си екстра, стига да знаеш как да ги запълниш качествено
    Е тва е истината!

Ще свикне момичето, само трябва да се отпусне!

Ама като гледам имаш повече желание от нея... Не я пришпорвай, нека се отпусне изцяло!
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Повечето са така.
    Аз за това питах няколко пъти в една определена тема, какво удоволствие точно може да изпиташ от секса, когато си на 12/13/14...?
    То в първите месеци като правиш секс е така . Независимо дали си на 14 , или на 18 . Стига да си разбрала как - възрастта не е от значение .
    При някои става по-лесно , при други не и толкоз.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

....
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си