View Full Version : Първия път
Имам приятел от 3 месеца и мисля че е време да му пусна..Девствена съм и нямам опит , имам няколко въпроса към вас..Трябва ли да се подготвя за непонусима болка и трябва ли някаква подготовка.. сигурно съм смешна но мисля че тук има опитни хора които могат да ми дадат някой друг съвет..благодаря за отделеното време :)
SisiStrange
05-31-2011, 16:01
Чак пък неописуема болка едва ли. :D Боли малко (главно от разширяването), но не е чак толкова страшно. Попринцип е индивидуално.
Ми... единствения съвет, който ми хрумва е да се отпуснеш хубаво и да си вземеш лубрикант за всеки случай - точно при първия път е от полза.
И с кондом, ясно?!
И гледай възбудата да е по-голяма...демек,нека да има малко игра от страна на партньора ти преди акта,а не направо да си почнете! :)
Не знам кой ги описва тия неща че е неустоима болка, че текат кофи с кръв и прочие. Споко бе мацки, момчето няма да ви коли 8-) Гледай да си максимално възбудена и навлажнена. Ако момчето има опит, ще знае как и какво да прави. И не назорвайте нещата, защото мама или тати щял да се върне от работа, все пак не забравяй че първият път се помни цял живот, а едва ли би искала да запомниш че някой те е хванал на калъп :wink:
Презерватива е задължителен!!! http://library.atu.edu/images/AttentionSign.gif
sladkish_14
05-31-2011, 17:25
Аз бих казала, че е много добре да си имаш лубрикант под ръка. Това е единственото, с което можеш да се подготвиш. И презерватив естествено, но мисля, че това ти е пределно ясно. :) А за болката индивидуално е, някои изобщо не ги боли, други като мене и след 3-я път 'умират' от болка. Ти сама ще усетиш нещата, на момента. Ако те боли вземете лубрикант, ако не, може и без него. :)