View Full Version : защо!?!?!?
sherminator
05-31-2011, 19:39
Оффф направо ми писна от тая любов :x на 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен :( Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....
преди 4 години.... 8)
Not sure if trolling or just stupid
преди 4 години.... 8)
Not sure if trolling or just stupid
I am sure it is trolling! :)
Недей тегли майна на нищо и на никого!Нещата не стават толкова просто!И не всичко се свежда до външен вид, макар че има водеща роля!От много важно значение е и характера и околното мнение за тебе!Може от там много момичета да имат предразсъдъци за тебе!Може да им лазиш и по нервите на някой и от там да тръгва всичко, защото един 14 годишен вижда света, като черно бял телевизор, които с времето започва да придобива и други цветове!?! Мисълта ми е такава, че няма нужда да се притесняваш по този въпрос само и само, защото другите били обвързани и ти се комплексираш от това, защото ти го забиват този факт в лицето!
Hypocrisy72
05-31-2011, 20:12
Оффф направо ми писна от тая любов :x на 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен :( Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....
брат точно кат тебе съм нямал съм приятелка ама нали имам комп и не ме е*е хич не тегли майни на всичко и всичке шот и на тебе могат да ти теглят.Всичко ше се опрай просто не тря ти пука дали имаш или не.Пък нали знайш че кат си имаш приятелка може само на нея дя и бараш циците пък кат няяш можеш на всечки :D :D :D
IseeDEADbodies
05-31-2011, 21:05
Защото си тъп, защото си малък, защото искаш момичетата да ти "връзват".. да изреждам ли още ?
П.П. това с "преди 4 години" ме уби просто :lol:
Abigoria
05-31-2011, 22:00
IseeDEADbodies, agree.
Пък и най- жалкото нещо е да ти се натяга някакъв льоло, дето не знае дали му се пикае, или му се е*е. Досадно е. Пък ако е и кофти в лице, лафът е "Съжалявам, в момента не искам връзка" и "Нека си останем само приятели".
TheNewReligion
05-31-2011, 22:32
Последната ми връзка беше преди 4 години...
8-)
frozendeath
06-01-2011, 05:05
А с последната ти връзка "преди 4 години" какво стана? Целувахте се по бузките и на теб ти омръзна ли?
sherminator
06-01-2011, 12:04
ми не ама тка като гледам повечето от вас се лигавят. :x Вие сте бахтиии некадърните.Само гледате да се излигавите с хората!!! Вместо да напишете нещо умно...оффф незнам кво да кажа.Писнало ми е от лигльовци :? ! Поне ,,скицата" написа квот тряяя! Явно човек тряя да разчита само на себе си :x
SisiStrange
06-01-2011, 12:10
ми не ама тка като гледам повечето от вас се лигавят. :x Вие сте бахтиии некадърните.Само гледате да се излигавите с хората!!! Вместо да напишете нещо умно...оффф незнам кво да кажа.Писнало ми е от лигльовци :? ! Поне ,,скицата" написа квот тряяя! Явно човек тряя да разчита само на себе си :x
Съжелявам, ако на хората им е трудно да са сериозни с човек, който определя като "връзка" отношенията си с момиче, когато е бил на 10. :)
И според мен е трол... :-o
gabsit000
06-01-2011, 12:15
Защото си тъп, защото си малък, защото искаш момичетата да ти "връзват".. да изреждам ли още ?
pressiana
06-01-2011, 13:08
брат точно кат тебе съм нямал съм приятелка ама нали имам комп и не ме е*е хич
:lol: :lol: :lol:
Аз нямам думи ...
серизона връзка,когато си бил на 10 досега...................................... .................................................. ..................................ОМГ !
Hypocrisy72
06-01-2011, 15:19
брат точно кат тебе съм нямал съм приятелка ама нали имам комп и не ме е*е хич
:lol: :lol: :lol:
Аз нямам думи ...
хах че верно си е бе може си болен ма кат има комп пред тебе просто забравяш всичко поне при мен е така :D :D :D :D :D :D :D
Josefinne
06-01-2011, 15:23
Значи... Последната ти връзка беше, когато беше на 10 ? :lol:
Сори, човек, обаче то с бързане не става. Кефи се на ергентството - повечето момчета го правят. Защо искаш да се обвържеш с една - остави си свободно полето за изява. Така на партита винаги е по-забавно ;)
А, питаш, що не ти връзват ли? Ето ти и отговора - много се натягаш, а мацките не обичат някой да им дава зор.
След още 4 години ще срещнеш великата любов споко :lol: