Влез

View Full Version : характерът

JustBelieve
06-01-2011, 16:01
Охх хора много съм ''саднат'' :( В последните 1-2-3 седмици усещам нещо много гадно в характера ми :( Вече се скарах с 1-2 човека и те дори не ми казват защо ... мисля , че е нещо от характера , нещо гадно което правя , но си нямам и идея за какво става въпрос ...дайте някакъв съвет ...Попринцип съм някакъв забавен ... нооо КРАЙ ! Млъквам forever ! Нито ще ебавам някой ... нито нищо ! Мисля да ставам мълчелив -_-

flower757
06-01-2011, 16:28
Еее нее-недей да млъкваш ;д , по-добре според мен питай хората , с които си скаран, коя черта ги е отблъснала или там нещо подобно и после се опитай да се поправиш , но щом сам не стигаш но истината , питай другите ;)

danchobg
06-01-2011, 17:30
дефинирай "забавен".
лек хумор?
черен хумор?

JustBelieve
06-01-2011, 17:46
дефинирай "забавен".
лек хумор?
черен хумор?
От абсолютно всичко мога да го направя на храна/затапка/забавно/гадно :D хубавото е , че всички се смеят ... ВИНАГИ ... но по някой път се усещам че е било гадничко . . .

iiordanova
06-01-2011, 17:46
Пубертет .. :-|

Fiction7577
06-01-2011, 17:49
дефинирай "забавен".
лек хумор?
черен хумор?
От абсолютно всичко мога да го направя на храна/затапка/забавно/гадно :D хубавото е , че всички се смеят ... ВИНАГИ ... но по някой път се усещам че е било гадничко . . .

Тогава преди да се избъзикаш с някой, се замисли какво ще кажеш. Най-малко приятни са тия които се заяждат и те унижават само за да се покажат пред приятелите си.

anonymous708973
06-01-2011, 18:43
Пробвала съм с това "ще ставам мълчалива", понеже години наред ми се втълпяваше, че човек трябва да е мълчалив и скромен.

Спрях да го правя и си отварям устата, когато, където и колкото намеря за добре. И съм много по-щастлива така. :)