View Full Version : На колко годишна възраст се появява ерекцията ?
pollyyandstely
06-01-2011, 17:21
НЕ знам дали има такава тема и просто питам, защото ми е интересно едно момче на 12 може ли да има ерекция :)
TheThinker
06-01-2011, 18:27
ППффф на 12 дали може да има ерекция? Ебати тъпия въпрос, честно! Естествено, че може! Бтв веднъж в детската градина ми стана и мед. сестрите ми се смяха...true story Нали повечето момчета си мастурбират ехеее... колко преди да станат на 12....че даже на тия години почти някои и бащи стават
ППффф на 12 дали може да има ерекция? Ебати тъпия въпрос, честно! Естествено, че може! Бтв веднъж в детската градина ми стана и мед. сестрите ми се смяха...true story Нали повечето момчета си мастурбират ехеее... колко преди да станат на 12....че даже на тия години почти някои и бащи стават Той сигурно иска да каже "Възможно ли е на 12 години да има ЕЯКУЛАЦИЯ"... :-D :-D 8-)
NomNomNom
06-01-2011, 18:54
Ерекция имат само мъжете , на които са им духали .
На дванадесет надали имаш , не са ти духали.
троля
MojoJojo88
06-01-2011, 20:29
Ерекция имат само мъжете , на които са им духали .
На дванадесет надали имаш , не са ти духали.
троля
:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ами доказано е, че още в утробата на майката момченцата получават ерекция... Аз лично имам спомен от много малък - 4-5 годишен сигурно, че ми е ставал, ама тогава не знаех още защо :D
ccdesigns
06-01-2011, 21:24
OMG :D Аз откакто се помня имам еркеция, може би още от 5-6 годишен, ако не и от по-рано :D Сега тъкмо се сетих, че може да ми се посмеете малко :D Когато мастурбирах и за първи път потече спремата толкова ся бях изплашил от това "нещо", че не исках да мастурбирам повече :D Ама нали се сещате за колко точно време спрях :D
Майка ми е казвала че като малък, когато ми е сменяла памперсите съм бил надървен. 8)
NomNomNom
06-01-2011, 22:04
Майка ми е казвала че като малък, когато ми е сменяла памперсите съм бил надървен. 8)
Възбуждал си се от нея, тя се е възбуждала от теб и нарочното те е пипала, и ти е лапала.
По темата : Възможно е да имаш ерекция и като по-малък .
Още в утробата на майката. Няма две мнения по въпроса :D
Синът ми на под годинка имаше ерекции......
, тя се е възбуждала от теб и нарочното те е пипала, и ти е лапала.....
Мнението ти е на голям и улегнал човек. Дано някой да ти го спомене същото един ден като си имаш собствено дете да те видя как ще се чувстваш.
и аз предположих, че има предвид друго, така че нека го кажем на негов език "на колко години имаш сперма" :D
по темата: аз лично на 11 - 12 :)
MojoJojo88
06-03-2011, 09:32
Възбуждал си се от нея, тя се е възбуждала от теб и нарочното те е пипала, и ти е лапала.
По темата : Възможно е да имаш ерекция и като по-малък .
Трябва да си мега просто същество, че да изръсиш такава помия....
DownloadVirus
06-03-2011, 17:19
Първи път ерекция имах на 9 :)
BeastLover
06-03-2011, 17:24
Аз па още в детската :)