- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко годишна възраст се появява ерекцията ?
НЕ знам дали има такава тема и просто питам, защото ми е интересно едно момче на 12 може ли да има ерекция![]()
ППффф на 12 дали може да има ерекция? Ебати тъпия въпрос, честно! Естествено, че може! Бтв веднъж в детската градина ми стана и мед. сестрите ми се смяха...true story Нали повечето момчета си мастурбират ехеее... колко преди да станат на 12....че даже на тия години почти някои и бащи стават
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Той сигурно иска да каже "Възможно ли е на 12 години да има ЕЯКУЛАЦИЯ"...Първоначално написано от TheThinker
![]()
![]()
![]()
Ерекция имат само мъжете , на които са им духали .
На дванадесет надали имаш , не са ти духали.
троля
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ами доказано е, че още в утробата на майката момченцата получават ерекция... Аз лично имам спомен от много малък - 4-5 годишен сигурно, че ми е ставал, ама тогава не знаех още защо![]()
OMGАз откакто се помня имам еркеция, може би още от 5-6 годишен, ако не и от по-рано
Сега тъкмо се сетих, че може да ми се посмеете малко
Когато мастурбирах и за първи път потече спремата толкова ся бях изплашил от това "нещо", че не исках да мастурбирам повече
Ама нали се сещате за колко точно време спрях
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Майка ми е казвала че като малък, когато ми е сменяла памперсите съм бил надървен.![]()
Възбуждал си се от нея, тя се е възбуждала от теб и нарочното те е пипала, и ти е лапала.Първоначално написано от Sapunji
По темата : Възможно е да имаш ерекция и като по-малък .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Още в утробата на майката. Няма две мнения по въпроса![]()
Синът ми на под годинка имаше ерекции......
Мнението ти е на голям и улегнал човек. Дано някой да ти го спомене същото един ден като си имаш собствено дете да те видя как ще се чувстваш.Първоначално написано от NomNomNom
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
и аз предположих, че има предвид друго, така че нека го кажем на негов език "на колко години имаш сперма"![]()
по темата: аз лично на 11 - 12![]()
Трябва да си мега просто същество, че да изръсиш такава помия....Първоначално написано от NomNomNom
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Първи път ерекция имах на 9![]()