PDA

View Full Version : Какви предпазни средства използвате?

didsityy
06-01-2011, 19:27
Въпроса е ясен,интересувам се , защото приятеля ми ми сподели ,че със всичките му бивши го е правил без презерватив или нещо такова т.е. по метода на прекъснатия полов акт ,който е смятан за доста неефективен.
Е,вие как се предпазвате от нежеланата бременност?

VampireLover3
06-01-2011, 19:35
Слагаме една торбичка и аййде.. Ми много ясно, че с презерватив :-o

gandalfepi4
06-01-2011, 19:38
ми с капут както всички които не са тъпанари

Sc0RcH
06-01-2011, 19:39
Ппцп аз съм и първия и не се притесняваме за болести,туй онуй...а от бременност...просто си го вадя навреме... случвало се е да използваме презерватив,но той взе,че се скъса...после трябваше хапче...тъй че...предпочитаме БЕЗ!

TRI4KO
06-01-2011, 19:41
С куршуми.. ако си точен, след първият няма да имаш проблеми.. :lol:

SisiStrange
06-01-2011, 19:41
С презервативи, но сериозно обмислям идеята за противозачатъчни. Трябва да си поговоря с личната лекарка.

Прекъснатият полов акт е глупост.

Shia
06-01-2011, 19:43
Противозачатъчни ползвам,преди това с презервативи.
Направихме си тестове за ХИВ преди да почнем да го правим без презерватив.
И с противозачатъчните ,той като свърши е извън мен.

MojoJojo88
06-01-2011, 19:45
Въпроса е ясен,интересувам се , защото приятеля ми ми сподели ,че със всичките му бивши го е правил без презерватив или нещо такова т.е. по метода на прекъснатия полов акт ,който е смятан за доста неефективен.
Е,вие как се предпазвате от нежеланата бременност?
Той хубаво е праскал без кондом, ама аджеба, освен от нежелана бременност, тези гумички пазят и от нежелани болести....
Съветвам те с въпросния 'убавец' със сигурност да слагаш кондом и изобщо да не се прави на много гоУем, защото е малоумник.

Аз не ползвам кондоми, нито противозачатъчни, по простата причина, че имам ма много дълга връзка и вече не се пазим от нищо.

TheBeliever
06-01-2011, 19:45
Презервативи. Негативно настроена съм към противозачатъчните.

ESPer
06-01-2011, 19:49
Прекъснатият полов акт предпазва САМО 20 % от бременност :? Явно някой не е влизал в час по биология :lol: :lol: :P

dimdim
06-01-2011, 20:07
Противозачатъчни Линдинет20 ии презервативи... но си е яко, не изтръпвам ако се скъса или ми го мушне на шега или след като вече е свършил си поиграе още... Не виждам лошо да са и двете, пък и хапчетата регулират цикъла.

badsector
06-01-2011, 20:29
...пък и хапчетата регулират цикъла.
И може да го правите без презерватив и да свършва вътре :)

dimitar_ak
06-01-2011, 20:30
Презерватив

dimdim
06-01-2011, 20:53
:shock: Стига бе,верно ли може??? Уау добре,че ми каза. Помислих че хапчетата вървят в комплект с презервативи. Правим го с презерватив защото той иска,защото сме от скоро и т.н. :) :) :) :) :)

shugababe112
06-01-2011, 21:16
Прекъснатият полов акт предпазва САМО 20 % от бременност :? Явно някой не е влизал в час по биология :lol: :lol: :P
Интересно,че споменаваш биологията,точно на такъв тип уроци сме и учим,че ако момичето не е в овулация и момчето може да се контролира и свършва където трябва няма опасност :) Жена може да забременее само по време на овулация,но друг е въпроса,че много момичета не знаят кога точно им е и стават гафове.

dimdim
06-02-2011, 02:56
Като разбираш толкова, купи си ехограф и си следи матката и яйчниците за отделна яйцеклетка,за да знаеш кога точно си в овулация.
Мисълта ми е, че всеки месец организмите ни за различни,може до сега да ти е било точно всичко,но тоя месец да си била болна и антибиотизите да са ти разбъзикали системата. Никога не можеш да си сигурна кога си и кога не си. Да,ако няма овулация няма зачеване,но пък и овулацията трае няколко дни, сперматозоидите също. Не рискувай. :-o :-o
Едва ли не са се сетили и за тоя метод преди,за да им дойде на ум да правят кондоми. Просто не си играй с късмета,крайния резултат няма да е тъп виц от Къци, а малко розово бебе.
:-) :-) :-)

bEbsI
06-02-2011, 05:23
Противозачатъчни,Ясмин.
И ми е по-хубаво ,отколкото с презервативи.

GreenFairy
06-02-2011, 05:39
Презервативи.

krem4et0
06-02-2011, 10:51
MojoJojo88, а деца искаш ли, планираш ли? Защото и ние навъртаме седмата година връзка, ама бебетата не са ни в плановете за следващите 2-3, така че се пазим.
И на противозачатъчни + прекъснат полов акт (разбирайте не е свършвал в мен тогава) сме били, но ги пиех по здравословни причини. Сега сме на презерватив заради рискът от забременяване.

dimdim, хапчетата имат по-висок процент на сигурност от презерватива - 99 срещу 97 (говорим за презерватив, който не се е скъсал), но само той пази и от заболявания. Ако не съм си правила изследвания и не съм 100% сигурна, че ми е верен, не бих се доверила на хапчетата изцяло.
Да не говорим, че гъбички може да се "хванат" и от басейни, море, антибиотици, гадно бельо, шоколад....

kuki4eto
06-02-2011, 13:39
презерватив :)

Sapunji
06-02-2011, 14:27
Чорап му слагам.

MojoJojo88
06-03-2011, 09:47
MojoJojo88, а деца искаш ли, планираш ли? Защото и ние навъртаме седмата година връзка, ама бебетата не са ни в плановете за следващите 2-3, така че се пазим.
И на противозачатъчни + прекъснат полов акт (разбирайте не е свършвал в мен тогава) сме били, но ги пиех по здравословни причини. Сега сме на презерватив заради рискът от забременяване.

Ами да кажем, че не водя борба да забременя, НО дори и да се случи-нямаме проблем. За това и не се пазим особено много ;)

kalpazanka
06-03-2011, 09:53
dimdim, малко са ти размити представите. Овулаията е пукането на фоликула. Представяш ли си тоя фоликул да се пука няколко дни? Яйцеклетката е годна за оплождане макс 24 часа.
Най-вероятно бъркаш овулация и фертилни дни.

пък и хапчетата регулират цикъла.
Тц. Като ги спреш, има вероятност да ти идва, когато му скимне, особено в първите 6 месеца. Отделно на фертилитета може да са му необходими две години, за да се възстанови.

Хапчета- 1 година по здравословни причини+презервативи/въздържание около овулацията.

AliceSw
06-03-2011, 13:50
от половин година - никакви...достатъчно сме стари вече да си поемаме отговорността....и той да се контролира...

MojoJojo88
06-03-2011, 13:52
Хапчета- 1 година по здравословни причини+презервативи/въздържание около овулацията.
Аз не разбрах-сега на хапчета ли си, или не си? Защото ако си...каква овулация???

kalpazanka
06-03-2011, 13:55
Бях на хапчета до миналата година февруари.
Написала съм като обощение методите до момента, оттам идва и неразбирането.

MojoJojo88
06-03-2011, 13:56
Бях на хапчета до миналата година февруари.
Написала съм като обощение методите до момента, оттам идва и неразбирането.
Ясно :) Извинявай ;)

DarkAngelOfHope
06-03-2011, 14:00
презервативи ползваме, пробвахме и с противозачатачни но приятелката ми получи обрив по лицето от тях и ги спря (бяха предписани от гинеколог). На хапчета си беше хубаво ... без притеснение къде и как ще свърша и на нея и харесваше но "бръдъ" (както се казва), после така се развиха нещата че нямаше смисъл от хапчета и не е ходила пак на прегледи за да и предпишат други ... :) та сега сме си на презервативи :)