- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви предпазни средства използвате?
Въпроса е ясен,интересувам се , защото приятеля ми ми сподели ,че със всичките му бивши го е правил без презерватив или нещо такова т.е. по метода на прекъснатия полов акт ,който е смятан за доста неефективен.
Е,вие как се предпазвате от нежеланата бременност?
Слагаме една торбичка и аййде.. Ми много ясно, че с презерватив![]()
Ппцп аз съм и първия и не се притесняваме за болести,туй онуй...а от бременност...просто си го вадя навреме... случвало се е да използваме презерватив,но той взе,че се скъса...после трябваше хапче...тъй че...предпочитаме БЕЗ!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
С презервативи, но сериозно обмислям идеята за противозачатъчни. Трябва да си поговоря с личната лекарка.
Прекъснатият полов акт е глупост.
Противозачатъчни ползвам,преди това с презервативи.
Направихме си тестове за ХИВ преди да почнем да го правим без презерватив.
И с противозачатъчните ,той като свърши е извън мен.
Той хубаво е праскал без кондом, ама аджеба, освен от нежелана бременност, тези гумички пазят и от нежелани болести....Първоначално написано от didsityy
Съветвам те с въпросния 'убавец' със сигурност да слагаш кондом и изобщо да не се прави на много гоУем, защото е малоумник.
Аз не ползвам кондоми, нито противозачатъчни, по простата причина, че имам ма много дълга връзка и вече не се пазим от нищо.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Презервативи. Негативно настроена съм към противозачатъчните.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Прекъснатият полов акт предпазва САМО 20 % от бременностЯвно някой не е влизал в час по биология
![]()
:P
Обичам, когатоо погледна към теб...а ти вече ме гледаш...<3
Противозачатъчни Линдинет20 ии презервативи... но си е яко, не изтръпвам ако се скъса или ми го мушне на шега или след като вече е свършил си поиграе още... Не виждам лошо да са и двете, пък и хапчетата регулират цикъла.
~девойче съм~
И може да го правите без презерватив и да свършва вътреПървоначално написано от dimdim
![]()
Стига бе,верно ли може??? Уау добре,че ми каза. Помислих че хапчетата вървят в комплект с презервативи. Правим го с презерватив защото той иска,защото сме от скоро и т.н.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Интересно,че споменаваш биологията,точно на такъв тип уроци сме и учим,че ако момичето не е в овулация и момчето може да се контролира и свършва където трябва няма опасностПървоначално написано от ESPer
Жена може да забременее само по време на овулация,но друг е въпроса,че много момичета не знаят кога точно им е и стават гафове.
Като разбираш толкова, купи си ехограф и си следи матката и яйчниците за отделна яйцеклетка,за да знаеш кога точно си в овулация.
Мисълта ми е, че всеки месец организмите ни за различни,може до сега да ти е било точно всичко,но тоя месец да си била болна и антибиотизите да са ти разбъзикали системата. Никога не можеш да си сигурна кога си и кога не си. Да,ако няма овулация няма зачеване,но пък и овулацията трае няколко дни, сперматозоидите също. Не рискувай.![]()
![]()
Едва ли не са се сетили и за тоя метод преди,за да им дойде на ум да правят кондоми. Просто не си играй с късмета,крайния резултат няма да е тъп виц от Къци, а малко розово бебе.
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Противозачатъчни,Ясмин.
И ми е по-хубаво ,отколкото с презервативи.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
MojoJojo88, а деца искаш ли, планираш ли? Защото и ние навъртаме седмата година връзка, ама бебетата не са ни в плановете за следващите 2-3, така че се пазим.
И на противозачатъчни + прекъснат полов акт (разбирайте не е свършвал в мен тогава) сме били, но ги пиех по здравословни причини. Сега сме на презерватив заради рискът от забременяване.
dimdim, хапчетата имат по-висок процент на сигурност от презерватива - 99 срещу 97 (говорим за презерватив, който не се е скъсал), но само той пази и от заболявания. Ако не съм си правила изследвания и не съм 100% сигурна, че ми е верен, не бих се доверила на хапчетата изцяло.
Да не говорим, че гъбички може да се "хванат" и от басейни, море, антибиотици, гадно бельо, шоколад....
презерватив![]()
Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!
Чорап му слагам.
Първоначално написано от SoAfraid
Ами да кажем, че не водя борба да забременя, НО дори и да се случи-нямаме проблем. За това и не се пазим особено многоПървоначално написано от krem4et0
![]()
dimdim, малко са ти размити представите. Овулаията е пукането на фоликула. Представяш ли си тоя фоликул да се пука няколко дни? Яйцеклетката е годна за оплождане макс 24 часа.
Най-вероятно бъркаш овулация и фертилни дни.
Тц. Като ги спреш, има вероятност да ти идва, когато му скимне, особено в първите 6 месеца. Отделно на фертилитета може да са му необходими две години, за да се възстанови.Първоначално написано от dimdim
Хапчета- 1 година по здравословни причини+презервативи/въздържание около овулацията.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
от половин година - никакви...достатъчно сме стари вече да си поемаме отговорността....и той да се контролира...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз не разбрах-сега на хапчета ли си, или не си? Защото ако си...каква овулация???Първоначално написано от kalpazanka