PDA

View Full Version : Целувки

didibaby
06-01-2011, 19:45
Имам някакъв адски странен проблем свързан с целувките. Първата ми целувка беше наскоро (преди няколко дена) с човек, който страшно много харесвам и ми е ужасно приятно с него.
Значи проблема ми е, че не мога да продължа целувката повече от няколко секунди.. т.е. дърпам се. Не знам, някак си, може би не искам да разваля момента ли и ме е страх да не объркам нещо.. не знам не знам.
Моля ви втълпете ми нещо в главата, което да ме накара повече да не бягам от дългите целувки, защото ми е адски криво. :o
П.П. - Без обиди и т.н. За мене това си е важно дори да звучи тъпо. Имам нужда от съвета ви. :-D

cobisbob
06-01-2011, 19:49
Отговора се намира във въпроса... :D А именно, че нямаш голям опит. Повярвай ми не ти трябва съвети или каквото и да било, сама ще се "ъпдейтнеш" така да се каже :D

TRI4KO
"Не знам, някак си, може би не искам да разваля момента ли и ме е страх да не объркам нещо.."

Какво ще объркаш? Ще го захапеш за езика ли 8-) То от самосебеси ще си стане по-дълга целувката.. няма някакъв специален трик. :)

Hilary_
С времето ще се отпуснеш ..

badsector
06-01-2011, 20:00
Преди да започнете му кажи да те хване с две ръце за тила и да те придърпва към себе си каквото и да става, с колкото исла има :D

tonie__
06-01-2011, 20:06
или момчето се целува ужасно :D няма нищо,ама нищо по-лошо от момче,което се целува ужасно :?

mkio
06-01-2011, 20:08
Първите пъти, когато се целувах, не дишах. Поемах си въздух и съответно на петата секунда вече не издържах и се спирах да си отдъхна. После, разбира се, се усъвършенствах. 8)

Josefinne
06-01-2011, 20:12
Сигурно те е шубе да не се изложиш. В такъв случай... Започни да го опипваш - няма начин да се изложиш, защото момчетата спират да мислят каквото и да е било в този момент :D

tonie__
06-01-2011, 20:14
да,да,спират да мислят.момчето,скоето се целувах за сефте,едва ли не ми се подиграваше,че не мога! :shock: е,била съм доста зле сигурно.. :D