PDA

View Full Version : Бременна ли съм?

donotnow
06-02-2011, 09:30
Така наскоро с приятеля ми го направихме но без презарватив знам че това беше глупаво но късно. Проблема е че цикала ми закаснява приятелките няма да ми помогнат ако им споделя а ако отида да си взема тест родителите ми ще разберат наистина не знам какво да правя и как да разбера какво става и каква е причината за това но ако съм бреммена ще се наложи да се самообия :shock: закаснавами с 2 дена но това никога не ми се е случвало до сега! ПОМОЩ!!!!! :booooomb:

Кирилица и за заглавието!
krem4et0

MojoJojo88
06-02-2011, 09:32
И как точно родителите ти ще разберат, ако си вземеш тест?

donotnow
06-02-2011, 09:34
ами кадето и да отида ме познават и ще им кажат :(

MojoJojo88
06-02-2011, 09:38
Хах...явно живееш в малък град, но във всички аптеки да познават родителите ти....??? Винаги можеш да кажеш, че си го купила за приятелка, която я е срам, без да уточняваш коя.
Сега да те питам, на колко години си????

dimitar_ak
06-02-2011, 09:44
2 дни са нищо. Изчакай още 2-3 и наистина направи тест.

donotnow
06-02-2011, 09:47
ами аз съм почти на 17 но това :cry: аз ако сам бременна :?

MojoJojo88
06-02-2011, 09:51
ами аз съм по1ти на 17 но това да аз ако сам бременна :?
Ох, ама ми трябва шифър, че да разбера какво искаш да кажеш.
Почти на 17, колкото и странно да ти звучи, но цикъла ти все още не се е регулирал.
Освен това, принципно времето влияе на цикъла. Може да се забави, може и да подрани. На мен от януари до май ми идваше на една дата, ама сега ми дойде 4 дена по-рано. Два дни наистина са нищо, но все пак ако се позабави още малко, прежали се и си купи един тест. По-добре да знаеш от по-рано, за да имаш време за реакция. И няма да е нужно да се самоубиваш, повярвай ми. Ако случайно си бременна, по-добре говори с родителите си. Знам, че всички ги е страх да го направят, но това е най-добрия вариант. Дори да изпаднат в шок от новината, изчакай ги малко-те ще направят това, което е най-добро за теб (или поне се надявам). Няма родител, който да изостави детето си, когато е в такова положение....

donotnow
06-02-2011, 10:00
не мисля че ще ме оставят но ако научат ще ми дадат пари и ще ми кажат да се изнеса от вкъщи проблема е че не мога да направя аборт без разрешение от родител защото сам непалнолетна

MojoJojo88
06-02-2011, 10:04
не мисля че ще ме оставят но ако научат ще ми дадат пари и ще ми кажат да се изнеса от вкъщи проблема е че не мога да направя аборт без разрешение от родител защото сам непалнолетна
Мда, по-скоро ще ти дадат пари и ще отидат с теб да направиш аборт....
НО си мисля, че просто се психираш в момента и не си бременна. Стреса също забавя цикъла...

TheGirlNextDoor
06-02-2011, 11:13
Виж 2 дни не са много,но си направи тест за да си сигурна.Говори с приятели и помоли някой(на когото имаш доверие) да ти вземе като теб те познават.А момчето?То къде е в ситуацията...да ти вземе той тест.И не говори глупости за самоубийство.Първо виж резулатата (дано да е отрицателен) и тогава вече говори с родителите си ако се наложи.И колкото и да е трудно е по-добре да не се шашкаш много,защото притеснението също си казва думата.

marin4itu
06-02-2011, 11:26
Просто се успокой. Излез с приятелка, посмейте се, не мисли за това и ще ти дойде. Имам чувството, че постоянно мислиш за това..

vde
06-02-2011, 11:57
Първо се успокой, дори и да си бременна, не е непоправимо.
Нещо което научих с времето, важащо за почти всичко, станало е, дай да помислим, спокойно, как да го оправим.

1. Говори с приятеля ти и му кажи, че ти закъснява тъй като и той носи отговорност за това.
2. Не си споменала от къде си, но ако си от малък град, евентуално се разходи до съседен такъв за тест за бременност ако те притеснява, че някой ще разбере. Самия тетс можеш навсякъде да го направиш.
3. Два дни не са голям проблем закъснение. Стреса както споменаха по-горе също влияе.
4. Ако теста е положителен отново трябва да кажеш на приятеля ти и със сигурност да кажеш на родителите ти. Няма да са доволни определно, ще са ядосани със сигурност. Като се поуспокоят поговорете какво ще правите т.е. аборт или ще го заържиш. Ако ТИ не искаш да го задържиш им го кажи!

Успех и дано да не да е отрицателен в твоя случай!
Ако имаш нужда да поговориш пробвай ме на лично.

donotnow
06-02-2011, 12:55
приятелят ми знае и както мен цял ден е под напрежение това не ми помага но той ми каза да разчитам на него проблема е че с него ще може да се видим чак утре и тои каза че ще ми вземе тест още преди да сме се видяли но ако е положителен да си призная никога не сам мислила че ще ми се налага да правя аборт и да си призная малко ме е страх тои е твардо решен че ще направа аборт! не мога да му кажа нищо защото истината е че не сам готова за дете

frozendeath
06-02-2011, 13:08
Ама сигурна ли си, че си на 17? 'Щото още не можеш да пишеш. Разбирам, притесняваш се, ама чак пък толкова...

marin4itu
06-02-2011, 13:16
Авторке, я вземи кажи в кой ден от месечния си цикъл си била, момчето извън теб ли свърши? Редовен ли ти е цикълът?

donotnow
06-02-2011, 13:21
Да момчето свърши извън мен цикала винаги ми е редовен дори често подранява с два три дни но сега закаснява с два а с него го направихме преди около 15 дни.

kalpazanka
06-02-2011, 13:54
Кажи продължителност на МЦ, дата на последна редовна М и дата на рисковия полов акт.

magita
06-02-2011, 18:35
значи има едно устройство наречено "тест за бременност"
ама не съм много сигурна дали все още съществува, може да провериш сама :)

xch0colattegiirlxx
06-04-2011, 07:15
За жалост е възможно да си забременяла :( . Може да се забременее ако не сте използвали презерватив дори и приятелят ти да не е свършил в теб (предеякулационна течност).

zooyork
06-04-2011, 08:40
за съжаление от форума не можем да предотвратяваме бременност и гадаенето не добра основа. Едва ли ваще познават всички аптекари и аптекарки в града ;] вариант е също ако помолиш приятеля си да ти купи и после да ти го даде.......за другото просто ще си спестя думите ;]

IseeDEADbodies
06-04-2011, 09:17
ами кадето и да отида ме познават и ще им кажат :(

Да не живееш в Новоселци, че да те познват всички ? Или си звездата да на населеното място в което живееш ?!? Пхах и двете ме съмняват... Купи си тест, направи го, разбери ! Ние не сме Нострадамуси и Ванги, че да ти кажем. Плюс това, два дни не е нищо особено ;)