PDA

View Full Version : Проблеми с Секса

lolipop1
06-02-2011, 17:31
Първо - момиче съм. Второ водя полов живот около година. И още не съм се научила как да свърша .. вече си мисля че съм фригидна сменила съм три партниора последната година и все същата работа .. каточе ли по голямо удоволствие усещам при клиторна стимулация отколкото при вагинална... може би усещам някакво приятно гъделичкащо чуство само първите пъти когато проникне в мен .. по нататък не усещам нищо .. усещам как влиза в мен но не усещам кой знае какво приятно чувство .. някак празно ми е може би когато много забърза усещам нещо по-приятно но пак неможе да се каже че е кой знае какво удоволствие .. много пъти съм пробвала да се задоволя сама и пак ви казвам в началото без да прониквам ми е готино горе/долу а после - нищо не усещам .. на 17 години съм вече и доста ме е срам от този факт че съм станала на толкова години а още не съм на ти със секса .. и ви моля да ми дадете някакъв съвет

TheBeliever
06-02-2011, 17:39
Опитай да се самозадоволяваш само клиторно. Намери какво ти доставя удоволствие и наблегни на него.

lolipop1
06-02-2011, 18:06
ами пробвала съм много пъти и то доста продължително и никога през живота си не съм могла да свърша или да изпитам някакво по-силно усещане и удоволствие .. може би имам някакъв проблем незнам

Neftochimic
06-02-2011, 18:18
значи не правиш нещо както трябва.

Downtown
06-02-2011, 23:33
пичовете са дървари !!! :D ... това е мойто мнение.

Unabomber
06-03-2011, 00:13
Мен повече ме смущава, че на 17 още не си на 'ти' с правописа...
Само ебане ви е в празните глави :D

MojoJojo88
06-03-2011, 10:02
Мен повече ме смущава, че на 17 още не си на 'ти' с правописа...
Само е**не ви е в празните глави :D
Прав си, каточе ли ( знам как се пише, нооо много ми харесва написано така :razz: ) е по-важно да се нае*еш преди да се научиш да пишеш :-o
По темата-преди да искаш да получиш заветния оргазъм, направи всичко възможно да опознаеш тялото си и да знаеш кое ти доставя удоволствие и кое не ;)

sp33der
06-03-2011, 11:19
имаш ли някакъв фетиш?

krasteva
06-03-2011, 14:45
прави любов, а не секс ;]

NomNomNom
06-03-2011, 15:46
прави любов, а не секс ;]
Еби се в гъза .

hellboy001
06-03-2011, 20:50
спорет мене не си попаднала на подходящото момче това е моето мнение

ellsss
06-03-2011, 21:05
Пробвай да заобичаш момчето,с което мислиш да си легнеш(за препоръчване е преди да сте се на*бали) :)

TaMo
06-03-2011, 21:16
Може би е време да се обърнеш към специалист (доктор), който да те посъветва професионално, дори ако трябва на базата на някакви допълнителни изследвания.

Ако си от хората, които по принцип не обичат да "ходят по доктори за щяло и нещяло", можеш да опиташ нещо по-практично:
Например, ако имаш сериозен приятел в момента, поговори с него за това, което преживяваш в момента и опитайте следващия път, когато правите секс, да се "концентрирате" само върху твоето удоволствие. Помагай му активно като го насочваш кое ти харесва и кое - не. Ако трябва използвайте играчки и допълнителни стимулатори (музика, филмчета, възбуждащи за теб места и т.н). Подчинете всичките си действия на една единствена цел - на теб да ти е приятно... и може и да се получи.

Имай на предвид, че всичко това може да е на изцяло психологическа основа, затова малко повече внимание и интимност с любимия човек, може да отключи твоята чувствителност и да преодолееш този проблем без допълнителни прегледи и сътресения.

Каквото и да решиш, успех и не се отчайвай...