PDA

View Full Version : Моля влезте ми в положението ... :D

LoVe3e
06-03-2011, 13:22
Еййййййй здравейте :-)
Искам да попитам едно въпросче което я мъчи една съученичка...такамм случките са следните наща с едно момче се "забивала" в facebook ии писали си писали и се оказало, че той учи до нейната стая (колко е проста шматката :D ) та така след това пак си писали той и казвал колко е красива някакви такива и си уговорили среща да се видятт та излезнали и се разходили из даскалото после утишли в една тоалетна уж да пият вода ообаче момчето я натиснало ии така целували се прегрътки а-у всичко е Ок ообаче тук идва проблема момчето като я види поздравява я гаделичка я и т.н но след известно време я премахва в facebook и престава да и пише тя се примири с това ообаче той като я види продължава да я поздравява да я гушка но все не и дава възможност да го пита той за секунди изчезва хаха :D :D та така тая се чуди ден и нощ той какво иска от нея от страни изглежда, че я харесва но дали е така? Какав съвет ще дадете, че аз се изчерпах :D Благодаря предварително 8-) :P

П.С .... лелееееее исказах се като второкласник зааеби.... :D :D :D

tonie__
06-03-2011, 13:25
оле защо живота ви се върти около фейсбук??нали като се видят НА ЖИВО всичко е наред..фейсбук ми беше махнал половината приятели заради някъв бъг;може да е било без да иска...абе тва е абсурднО!!!

youarehotnyouarencold
06-03-2011, 13:28
Ако е красива и има тяло, може би просто иска гушкания и целувки от нея, но не става въпрос за чувства, а просто за едното обарване..

onestar
06-03-2011, 13:33
Следващия път нека тя го натисне в тоалетната, но вместо да го обсипва с целувки, да го пита всичко което я интересува.

badsector
06-03-2011, 13:34
Директно иска да си я нае*е.

LoVe3e
06-03-2011, 13:52
ахааааа :D
еммм не знам хубавка е ама не е модел имам предвид закръглена е не е дебела просто закръглена ддз според мен не е едното ебане а и той не я обарва той се закача а преди да я махне от тоя фейсбоок си говореха имам предвид не само си пишеха а си и говореха лични неща даже я беше питал преди (щото тя си имаше гадже и му бяха бутнали колата ) и той я пита как е гаджето и и тя каза ми добре и той еххх жалко :D ддз вече даже и аз се обърках за тва Ви питам :D

tonie__
06-03-2011, 13:54
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВЪРДЯ КОЛКО Е АБСУРДНО ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ ДА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ФЕЙСБУК!!!нали сега се закачат и си говорят и така...къде е проблема?

kuki4eto
06-03-2011, 14:03
за мен това е келешка работа :-o
да не може тя да го пита що я е махнал от facebook приятелите си.... ооо боооже :-o :lol:

MissNothing
06-03-2011, 19:04
що си мисля, че става дума за теб 8-)

minionka
06-03-2011, 19:32

Е, без такова мнение няма как да минем..

Та, не знам какво се разтройва за тоя фб, като момчето явно е заинтересовано. Нали на живо всичко е 0к. Ако пък толкова я интересува, отива и го пита, макар че не виждам къде реално е проблема.

pressiana
06-03-2011, 20:01

И аз така си мисля.

А тази история е толкова детинска, че ... :(

kuki4eto
06-06-2011, 15:17
А тази история е толкова детинска, че ...

+1 :D

Priceless
06-06-2011, 18:54
Ох, и пак ще кажа, че мое време тези теми бяха за импулс. Тъжно. Наистина. ;/ Whatever.

Съвет: Пиши в първо лице, единствено число. Сериозно - на всички ни е ясно. Както и да е ще се придържам към твоята теза. Това, че го няма в приятели във фейсбука, НЕ означава автоматично, че няма как да говори с него /заговори, освен ако нещо, набутано в устата й не й пречи.

Fur1ous
06-06-2011, 20:01
Това си ти май , а ?

Josefinne
06-07-2011, 09:04
Може би си е хванал гадже от друго даскало и не иска тя да вижда зарибяваките с твоята... приятелка. 8)

sexa_na_kompleksa
06-07-2011, 10:57
Аз не бих се занимавала с такъв човек, изглежда доста несериозен и май му е само за физическите неща...

kloely
06-07-2011, 15:07
Аз малко не разбирам как така хем я прегръща, хем изчезва толкова бързо, че няма време да го пита защо я премахнал. Приятелката ти трябва да спре да си намира оправдания. Освен това, както казаха, важното е на живо всичко да е наред. Оставете го тоя фейсбук най-после! Следващия път като дойде да я прегръща, да земе да му каже "Айде да се видиме някъде уикенда" или нещо подобно, вместо да се чуди за простотии