PDA

View Full Version : какво да направя?

bombi4ka2
06-04-2011, 14:00
Имам приятел от доста време-2год. и половина. От около месец не спирам да мисля за друго момче и го сънувам постоянно... той има чувства към мен и не знам какво да направя...

IseeDEADbodies
06-04-2011, 14:01
Като имаш чувства към друго момче, к'во още правиш с тоя ?
Най-вече разбери к'во искаш !

bombi4ka2
06-04-2011, 14:07
наистина трябва да реша какво искам, обаче не съм сигурна,че ще стане нещо сериозно

w0sh
06-04-2011, 14:11
И искаш хем вълка сит, хем агнето цяло.

Любимият ми тип мислене.

veni98bee
06-04-2011, 15:04
Щом не спираш да мислиш за друго момче явно просто чувствата ти са охладняли.Помисли дали си заслужава да прекратиш връзката с приятелия си заради момчето което сънуваш.Все пак неможеш да си сигурна,че нещата ще изглеждат така както в сънищата ти.

iiordanova
06-04-2011, 15:13
Ти сама си си отговорила.
Не спираш да мислиш за ДРУГ и го сънуваш даже. Освен това и той има чувства към теб. Не е ли ясно какво трябва да направиш? Щом вече чувствата ти към сегашния ти приятел са се променили и вече си отдадена на друг, естествено е да се разделиш с настоящия си приятел. И започни нова връзка с момчето,за което говориш. Не се страхувай да живееш както ти искаш. И какво,ако не се получи нищо сериозно между вас? Да не би да е последното момче, с което ще бъдеш?

cigarettekisses
06-04-2011, 15:24
след като нямаш чувства към него,защо се занимаваш?
късате и това е.

badsector
06-04-2011, 16:08
Към сегашния си приятел какво изпитваш? Според мен, сънуваният е просто някакво временно увлечение. В живота на всеки човек има множество такива увлечения. Обикновено жените повече се поддавате на тях и изоставяте хора, които са си стрували. Разбирате го, но твърде късно. Все си мислите "ами ако този новият е любовта на живота ми" и тръгвате да гоните дивото. Е да, ама в 99% от случаите оставате излъгани, използвани и ревящи. Ако ли пък не тръгнете с новия, не спирате цял живот да си мислите и най-вече фантазирате за него и от нищо го превръщате в нещо, т.е. в любовта на живота си, която не се е сбъднала. С този тип мислене правите не само себе си нещастни, ами и мъжете до вас.