Влез

View Full Version : Голям шит !!!

zero
06-04-2011, 18:53
Здравейте !

Още преди началото на сесията си правех следните планове:
Имам 3 изпита от тях да се съсредоточа в/у 1 и 3тия, а втория да го взема на поправката, понеже той е най-невъзможния от 3те :?
1вия премина успешно, за което съм страшно благодарен !
Вторият ми е в Сряда на 8ми ииии направо се ужасявам при мисълта, че ще отида на изпит с ръцете в джоба :shock: не ми остава време и пищови да правя (нямам ги разработени темите, колегите и те ги нямат, а от съседните класна - не мога да взема информация, понеже не съм в града където е университета, а нямам друга комуникация с тях)
Иии така се получава един супер шит, нито матрици, нито механизми могат да ме оттърват ;(
Днеска цял ден посветих на това да измисля някакъв изход, къде с пищов, къде с нещо друго - НЯМА и НЯМА :?
И реших да се допитам до вас ... Моля, дайте съвет !

onestar
06-04-2011, 19:14
Имаш 4 дни. Научи поне нещичко...

zero
06-05-2011, 04:41
Вече дните са 3, а темите са 57, теглят се 3 от тях от 3 различни раздела, ако не пишеш по едната -> 2 :lol:

Cybershot
06-05-2011, 06:04
Еми брат ти така си си го направил, ние не можем да ти помогнем. Като не си учил... Ако имаше темите, можеше да си отделиш най-важните неща, колкото за 3 и тях да учиш тия 4 дни, ама ти и това нямаш. Ще го вземаш на поправката или се молиш да се паднат тия 3 теми дето ги имаш :)

zero
06-05-2011, 06:52
Еми брат ти така си си го направил, ние не можем да ти помогнем. Като не си учил... Ако имаше темите, можеше да си отделиш най-важните неща, колкото за 3 и тях да учиш тия 4 дни, ама ти и това нямаш. Ще го вземаш на поправката или се молиш да се паднат тия 3 теми дето ги имаш :)
Въпроса е, че не се учи за 3 ..
Учиш за 6, знаеш за 5, изпитват те за 4 и ти пишат 3 :D
Но между другото имам някакво странно чувство какво БИ могла да даде на изпита, поне от единия раздел :)
Ние понеже сме електро предполагам, че ще даде закон на ОМ и точно с него ще ни ебе мамата, за да ни направи смешни :?
>> Все пак възможността е едно към гьотере, но я има
частта, която е механика, МОЖЕ и да я направя надявайки се на знанията си по механика, но трептенията и вълните ... не мога да ги оправя :(
Иначе голям шанс ще е наистина да изляза като пич от изпита с положителна оценка :-o

Cybershot
06-05-2011, 07:02
Чакай, чакай, ти закона на ОМ ли не знаеш? Ако наистина не го знаеш, то не се хаби да учиш. (какво остава за 2та закона на Кирхоф...)

zero
06-05-2011, 07:17
Койт не знае закон на ОМа, да си ходи в дома :lol:
Знам го естествено, нооо не знаеш какви изисквания трябва да покрия, че да искарам 3 :lol:
Мисълта ми е, че ще направи точно това на изпита :) да се изгаври с нас :) Иначе закона на ом си ми е ясен, знам даже и малко предистория на закона и на опитите на Георг Ом :lol:

zero
06-08-2011, 14:28
Е тва беше нещо нечувано :D
Такива теми изпраска тая, че напраоо ми завъртя главата :D
Резултата е на лице - СКЪСАН съм !
Моя съвет е да не разчитате на други, а да си учите редовно :D

Chacho
06-08-2011, 15:04
Ех, zero, побратиме, така е то. Абе късането - късане, поне на поправителната да се оправим ;)

Grommash
06-08-2011, 15:17
Поне като не ти се учи през студентския ти живот, ходи на лекции и записвай, та поне пищови да имаш..

По темата: Виж дали имаш някой учебник ако са дали професорите, от там също можеш да си разработиш теми.