View Full Version : Първи в сърцето ми..
denzzityy
06-05-2011, 11:51
Здравейте :) Преди 4 месеца започнах да се виждам с 1 момче, което си има приятелка. Парвоначално му писах на шега, но после се влюбих в него и с всеки изминал ден чуствата ми нарастват към него. След няма и 1 месец спах с него беше ми парвия :oops: бягам от нас да се виждаме тайно. С приятелката му ходят 1 година вече. Казвал ми е че когато се е прибрал от Италия преди 1 година ме харесал, но аз сам се дърапала и сам била срамежлива... Споменавал ми е и че е казвал на майка му за мен, малко се самнявам да не ме баламосва все пак още е с неговата приятелка.. Преди 2 дена ми каза, че да съм с него трябва да съм упорита, беше пиян. Моля ви дайте савет не зная какво да правя вече, какво значи да съм упорита ?!? Да се излагам и едва ли не да се бия с приятелката му или да му пиша по стена в Фейсбук любовни споменчета и песнички ?!? :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022
eXxXciTeD
06-05-2011, 11:53
Както прави с приятелката си, така би правил и с теб, ако тръгнете. Ползва те за секс и те баламосва с разни глупости от сорта на това за упоритостта, излез от филма
denzzityy
06-05-2011, 12:02
И все пак ако упорствам както писах по горе за карането с приятелката му, публикации, званне и нахалстване и дали ще се излагам на празно...вече секи знае за това което се е случило, какво още мога да изгубя ?!?
SisiStrange
06-05-2011, 12:07
дали ще се излагам на празно..
Най-вероятно. :-o
eXxXciTeD
06-05-2011, 12:13
Я се огледай, прави го с теб и ходи с нея, постъпка на пълен охлюв...
Какво ти харесва в него? Толкова ли си наивна, че умее да те държи "под ръка" с разни предизвикателства като това за упорството.. Не позволявай да те използват по този жалък начин
ivcheto0o
06-05-2011, 12:29
А ти малко достойнство и себеуважение имаш ли ? :-o Оставяй го,разиграва те и теб и приятелката си,не се унижавай заради такъв.
Luscious_Heart
06-05-2011, 12:40
Информирай приятелката му и го шитнете двете. :lol:
или да му пиша по стена в Фейсбук любовни спомени и песни ?!?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
пп: не издържах...
denzzityy
06-05-2011, 12:47
той й крашка с много не само с мен и за повечето тя знае и въпреки това е с него няма смисал просто да й казвам нищо :)
IseeDEADbodies
06-05-2011, 13:05
Само да му пишеш по стената на фейсбук ще да е !
Заблудена си. Човека си те върти, ако питаш мен. Ако толкова е искал да е с тебе, щеше да остави това момиче. Явно ти си ми просто ей така за разнообразие.
sexa_na_kompleksa
06-05-2011, 13:10
той й крашка с много не само с мен
Това означава, че дори и да се раздели с приятелката си и бъде с теб (което много ме съмнява), ще продължава да изневерява. И някой ден някое заблудено девойче ще пише същата тема във форума, и ще се чуди какво да прави...
IseeDEADbodies
06-05-2011, 13:19
той й крашка с много не само с мен
Това говори още по-зле за теб.. Значи си просто една от многото му курвички. Зле за него, зле и за теб ;) Оня е идиот, ама и ти не му отстъпваш като гледам.
П.П. - крЪшкам се пише с Ъ ;)
Не се излагай.Остави го,не си заслужава.Както се държи в момента с приятелката си,така ще се държи и с теб-ще те използва.
BrokenInnocence
06-05-2011, 14:03
Дали искаш да продължаваш да си с него или не при положение, че знаеш още колко момичета размотава си е твоя работа... Но в никакъв случай не си позволявай да си жертваш достойнството заради когото и да било. Не му пиши разни любовни излияния и не му звъни... нека той те търси!
Да си по-упорита?Че той няма ли си уста?Ако иска да е с теб,ще скъса той с приятелката си,не ти да се буташ.Направо му казвай аз или тя и тва е.Кви са тея курвенски номера от тоя?
ПП:може и да земеш да го преебеш и да кажеш на приятелката му,като го зареже тя и ти да го зарежеш.
juj4elinka
06-05-2011, 14:58
Аз нищо не разбрах.. Искаш да разбереш как да си упорита или какво да правиш с псевдо връзката си с това момче? :( Не мога да разбера как може да се чувстваш толкова спокойна да имаш сексуални отношения с момче, което доста добре си е подбрало един харем... Цениш ли достойнството си, ако отговорът е да, мога само да ти кажа, че го унищожаваш приемайки факта, че си една сред многото, а не единствената. С това нямам предвид да се стремиш той да бъде само с теб, а ти да се освободиш от него. :?
denzzityy
06-05-2011, 15:05
Искам да знам какво да правя как да го спечеля и дали ваобще дали да се занимавам с него.. И да преди си ценях достойнството, но вече нямам зареди него...Не искам да съм една от многото му искам да съм единствената за него за това се обърнах към вас защото съм много объркана в действията си към него и от това, че не знам дали той ще бъде с мен и само с мен и дали наистина иска да види, че съм готова на всичко за него, но от коментарите на другите разбирам, че найстина много се унижавам зареди него... :(
Ssummerjam
06-05-2011, 15:59
Излез от филма, моля те. :?
IseeDEADbodies
06-05-2011, 17:03
Излез от филма, моля те. :?
Или поне да пусне следващия епизод ? :lol:
сериозно - няма как да си единствена за такъв боклук. Не се занимвай и си намери момче което ще те цени наистина ;) Колкото по-бързо го проумееш (че с тоа немаш ник'во бъдеще), толко' по-добре за тебе ;) Ай със здраве ;p
badsector
06-05-2011, 18:23
...Това говори още по-зле за теб.. Значи си просто една от многото му курвички. Зле за него, зле и за теб ;) Оня е идиот, ама и ти не му отстъпваш като гледам...
:!: Просто за него си поредната курв@, която клати. Сама се замисли как си стигнала до това положение.
sladkish_14
06-05-2011, 18:44
Няма какво да те съветвам, за мене е безрасъдно да спиш с някакъв и той да ти е първият, при положение, че си има приятелка от 1 година и не я оставя.
Не мога да разбера, толкова ли сте малки или глупави, че позволявате така да ви лъжат. Толкова елементарно е..
Ти си една от многото му момичета просто го остави. Няма смисъл да ходиш след него и да настояваш, така излагаш себе си, а на него явно не му пука нито за приятелката му, нито за теб, нито за някое от другите момичета.
filmimilmi
06-05-2011, 18:50
Разбирай, че щом ти е казал да бъдеш упорита, ако искаш да сте знаедно, това означава, че няма да му пука особено, ако го търсиш, защото той няма намерение да се занимава с теб постоянно, но в случай, че му се дое.бе докато другата не е на разположение, тогава си му добре дошла.
Много ми е смешно като някой каже "Заради него нямам достойнство" - това ти сама го решаваш. Просто не искаш да имаш ;) Така си решила...
Аз мисля, че след момче не трябва да се тича. Излагация е. Обикновено те трябва да са по-напористите.
Няма да се повтарям с другите, ясно е, че просто иска да те клати, и че не си нищо по-различно от всичките му други к**ви. Ясно е, че и тоя е загорял пубер.
Но друго искам да ти кажа - няма как да накараш някого да си "единствена" за него, защото това зависи само от неговата воля и неговите чувства. Ако няма такива към теб, забрави да си единствена за него.
И още нещо - това, дето ти е казал да си по-упорита, е чиста проба манипулация. Решил е, че ставаш за пецкане, и не иска да те изпуска от "контрол", да не вземеш да се откажеш от него. В действителност никога няма да си изостави приятелката или да ти обещае нещо, само ще те баламосва и ще те надъхва да си упорита, докато лъже и маже както теб, така и приятелката си. Само секс - не се надявай на нищо повече ииии да, верно, стегни се.
denzzityy
06-05-2011, 19:10
ами не е в пубертет все пак е на 23 а аз на 15 и да знам какво ще кажете "много си малка за да спиш с момче" еми да ама си мислих че няма да сгреша ако спя с него и той ми е първия, но доста грешно мисля за сажаление :( :( :(
juj4elinka
06-05-2011, 19:13
Разбирам те напълно, защото преди година и нещо разбрах какво е наистина да обичаш някого, ама при мен си беше кофти по различен начин. На теб мога само да ти кажа, че не си заслужава колкото и да го обичаш. След като не прави нищо относно другите си връзки е по-добре да не си с него. Наистина е ужасно и се надявам да намериш някой истински, който цени това, което правиш за него и вярвам в това, че ще се справиш =; :P
marin4itu
06-05-2011, 19:32
Не уважава приятелката си, няма да уважава и теб.. За него си малка, манипулативна и лесна... И ако това е мъж... :?
Абе да не си фейк ти бе?
Иначе, на 23, на 53 ако ще да е... боклук е. Не си губи времето с такива първосигнални животни.
bebeemalko
06-05-2011, 19:42
и го шитнете двете. :lol:
:lol: :lol: :lol: омг тъкмо щях да кажа че може и др да има освен вас двете и бам ти го каза :shock: тоя е тъпанар бе не ми се побира в главата как изобщо се занимавате с тоя мухльо ..... :shock:
badsector
06-05-2011, 19:57
Комплексар, който си вдига самочувствието с бройки. В твоя случай гледа да те разработи и сигурно ще гледа да го направи и анално, щом поддаваш...
denzzityy
06-05-2011, 20:01
не не съм фейк мислих. че след регистрацията ще мога да си оправя годините ама не мога :x а колкото до bebeemalko еми и аз незнам как се занимаваме с него.. прекалено красив е, знае как да говори на 1 момиче, за да се влюби в него, знае как да те предрасположи, как да се даржи мислих го за перфектен и различен и така се влюбих в него или поне в фалшивата си представа за него.. :(
IseeDEADbodies
06-05-2011, 20:07
еми да ама си мислих че няма да сгреша ако спя с него и той ми е първия
И като го знаеш к'ъв и що е, к'во може да те наведе на мисълта, че да спиш с него ще има каквито и да е позитиви :?: Не мислите там ви е проблема. Не се замисляте дори малко, и след това ревете ! Еми като сте прости ---> ще си патите. Той, че е смотаняк и боклук, това е ясно... но аз и друг път съм го казвал : докато има такива шматки като тебе, ще има и такива нещастници които само се възползват като него ;)
Съжалявам, ако звуча прекалено грубо, но това е простата истина.
Angeleyes
06-05-2011, 20:33
Както прави с приятелката си, така би правил и с теб, ако тръгнете. Ползва те за секс и те баламосва с разни глупости от сорта на това за упоритостта, излез от филма
eXxXciTeD е адски прав , ако тръгнете ще направи същото както и с неговата приятелка. :)
Priceless
06-05-2011, 20:39
Да се излагам и едва ли не да се бия с приятелката му или да му пиша по стена в Фейсбук любовни споменчета и песнички ?!?
Не знам дали е писано вече, но все пак - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ- НЕ МОГА ! Ех, когато бях млада беше още импулс. ;/
Баси тоя цял харем имал бе ;д И ти искаш да се занимаваш с такъв. Разиграва те, използва те, а ти му позволяваш. От идеята ти с любовните песнички във фейсбук, по-голяма простотия не съм чувала. Просто спри да си набиваш филмите и си намери друг
denzzityy
06-05-2011, 20:51
хаха в никакав случай няма да дам анално :D IseeDEADbodies не си много груб и да така е прав си попринцип не съм такава с момчетата но сега сякаш не бях аз.. а, относно с песничките за Фейсбук го казах на шега, знам че съм тъпа, но не чак толкова :D :D :D
Priceless
06-05-2011, 20:54
знам че съм тъпа, но не чак толкова
Браво. Важна стъпка към себепознанието. Той лудия не осъзнава, че е луд. Както казва един мой приятел : "Аз щом осъзнавам, че съм за лудница, значи не съм луд". Че и твойта работа същата.
Както и да е по темата: Съгласна съм.
PricelessG
06-05-2011, 20:57
Жалка картинка си :?
Божееее .. жалко за тебе .. МНОГО ЖАЛКО!!!
ии между другото .. съществува буквата "Ъ" .. научи се да я пишеш от време на време .. :-o
denzzityy
06-05-2011, 21:12
мисля че тук няма кой да ми гледа правописните грешки.. все пак това е сайт, а не място за намиране на грешки (спокойно в училище сЪм грамотна и използвам "Ъ") :)
все пак е на 23 а аз на 15
:razz: :razz: :razz:
О,не,не,момиче,събуди се малко,той направо си е мъж вече,приятелката му сигорно и тя е над 20.Човека си търси пикли,дето да му се вързват като тебе.Ми и двамата сте еднакво тъпи.
badsector
06-05-2011, 22:00
...мислих го за перфектен и различен и така се влюбих в него или поне в фалшивата си представа за него.. :(
Извади си поука и следващия път, когато решиш да се влюбваш, си припомни тези факти : никой не е перфектен; представата ти за всеки е фалшива; всеки е различен и уникален, съответно по уникален начин може да те накара да си разтвориш краката.
докато има такива шматки като тебе, ще има и такива нещастници които само се възползват като него ;) ...
Така де, не е луд тоя, дето яде баницата :)
мисля че тук няма кой да ми гледа правописните грешки..
Гадно и грозно е при четене, и създава лошо впечатление.
denzzityy
06-05-2011, 22:06
приятелката му е на 16 или 17.. 1 година е по-голяма от мен, учим и в едно училище.. наистина ще имам 1 наум вече с всяко едно момче с което се занимавам за напред :)