Влез

View Full Version : Проблеми с гаджето

nassko100009
06-05-2011, 17:19
здравейте обръщам се към тези от вас които са по просветлени с мисленето на момичетата . .. с приятелката ми се познаваме от 2 години а сме гаджета от 2 месеца иииии
проблемът мие такъв ; сега съм в чужбина и тя си ходи с друг но не ми казва . на мен ми писна да ме лъже и й казах малко думи ;,,че неми пука за нея ,че не искам да я чувам,, така от 4 дена та питам какво да правя тя у ш казва че иска да е с мен а има др, как да постъпя да и се обадя ли? не ли? дали да и се подмажа не знам , а аз искам да съм с нея даже мисля да се връщам в бг. моля ви да те ми съвети ........!!!!!!!!!

Sh@d0w
06-05-2011, 17:27
Толкова несвързана история,отдавна не бях чел.Първо от къде зваеш че си има друг?Сигурен ли си?

Второ-държанието ти..ау.Няма да го коментирам.

nassko100009
06-05-2011, 17:52
ок дайте ми съвети.

Zarity
06-05-2011, 17:55
То,мъка голяма докато разбера какво искаш да напишеш бе. :-o Я кажи ся от къде си сигурен,че има друг?

nepowtorima
06-05-2011, 17:58
.. Смучеш от пръстите си кво да напишеш бе човек...

Ако я обичаше нямаше да и казваш подобни неща!!

nassko100009
06-06-2011, 20:01
ами неми дава да и видя телефона ии една неина приятелка ми каза не знам дали да се връщам при нея

IseeDEADbodies
06-06-2011, 20:11
проблем с кирилицата имаш ми се струва, по-скоро оО

Hilary_
06-06-2011, 20:22
Толкова ли си глупав, че да искаш да си с нея след като ходи с друг?? :-x

badsector
06-06-2011, 20:23
И като се върнеш при нея к'во си мислиш, че ще стане? След месец-два втори дубъл.

проблем с кирилицата имаш ми се струва, по-скоро оО
И с езика, не само с азбуката.

pentxayc
06-06-2011, 22:36
моля?

Josefinne
06-07-2011, 09:02
Зарежи я тая въртиопашка.

kloely
06-07-2011, 15:19
Тва, че си крие телефона, не означава задължително, че има друг. Ако имаше нещо толкова много за криене, да го е изтрила. Според мен си внушаваш някакви неща. "Приятелките" често забиват мн яко ножове в гърба, тъй че те съветвам преди да решиш каквото и да е, да говориш с момичето, а не да вярваш на всеки срещнат.

DiDy1
06-07-2011, 19:20
хейй ами случаино да сте се замисляли , че може би така наречените и "приятелки" може да не те понасят или нещо и да измислят някаква история за да ви разделят ... А и както казаха и аз съм на същото мнение , че ако си я харесвал и още повече обичал , е нямало да и кажеш , че не искаш да я виждаш повече и т.н :?

Rorschach
06-08-2011, 13:03
Провал по всички параграфи...

nassko100009
06-11-2011, 07:46
хора ситуацията е такава че тя и в момента е с друг , аз съм в чужбина и се връщам в края на месеца и мисля че затова така прави . в facebook мие дала достъп само до някои снимки това го видях от приятел . и друго приятелката и която ми каза каза че ходи с друг е много достоверна ... въпроса мие .имали смисъл да се занимавам с нея след като тя постъпва така ? а в същото време съм и казал много ясно че ако иска да е с друг да ми каже и ок аз ще се съглася с нея но тя продължава да се крие от мен и да ме лъже .. от което ме боли много .много исках да съм снея и още искам ,но не знам какво да правя дали да и се правя на недостъпен или да я да и се подмазвам ????????? не знам дайте съвет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ymca
06-11-2011, 08:06
Смятам, че темата е фейк. И все пак:

Авторе, приятелю, отговорът на въпроса ти е "ДА". По принцип, когато момиче се праска с друг, го зарязваш да. А като добавиш и това, че те разиграва, бих казал, че си на границата между жалко подобие на мъж и п*тка. Но отчитайки и факта, че се чудиш какво да направиш в тази ситуация- е, поздравления, вече си само п*тка.

eclipse06
06-11-2011, 08:10
Тва, че си крие телефона, не означава задължително, че има друг. Ако имаше нещо толкова много за криене, да го е изтрила. Според мен си внушаваш някакви неща. "Приятелките" често забиват мн яко ножове в гърба, тъй че те съветвам преди да решиш каквото и да е, да говориш с момичето, а не да вярваш на всеки срещнат.

Ето един адекватен отговор. Напълно съгласна съм. Поговори с нея, това е цялата философия. От това тръгват повечето проблеми във връзките - липсата на нормално общуване под формата на разговори. Ще останеш учуден колко неща ще ти се изяснят след това.