View Full Version : Някой може ли да ми каже ?
Имам един въпрос аз съм на 14 и се чудя дали е нормално да харесам романтични неща ... смисъл филми ли са анимета ли са няма значение просто нормално ли e? Ето например даже снимката на декстопа ми е такава има едно момче и едно момиче които се гледат, изчервили са се и пише
"AUTUMN IS CALLING
AND WE ARE FALLING
IN LOVE"
и се чудя дали някой изобщо ще ме хареса някога такъв или да се променя докато мога...
Безнадеждна работа.
вероятно си гей
Не съм ... просто смисъл малко повече харесвам романтиката, когато харесвам някое момиче не си мисля " супер ако тя ме харесва ще мога да кажа на всички че си имам гадже" а си мисля " Колко се сладка искам да я прегърна"
sexa_na_kompleksa
06-06-2011, 09:34
Няма нищо лошо, не бой се. ;D
лош си уош:Д
девойчетата ще го сметнат за сУадко (от/до един момент;)
сериозно не бях мислил за това
badsector
06-06-2011, 09:54
Лошо няма в романтиката, но не прекалявай. Не я използвай постоянно, ами само в точните моменти. И в крайна сметка всичко опира до еб@не.
е са като почнат да говорят всички за секс аре моля ти се. на мене изобщо не ми пука за еб@ане , на 14 съм има време :D
интересува ме човека който харесвам/обичам да бъде с мен
cigarettekisses
06-06-2011, 10:24
девойчетата ще го сметнат за сУадко (от/до един момент;)
Хубаво нещо е романтиката, ама както казаха по-горе - недей да прекаляваш. Че колкото си романтичен, толкова си и ммм... мекушав (или добричък, както искаш там го приемай) и в един момент, когато момичетата усетят това ще вземат да ти се качват на главата.
Прилагай романтиката си както трябва и в моментите, които трябва, за да бъде оценена.
Priceless
06-06-2011, 12:25
^^ Ми те освен, че ще му се качват на главата е твърде вероятно да те приемат просто като най-добър приятел гей и рамо, на което да поплачат, шото безчувствените лоши момченца са им разбили сърцето. Иначе няма нищо лошо в романтиката в умерени количества.
kuki4eto
06-06-2011, 15:14
след време няма да си такъв, ще се промениш. Просто си в такава възраст :)
мерси за всичко ^^ значи всичко е наред ?
bibi7352
06-06-2011, 17:04
Хмм, сериозно ли се чудиш дали е нормално, или просто си търсиш някоя мацка коята да каже "Оо, колко яко, такива готини момчета не останаха, я да се запознаем..." ? Ако си търсиш приятелка, не съм сигурна, че това е подходящият начин.
Иначе си зависи от момичето. Някои харесват романтиката. Мен пък, например, романтиката ме дразни и я считам за лигавщина...
kokosety
06-06-2011, 17:16
Като каза това за гушкането се зарадвах, че са останали такива романтици като теб! А не тъпанари дето сека седмица с нова и като почнат да питат "Тая яка пичка ли е?" тая дума толко я мразя и само за еб@не мислят иначе няма лошо аз го намирам за яко :)
pentxayc
06-06-2011, 22:40
това не е романтика, мой.
След време ще почнат да ти харесват мъже,после ще почне да те влече да се обличаш като жена,иначе да-нормално е..Природа какво да прайм.
Всички ще се наредят да те хвалят, но според мен да си добър, мил, нежен и т.н. в живота = потъпкани нерви и сърце. Не се котира. Тря'а си гадняр и лошо момче, иначе те имат за мухльо и редовно ще чуваш оправдания, че те режат защото си им прекалено добър приятел. (Което в буквален превод значи, че никоя не би се занимавала с теб, а те възприема като кошче за душевни отпадъци и "най-добра приятелка")
Sorry to tell you the ugly truth.
Josefinne
06-07-2011, 08:56
Ако не обърнеш резбата по-късно е супер :mrgreen:
само да кажа, че не пиша това за да си намеря приятелка или нещо такова, просто се чудех дали е нормално... а дали ще си намеря приятелка е това вече е мой личен проблем, който се опитвам да реша. Е за сега нямам късмет, но някой ден надявам се...
Гледай само да не почнеш да тичаш в лявата лента .. :lol: :lol:
ок ясно разбрах... Но въпросът ми беше дали да опитам да се променя, а не да ми обясните, че трябва да внимавам "да не почна да тичам в лявата лента" "да не стана най-добра приятелка на някой" или направо други да ми кажат, че съм гей... мога да кажа само едно
НЕ СЪМ !!!