PDA

View Full Version : Моля за помощ

nikon97
06-06-2011, 15:27
Здравейте.. Искам да питам дали някой знае нещо за телекинезата или е задвижвал предмети с ум ако някой знае да каже... Благодаря!!!

TheMightyNadenica
06-06-2011, 15:46
Смисал? Как така дали знае? Телекинезата е промяната на физическото посредством умствената сила...но какво точно имаш в предвид??? И защо питаш дали някой е успявал..?

nikon97
06-06-2011, 15:55
Смисал? Как така дали знае? Телекинезата е промяната на физическото посредством умствената сила...но какво точно имаш в предвид??? И защо питаш дали някой е успявал..?

имам предвид дали някой може да мърда предмети с мисъл и ако знае дали може да ме научи защото ми е много интересно :)

NomNomNom
06-06-2011, 15:58
Не става така. Ако някой ден се развиеш достатъчно много може и да успееш . Не става ей така, защото е интересно . Полагат се изключително много усилия за да станеш самодисциплиниран и да контролираш изцяло тялото си .

TheMightyNadenica
06-06-2011, 16:06
Чудя се дали да се смея ...? :D Човек ти....на 10 години ли си...? Първо, това да не става току-така....просто отиваш на частни уроци, плащаш си 20 гущера...те та измиват със светена вода по муцуната, казваш тайното заклинание...и вече владееш телекинеза!!!
Иначе е лесно...всеки го може...това че не знае как е втори въпрос!!!
Търпение, постоянство, концентрация, самовнушение, позитивизъм, и увереност, че ще успееш!!!

nikon97
06-06-2011, 16:09
Чудя се дали да се смея ...? :D Човек ти....на 10 години ли си...? Първо, това да не става току-така....просто отиваш на частни уроци, плащаш си 20 гущера...те та измиват със светена вода по муцуната, казваш тайното заклинание...и вече владееш телекинеза!!!
Иначе е лесно...всеки го може...това че не знае как е втори въпрос!!!
Търпение, постоянство, концентрация, самовнушение, позитивизъм, и увереност, че ще успееш!!!

засега мога само да мърдам топче за пинг-понг на конец и една пирамидка да я въртя на игла

gandalfepi4
06-06-2011, 16:24
разбира се. eй тука в пуберфорума е ПЪЛНО с разни момци и моми които могат да нарушават законите на физиката за кеф.

нищо работа не е, аз лично си тренирам по 30 минути на ден докато си гледам сериалчета на компа и работи - щанги вдигам, джипа на тате вдигам, едни скинари като ми скокнаха снощи им стоварих цял тролей от цариградското отгоре, веднъж като ми писаха 3-ка по химия цялото училище го вдигнах във въздуха и почнаха да ми се молят на колене за пощада.

мда, пълно е с такива тука - нема ги в шаолин примерно. след като овладях тези си способности в свободното си време след училище смятам и да се насоча към пирокинеза, телепортиране, трансфигурация и други некви лесни работички. докато изляза от пубертета трябва да правя хари потър да изглежда като цирков клоун.

ПП ето доказателство за способностите ми ако мислиш че те сарказмирам

http://goofygifs.com/wp-content/uploads/2010/12/funny-gifs-mind-breaker-martial-arts-master.gif

eй тва го заснехме с едни приятели на морето когато се бях напил и ми бяха обръснали кубето

NomNomNom
06-06-2011, 16:29
Недей да пишеш такива неща .
И най-малка идея си нямаш какви неприятности можеш да си навлечеш , ако това, което казваш е истина .
То ако беше истина нямаше да го пишеш тук, наистина, как не ви е шубе .
Ще те хванат и ще те затворят като мишка за експерименти.

Не гледай гандалф, той е пич, него не го барат ;д

TheMightyNadenica
06-06-2011, 16:51
Хахахаха...той да може да помести нещо без да го докосва ще е гуру на смъртните...ти остави лабораториите...
Любопитен съм как мърдаш понга на конеца и пирамидката на иглата...?

gandalfepi4
06-06-2011, 17:40
^ ей така - никак.

внушава си. хващам се на бас с тебе и OP-то на четиристотин хиляди, дуодецилиони ундецилиона кофички кисело мляко пършевица че не може да вземе едно левче, да начертае кръгче с молив около него и да го мръдне на един сантиметър.

ОР, 'ко наистина си верваш се запиши с гесемето и се прати на тоя пич.

http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html

ЩЕ спечелиш 1 000 000 $ ако не си поредното келеме което гледа супер леки и податливи на размърдване от гравитация или ветро и се мисли за нео от матрицата

nikon97
06-06-2011, 18:21
разбира се. eй тука в пуберфорума е ПЪЛНО с разни момци и моми които могат да нарушават законите на физиката за кеф.

нищо работа не е, аз лично си тренирам по 30 минути на ден докато си гледам сериалчета на компа и работи - щанги вдигам, джипа на тате вдигам, едни скинари като ми скокнаха снощи им стоварих цял тролей от цариградското отгоре, веднъж като ми писаха 3-ка по химия цялото училище го вдигнах във въздуха и почнаха да ми се молят на колене за пощада.

мда, пълно е с такива тука - нема ги в шаолин примерно. след като овладях тези си способности в свободното си време след училище смятам и да се насоча към пирокинеза, телепортиране, трансфигурация и други некви лесни работички. докато изляза от пубертета трябва да правя хари потър да изглежда като цирков клоун.

ПП ето доказателство за способностите ми ако мислиш че те сарказмирам

http://goofygifs.com/wp-content/uploads/2010/12/funny-gifs-mind-breaker-martial-arts-master.gif

eй тва го заснехме с едни приятели на морето когато се бях напил и ми бяха обръснали кубето

:D :D :D :D брат сериозни ходи се прегледай :D :D :D

gandalfepi4
06-06-2011, 18:24
^ и това идва от човека който си мисли че 500 гр. месо в краниума му могат да манипулират време, пространство и материя?

поне вече знам че съм на прав път

TheMightyNadenica
06-06-2011, 18:25
Хахахаха...картинката радва... :D :D :D

npp
06-16-2011, 14:03
досега е имало немалко хора, които са успявали да намерят помощ за телекенеза, но след това бъди сигурен всички те са се нуждаели от помощ за избавление от адски огън - така е и в останалите случаи, т.е. при: телепатия, астрална проекция, телепортация, и пр.

TheMightyNadenica
06-16-2011, 14:11
досега е имало немалко хора, които са успявали да намерят помощ за телекенеза, но след това бъди сигурен всички те са се нуждаели от помощ за избавление от адски огън - така е и в останалите случаи, т.е. при: телепатия, астрална проекция, телепортация, и пр.

Ако беше пред мен...щях да ти пипна челото дали париш...

gandalfepi4
06-16-2011, 15:46
npp-то е прав. то и аз познавах един пич дето се телепортираше. к'во? не ми ли вярвате?

ето ви, скептици тъпи

http://www.youtube.com/watch?v=4ADbQVJL4lA&feature=related

ScarlettS
06-29-2011, 15:58
Не знам, аз не вярвам в телекинезата ( както и в левитация и всички от този род). Добре разбирам, че това е нещо, които уж само тези с много развита концентрация и мислене, обаче пък как от 7 милиарда не се намери един с толкова развито съзнание, че да го направи и да бъде записан. Всички документирани случаи се оказват фалшификация. Може би аз нямам достатъчно информация, обаче досега не съм виждала нито един запис или истинско доказателство, че някой го може.