View Full Version : Как ще реагирате?
Как ще реагирате ако разберете,че някой от родителите ви си има любовник? Какво бихте направили?
miglena97
06-07-2011, 16:27
ще остане завинаги в сарцето ми и няма да имам покои ще плача и плача за грешките на другите ;) ;-) :-k :cry:
Ще си поговоря с него. Ако не стане нищо, казвам на брат ми. Ако заедно не намерим решение, казвам на другия родител :)
LigLaTaa
06-08-2011, 06:06
ще го съсипя
Ще поговоря с него и ще се изясним.Ще го изслушам,ще чуя причините и след това ще вземем някакво решение заедно.В крайна сметка щом се е стигнало до изневяра значи нещо куца и единия (или и двамата) не е щастлив,а щом не са щастливи няма смисъл да продължават да са заедно само заради мен,например ...
mimsssssss
06-08-2011, 09:21
Еми ще поговоря с неверният родител, за да му разбера доводите и ще се опитам по някакъв начин да изясним ситуацията. Най - вероятно щом е започнал/а да изневерява, явно не е щастлив и предложението ми ще е развод.
Bonbonchencetyy
06-08-2011, 10:26
Ще поговоря с него и ще го питам защо прави това.А ако той/тя иска да се ожени за любовникът/любовницата,ще го/я проуча и ако го/я харесам ще стане лесно.Иначе-ще измисля нещо друго.
да бе, а родителят ще започне да ви дава обяснения :-o
GossipGirl89
06-08-2011, 17:38
Не е като да не се е случвало :) Отнесе здрава хранилка, извиняваше се нон-стоп, уж прекъсна взаимоотношенията си с третото лице и сега нещата са наред... УЖ.
ccdesigns
06-08-2011, 18:15
Нашите са разведени и намерих Виагра в колата на баща ми, а веднъж отидох да му искам някакъв ключ за колелото май, а все си мисля, че имаше още някоя там. А и имаше някакви женски ботуши. :D Не знам, може само да си въобразявам, ама си е съмнително. :D А иначе много ще се учудя за майка ми.
зависи от много работи,няма как да дам отговор в момента
Bonbonchencetyy
06-09-2011, 08:11
Нашите са разведени и намерих Виагра в колата на баща ми, а веднъж отидох да му искам някакъв ключ за колелото май, а все си мисля, че имаше още някоя там. А и имаше някакви женски ботуши. :D Не знам, може само да си въобразявам, ама си е съмнително. :D А иначе много ще се учудя за майка ми.
И аз съм като тебе,само че вместо ботуши имаше сандали... :D
pentxayc
06-09-2011, 08:18
ще посетя оръжеен магазин
nickeyy97
06-13-2011, 13:32
Няяяяяяяма шанс.
Мхм, и аз така си казвах ..
Aми, аз в момента съм в тази ситуация. Мълча, защото знам, че семейството ми ще се разбие ..
plamsityy
06-13-2011, 16:02
Бях в такава ситуация. Първо се съмнявах, после друг човек беше видял майка ми и така постепенно разбрах всичко. Бях й много ядосана, но я разбирах. То не се живееше с баща ми...
pizzagirl
06-13-2011, 16:21
Няма да кажа на другия, за да не го нараня, но няма да погледна в очите мамещия...
Ще дам на измамника ясно да разбере че знам и не съм ОК с това.Ще видя какво ще направи той и ако не се разберат ще се включа аз.Като предварително съм предупредила, че не иска работата да стига до там.И ще ми е много гадно, да..Само се моля на Господ да не ми позволява да забравя колко е направил за мен и че си остава мой родител...Ще ми е много тежко ако в пристъп на ярост го изритам от живота си. :cry:
Реално няма шанс това да стане да не дава Господ
NightGuardian
06-16-2011, 00:16
Дано не ми се случва 8)
MojoJojo88
06-16-2011, 14:45
Как ще реагирате ако разберете,че някой от родителите ви си има любовник? Какво бихте направили?
Ми на достатъчно години са, че да си е лично тяхна работа кой и по какъв начин си начесва нагона...
Коя съм аз да им се меся. Щото има разлика, да имаш любовник/ца с цел само и единствено секс и да имаш такъв/такава, защото изпитваш чувства.
Ако е само за секс-ок...важното да са щастливи заедно. Ако е за чувства-да си се оправят-щом се е стигнало, значи имат проблем в отношенията си, който сами трябва да решат.