PDA

View Full Version : Ключ

ymca
06-07-2011, 17:52
Ако може някой мод да заключи темата...

straus
06-07-2011, 18:00
Ти да не мислиш, че ние сме много трудни като ни поглезят? :lol:

пс. не знам как иначе да ти го кажа... кратко, точно и ясно

SisiStrange
06-07-2011, 18:03
Защо момичетата са толкова лесни, когато имаш пари

Щото ходиш с кифли.

ПП. Някога ще пусна тема: "Защо момчетата са толкова лесни, когато имаш цици и хубав задник?"

Kinghood
06-07-2011, 18:13
Ще разбереш, когато една мацка е с теб заради парите! Всяка 2ра дума и е "купи ми това, купи ми онова"

ПП. Някога ще пусна тема: "Защо момчетата са толкова лесни, когато имаш цици и хубав задник?"[/quote]
Аз не съм! Пробвай ме :D

ymca
06-07-2011, 18:14

Щото ходиш с кифли.

ПП. Някога ще пусна тема: "Защо момчетата са толкова лесни, когато имаш цици и хубав задник?"
Да, като си на 15, тва е основното. Обаче на една по-друга възраст, ако няма и нещо там горе, няма никое нормално момче да гледа на момичето по сериозен начин.

А това за ходенето- не ходя с никоя, пак казвам. Просто споделям преките си впечатления, и нещата са супер супер зле...за Студетски град- no comment!

Sh@d0w
06-07-2011, 18:16

Щото ходиш с кифли.

А искаш ли да изпробваш леглата в пирогов?

SisiStrange
06-07-2011, 18:24

Щото ходиш с кифли.

Да, като си на 15, тва е основното. Обаче на една по-друга възраст, ако няма и нещо там горе, няма никое нормално момче да гледа на момичето по сериозен начин.

А това за ходенето- не ходя с никоя, пак казвам. Просто споделям преките си впечатления, и нещата са супер супер зле...за Студетски град- no comment!
И моите преки впечатления са, че момчетата като цяло рядко се хващат с грозни момичета без значение от това дали са умни и прекрасни като хора. И съм на 18.
Това с парите се коментира през тема. Аз съм видяла до 2 случая максимум сред познатите ми изобщо (не само от близкото ми обкръжение). Явно не търсите като хората. И не, не са грозни моите нематериалистични приятелки.

Kinghood
06-07-2011, 18:31

Щото ходиш с кифли.

А искаш ли да изпробваш леглата в пирогов?
Ъъъ... ебавам се големец... извинявай! :?

DownloadVirus
06-07-2011, 18:34
Хаха! Аман от тези билдъри :D

ymca
06-07-2011, 18:36

Щото ходиш с кифли.

И моите преки впечатления са, че момчетата като цяло рядко се хващат с грозни момичета без значение от това дали са умни и прекрасни като хора. И съм на 18.
Това с парите се коментира през тема. Аз съм видяла до 2 случая максимум сред познатите ми изобщо (не само от близкото ми обкръжение). Явно не търсите като хората. И не, не са грозни моите нематериалистични приятелки.

Никой не казва, че външният вид няма значение, но определено да има какво да си кажеш с този човек е много по-важно. Ако е наистина грозно момичето, едва ли ще се получи нещо, но ако е глуповато, леко и т.н и т.н- освен one night stand друго не може да се получи..

MuRocLaW
06-07-2011, 18:41
Еебаси терминологията фкарваш

ThisIsMe
06-07-2011, 18:50
А защо някви лапета,съдейки по личния си опит,мислят толкова ограничено?

ymca
06-07-2011, 19:11
Хах, не е като да не усещаш хората! За "личния опит" виж позна. Все си мисля обаче, че ми е достатъчен, за да си позволя да генерализирам. Това, че вие едно говорите, пък друго правите, си е ваш проблем...

d0ni
06-07-2011, 19:39
По мои наблюдения повечето момичета харесват стабилни мъже. Не е нужно да си курва за да харесваш мъж, който има хубава професия и носи добри пари вкъщи.

Друг е въпросът за момичета, които си просят покупки от богати чичковци/батковци със съмнителни източници на доходите. Но пък там парите се изкарват лесно и се харчат още по-лесно - и двете страни са доволни :)

MojoJojo88
06-07-2011, 19:41
Хах, не е като да не усещаш хората! За "личния опит" виж позна. Все си мисля обаче, че ми е достатъчен, за да си позволя да генерализирам. Това, че вие едно говорите, пък друго правите, си е ваш проблем...
Аз ще ти кажа друго. Когато един прилично изглеждащ мъж с пари има липса на мозъчни клетки, да-с него са, щото има пари и вероятно клати добре. В случая не жените са лесни, те са просто използвачки. Намират си каквото им трябва и си го взимат.Има и грозновати мъже с много пари. Еми ако жената Х има нужда от кинти, иска да блесне в някаква посока и т.н-ми ще го хване, докато има нужда от него и после-аре у лево. Но жена, която си знае цената, никога няма да припка по мъж, който няма пари/акъл...това би трябвало да го знаете.
Има и друго. В природата на жените е да търсят мъж, който е успял. Значи щом има пари, следователно е амбициозен и се е издигнал в йерархията. Ма дори и мутра да е-колко мутри са родени с пари? Всички са тръгнали от нулата,за да стигнат до върха (след което влизат 2 метра под земята, ама това е друга тема). Щом си мъж с пари-по-привлекателен си, отколкото зевзека, дето не иска да бачка за 300лв, защото са прекалено малко за неговото "ниво", и в същия момент мрънка, че жените се лепят на тези с парите...що ли?

GregoryHouse
06-07-2011, 19:45
Парите = социален статус. Колкото повече пари - по-висок социален статус. Всеки иска по висок статус. Симпъл ас дат. Мога да ви го развия в детайли, но едва ли ще по-лесно смилаемо.

ThisIsMe
06-07-2011, 19:53

Ех,друже.Това,че попадаш все на кофти моми,си е твой проблем. ;)
А колкото до мен,не бери грижа!
Не съм аз човека,тръгнал да оплаква по форумите своите недоволства и неуспехи ;) :wink:

iWinYouLose
06-07-2011, 19:56
Парите = социален статус. Колкото повече пари - по-висок социален статус. Всеки иска по висок статус. Симпъл ас дат. Мога да ви го развия в детайли, но едва ли ще по-лесно смилаемо.
dats tru :(

chronic
06-07-2011, 20:05

Щото ходиш с кифли.

ПП. Някога ще пусна тема: "Защо момчетата са толкова лесни, когато имаш цици и хубав задник?"А,ти имаш ли..? :oops: Я,пусни да те окачествим хахах...

Sh@d0w
06-07-2011, 20:08
А,ти имаш ли..? :oops: Я,пусни да те окачествим хахах...

На загорели пубертетчета снимки не праща сори.

Отивай да спиш,сънчо отдавна мина.

chronic
06-07-2011, 20:13

Отивай да спиш,сънчо отдавна мина.Ахахахаха, ей такива ревниви охлюви кат тебе най ме кефят.. :lol:

ymca
06-07-2011, 20:13
Да, ясно, че е така. Аз също се опитвам да правя някакви анализи на тез 'убавици, но в крайна сметка повечето от тези момичета са толкова ограничени, че в лицето на "момчето с пари" виждат просто хубави дрешки и черпене по дискотеките...явно дотам им се простират амбициите.

ThisIsMe: Не знам къде видя, че ти "бера грижата", нито пък къде видя, че се оплаквам. Говориш си някви работи просто ей така..но да прекратим елементарния ни спор ;)

Мисля, че темата е за ключ вече. Получих отговори, макар и да не бях изненадан. Искаше ме се да се получи нещо като дебат, но май темата е твърде изтъркана и повърхностна, за да се получи такъв :D

Sh@d0w
06-07-2011, 20:15

Отивай да спиш,сънчо отдавна мина.Ахахахаха, ей такива ревниви охлюви кат тебе най ме кефят.. :lol:

Кефиш се на мъже?

Още един прикрит гей във форума,пф.

galet0
06-07-2011, 20:17
E..?

е защо изтри всичко бе?
иначе аз също много се дразня на такива момичета и понякога сестра ми като почне с нейните глупости

и наистина е гадно да не знаеш дали са с теб заради самия теб или всичко е заради възможностите ти.

чувствата обаче са много по-важни

chronic
06-07-2011, 20:19

Кефиш се на мъже?

Още един прикрит гей във форума,пф.Трепериш ли женчо,ауу някой и писал,ауу може да я загубя.. :lol:
Бахти комплекса за малоценност дето имаш,страхуваш се и се опасяваш от всички.
Пълния охлюв,аре пази си момиченцето и трепери АХахАХахАХ

Sh@d0w
06-07-2011, 20:23
Трепериш ли женчо,ауу някой и писал,ауу може да я загубя.. :lol:

Мне,от гейове не ревнувам,сори 8)

chronic
06-07-2011, 20:28
Трепериш ли женчо,ауу някой и писал,ауу може да я загубя.. :lol:

Мне,от гейове не ревнувам,сори 8)То дали трепериш като женчо за няква си там даже е по-зле.. Вмисъл супер немъжко е острани,като някъв пъдарин.
По-точно женчо-пъдарин.. :lol:

Sh@d0w
06-07-2011, 20:32
То дали трепериш като женчо за няква си там даже е по-зле.. Вмисъл супер немъжко е острани,като някъв пъдарин.

Аха,ок успя да ме разкриеш.

Гей да ме нарича женчо,малко странно ми изглежда обаче.Активен или пасивен си попринцип,та ти се е набила тая думичка в главата?

Не че нещо,ама много беден речник,от гугъл ли ги вземаш тези думи?

chronic
06-07-2011, 20:40
То дали трепериш като женчо за няква си там даже е по-зле.. Вмисъл супер немъжко е острани,като някъв пъдарин.

Аха,ок успя да ме разкриеш.

Гей да ме нарича женчо,малко странно ми изглежда обаче.Активен или пасивен си попринцип,та ти се е набила тая думичка в главата?

Не че нещо,ама много беден речник,от гугъл ли ги вземаш тези думи?А,ти защо ревнуваш през нета?Толкова ли си задръстен че те навяват такива емоции,дори и по виртуален път? Ахахаха..
Ти и по никове ли ги ревнуваш?Всмисъл толкова си изостанал от реалния живот,че тукашните никове и потребители създават емоции в теб.
Типичния пример си на задръстено пълничко момченце хванало се като удавник за сламка за някво посредствено момиче,щото друга нЕма му върже.. :lol:
Аре бегай плачи за нея в кендзефа,а-социал кирлив..

Sh@d0w
06-07-2011, 20:43
Типичния пример си на задръстено пълничко момченце хванало се като удавник за сламка за някво посредствено момиче,щото друга нЕма му върже.. :lol:

Е поне съм се хванал за момиче,не тичам след момчета като теб.Нервите ли те тресат нещо,защото почна много несвързано да пишеш?

Не е лесно да си гей и да си отритнат от обществото нали :?

chronic
06-07-2011, 20:56

Е поне съм се хванал за момиче,не тичам след момчета като теб.Нервите ли те тресат нещо,защото почна много несвързано да пишеш?

Не е лесно да си гей и да си отритнат от обществото нали :? Аз гей не съм и съм си пич,ти му мисли с тия комплекси докъде ще стигнеш..
Последния човек от който ще се нервя е някъв вглъбен задръстен комплексар,повервай ми :lol:
Просто ти се хиля на акъла,чак и цитирва някой като и пише :razz:
Добе,че ги има някви такива калуни като теб,смях да има..

Sh@d0w
06-07-2011, 21:01
Аз гей не съм и съм си пич

Хайде сега,отричането е първата фаза,на това да бъдеш гей.Колкото по бързо го осъзнаeш и го приемеш,толкова по-лесно ще ти е занапред в живота.

Иначе не знам за какви комплекси говориш,мога да цитирам който искам и когато поискам,не приемам някакви пубертети с хомосексуални наклонности да ми държат сметка,ок?

Доста жалко,че се опитваш да ми спориш все още.Колкото повече се напъваш да мислиш,толкова повече не ти се отдава :lol:

ymca
06-07-2011, 21:04
Няма ли някой да я заключи тая тема?!
Не мога да повярвам, че спорите за такава простотия. Sh@dow, не си прав, пич! Това, че засичаш всеки, направил и най-малък коментар за това момиче, изглежда тъпо /да не кажа жалко/. Не го казвам с никакви лоши чувства, и не искам да се намесвам в спора.
Ако спрете или поне минете на ЛС, ще е най-добре!

ShtrudeL
06-07-2011, 21:06
Прекалихте душички.