Влез

View Full Version : Възпаление

inlove21
06-07-2011, 21:02
Първо да се извиня, тъй като не съм сигурна дали съм избрала правилния раздел..

Преди 3 дена с приятелят ми правихме секс, не за първи път. На сутринта имах болки в долната част на корема по време на уриниране и така вече 3 дена през 15 минути имам нужда да отида до тоалетна и всеки път е придружено с болките.. Днес забелязах, че в урината имаше и кръв. Не мога да отида на лекар, тъй като не съм в града, а в малко село, където наблизо няма такъв. Моля, ако на някой му се е случвало да даде съвет какво да правя , че не издържам вече от притеснение.

SisiStrange
06-07-2011, 21:08
Според мен имаш цистит.

Sh@d0w
06-07-2011, 21:10
Най-добре поговори с родителите си и отидете в града на лекар.

Sh@d0w
06-07-2011, 21:28
Най-добре поговори с родителите си и отидете в града на лекар.

MojoJojo88
06-07-2011, 21:43
Според мен имаш цистит.
+1

tinkiwinkidipsi
06-08-2011, 21:48
Според мен имаш цистит.
+1
\:D/

следващия път когато правите секс гледай да пишкаш преди и след това за да може да ти се прочисти канала... а сега отиди на лекар ... ако не можеш пии повече вода , никакво газирано и кафе ... за да се облекчиш и да не чувстваш ,че ти се пишка напълни 1 шише с гореща вода и си го сложи между краката ... когато аз иах цистит много ме облекчаваше ... а щом имаш вече кръв в урината значи не е на добре ... имай в предвид , че щом вече 1 път и имала цистит ,значи е много възможно пак да имаш .. така че се пази .. :)

SisiStrange
06-08-2011, 21:55
Според мен имаш цистит.
+1
\:D/

следващия път когато правите секс гледай да пишкаш преди и след това за да може да ти се прочисти канала... а сега отиди на лекар ... ако не можеш пии повече вода , никакво газирано и кафе ... за да се облекчиш и да не чувстваш ,че ти се пишка напълни 1 шише с гореща вода и си го сложи между краката ... когато аз иах цистит много ме облекчаваше ... а щом имаш вече кръв в урината значи не е на добре ... имай в предвид , че щом вече 1 път и имала цистит ,значи е много възможно пак да имаш .. така че се пази .. :)
На етап, в който и тече кръв няма да свърши работа. Бих предложила да пие ципрофлоксацин, ако не ми беше неудобно да предлагам лекарства. Права си, обаче, за многото течности. Прочистват организма.

ThisIsMe
06-08-2011, 22:08
Както по-горе казаха,определено става дума за Цистит.
По принцип леката форма на цистит се лекува безпроблемно с антибиотици,но трябва да идеш на лекар.Самолечението не е добър вариант.А и това ,че има кръв в урината показва,че си в по-напреднал стадий.

inlove21
06-09-2011, 04:02
Благодаря за съветите, но на лекар е изключено да отида,тъй като родителите ми са по консервантни, а нямам 18 години за да отида сама. Дали няма да мине с времето ?

naksdy
06-09-2011, 04:18
Не, по-лошо ще става и може да стане хроничен, което хич не е на добре :( Писах ти ЛС, може да го погледнеш :wink:

SisiStrange
06-09-2011, 07:01
Благодаря за съветите, но на лекар е изключено да отида,тъй като родителите ми са по консервантни, а нямам 18 години за да отида сама. Дали няма да мине с времето ?
Ако го оставиш да си седи, има известна доза риск да премине в камъни в бъбреците. Така ми каза личната ми лекарка като попитах: е, айде сега де, не искам антибиотик.

anonymous708973
06-09-2011, 07:04
Няма нужда да споменаваш на вашите, че има нещо общо със секса. Циститът може да бъде причинен и от тесни дънки.
Говори с майка си, не е нормално да пикаеш кръв, за Бога.

maranthea
06-09-2011, 09:13
Няма да ти мине от самосебе си.Ципрофлоксацин-а се купува само с рецепта от лекар. Бутилката с топла вода само облекчава,временно и то в началото на цистита.
Циститът представлява възпалително заболяване на пикочния мехур . То е доста разпространено, и е по-често у жените. За възникване на цистита благоприятстват много фактори: охлаждане на организма, задържането на урина в пикочния мехур, запек, преумора, катетеризация, дефлорация, бременност, климакс и други.

SisiStrange
06-09-2011, 09:25
Ципрофлоксацин-а се купува само с рецепта от лекар. Самият той да. Аз си мислех, че може и да и дадат да речем Ципринол (чиято активна съставка е ципрофлоксацин). Него понякога го дават и без рецепта.

Само дето като цяло е тъпо да си купува лекарства без лекар. Ние не я познаваме каква е, какво е боледувала и към какво е алергична.

maranthea
06-09-2011, 09:50
Така е,ама не ми се иска да и казваме лекарства, че не се знае дали със сигурност е цистит. Че тия антибиотици може да и докарат кофти гъбички за нищо :?

SisiStrange
06-09-2011, 09:55
Така е,ама не ми се иска да и казваме лекарства, че не се знае дали със сигурност е цистит. Че тия антибиотици може да и докарат кофти гъбички за нищо :?
Да, аз също попринцип не харесвам идеята да рекламирам лекарства... Ама тя като е зле и не ще да иде на лекар.

inlove21
06-09-2011, 10:30
Е, без обиди де.. Сега се връщам от лекар. Изписаха ми Ципрофлоксацин, взеха ми кръв и утре ще дам урина :)

kalpazanka
06-12-2011, 08:35
Честито на всички, писали диагноза и раздали флуорохинолони, без дори да я попитат на колко години е и да направят ДД с вулварна дизурия.