Влез

View Full Version : Къде ще почивате тази година? :)

Josefinne
06-07-2011, 21:05
Всички знаем, че почивката е особено важна, за да сме красиви. За това ви питам - къде ще почивате тази година? Препоръчвайте също хубави (и евтини, ако може) места, където сте били през минали години и имате лични впечатления.
Аз лично се спрях тази година на гр. Девин и х-л Орфей за 225 лв/5 нощувки + закуска и вечеря: http://www.orpheus-spa.com/
Не съм ходила преди, но дано да е хубаво :)

Искам много да похваля Хотел Мак на Златни пясъци, където бях по-рано тази година: http://hotelmak.com/bg/home.html
Хотелът е супер, а обслужването е безупречно, просто нямам никакви забележки!!

mimsssssss
06-08-2011, 09:19
По принцип на Катерини ще ходим всяка събота и неделя, защото ни е близко. Ама това от юли месец, иначе юни не се очертава никъде нищо, че съм на лекции. А за август ще ходя до Варна да се видя с едни приятели. Към края на август сигурно ще ходим до Атина за две седмици.
Долу горе така е всяка година.

Colouring
06-08-2011, 09:28
Засега не се очертава нищо! :-x

syllables
06-08-2011, 09:35
Не сме решили напълно..
Юли май ще ходя на планина с наще,а август на лагер (на море) :)

За лагера знам хотела..нищо особено не е,но това не е най-важното :D
А за планина..май наще мислеха в същия хотел да ходим (Орфей) :D

Daisy11
06-08-2011, 10:49
в Грац ще ходя а хотел още не сме измислили...
после съм на лагер в Бад Аусзее и накрая на август на моренце на Бибионе :-P

Fuck0ff
06-08-2011, 11:38
Josefinne всяка година ходим в Девин няма да съжаляваш градът е прекрасен хотелът също :)

brutaLxxbunny
06-08-2011, 11:38
На лагер в Приморско,хотел "Екзотик",който май,че не е много хубав,ама като за 380 лв. толкова :D

На почивка в .. някакво курортно планинско градче.

FuckingFreak
06-08-2011, 12:05
Ами ще ходя с нашите и семейни приятели на Слънчев бряг, хотел Victoria Palace.. На първа линия е и има собствен плаж, супер е и че не е на централния и не е мазало. 5 нощувки All inclusive ще ни струва 740лв. Заминаваме на 5 юли. Отделно като се върна, на 16ти заминавам с приятели на лагер на Китен, хотела не съм сигурна как се казваше, ама беше някакъв смотан, Асарел или нещо такова.. 8-) 9 нощувки 290 лв..

neeDaBosS
06-08-2011, 12:32
На лагер в Приморско,хотел "Екзотик",който май,че не е много хубав,ама като за 380 лв. толкова :D

На почивка в .. някакво курортно планинско градче.
В Приморско е много хубаво :oops:
Незнам още къде ще ходя,щях да ходя и на лагер и отделно с нашите,но за сега лагера отпада :? Искам на Слънчев бряг и Златни пясъци,но ще видим по-нататък какво се очертава 8-)

Rebirthing
06-08-2011, 12:34
Още съм в процес на търсене :D .

Миналата година бях на Халкидики и на Созопол.
Тази година смятам да съм в Кефалония (ебаси кефа ;д) също така и на Слънчев бряг. А също така ми се ходи и на някаква екскурзия, ама това чак август месец :).

Infinity
06-08-2011, 12:43
За тази година се чудим все още, но едно е сигурно - никакъв Слънчев Бряг ! Седем години ходим там , а това което се забелязва всяка година е значителен спад в качеството + увеличение на цените !
Отделно, че обикновено е фул навсякъде .. циганийка си е. :)
Колебаем се между - Златни Пясъци, Лозенец и Приморско, но ще видим има време.
Отделно ще си ходя в Атина, както всяко лято на гости при баба и дядо. 8-)

xxKiFlAx
06-08-2011, 13:03
мннн харесвам почивка на море и най вече хотели :D последно 2009 бях на Обзор но и тази година няма да ида никъде май :cry: :cry: :cry:

mimsssssss
06-08-2011, 13:30
FuckingFreak ти не си добре - 740лв за 5 дни е ужасно скъпо... и то в България.
Круиз за 5 дена в открито море е 500лв,бе, ОМГ!!!
Или си говориш наизуст, или никой не си прави сметка за парите...

Infinity напълно съм съгласна за Слънчев бряг... и на мен вече ми писна

mimsssssss
06-08-2011, 13:33
допълнение, какво намерих...
почивка за 3 нощи, за 2ма човека, 388лв. на Халкидики :)

http://www.goldendeals.bg/deals/198eur-DolphinBeach?utm_source=goldendeals.bg.sofia&utm_campaign=b10cfea29a-198eur-DolphinBeach06_01_2011&utm_medium=email

neeDaBosS
06-08-2011, 13:42
За тази година се чудим все още, но едно е сигурно - никакъв Слънчев Бряг ! Седем години ходим там , а това което се забелязва всяка година е значителен спад в качеството + увеличение на цените !
Отделно, че обикновено е фул навсякъде .. циганийка си е. :)
Отделно ще си ходя в Атина, както всяко лято на гости при баба и дядо. 8-)
Ако ходиш на Приморско препоръчвам хотел '' Престиж Сити '' Уникален е. 8-) Незнам какви ще са цените тази година,но все пак;
http://hotelite.v.bg/media/objects/object_20459_0905141041441.jpg

http://www.prikachi.com/images/908/3428908O.jpg

http://www.prikachi.com/images/910/3428910f.jpg

Ето и повече информация за апартаментите.. ( До колкото си спомням,цената е само за една вечер. )

тип стая брой цена
Студио 15 50.00 - 120.00 лв.
Апартамент с една спалня 98 70.00 - 139.00 лв.
Апартамент с две спални 59 100.00 - 163.00 лв.
Апартамент с три спални 2 -

И хубавата част ;д
Удобства:
бар
ресторант
нощен клуб
открит плувен басейн
плувен басейн за деца
СПА център
джакузи
сауна
солариум
сейф на рецепция
пране/гладене
паркинг
парк към хотела
детски кът
транспорт от/до летището
обмяна на валута
плащане в брой
магазин
денонощна рецепция
конферентна зала
асансьор

koshtramba
06-08-2011, 13:45

Ако е за 3ма човека е перфе !

mimsssssss
06-08-2011, 14:22
740лв делено на 5 дена = 148лв на ден пак делено на 3 човека=49лв на човек... е на мен не ми се вижда нормално в България да идеш на море да платиш 50лв да спиш една вечер...

Infinity
06-08-2011, 14:28
^ Екстра е.
Като имаш предвид, че нощувката в ДВОЙНА стая по семейните хотелчета е около 40лв., 49 за трима и то в точно такъв хотел си е доста добре.

mimsssssss
06-08-2011, 14:36
Инфинити,в пълна грешка си!!!
148лв е нощувката за трима човека за 1 нощ, а 49лв е за 1 човек о.О
"Като имаш предвид, че нощувката в ДВОЙНА стая по семейните хотелчета е около 40лв." - КОЕТО Е НОРМАЛНО!

JCoutureJunkie
06-08-2011, 15:34
Аз мога да се похваля,че съм от Варна,и следователно имам плаж на разположение цяло лято...до около 10ти септември,ако съдим по миналата година.Август ще ни идва едно приятелско семейство от САЩ.Купиха си апартамент на Златни пясъци преди години,та сега като идват там ще си живеят.Хубавото е,че може и нас да вземат за 2те седмици,но не съм сигурна.
Лично страшно много ми се ходи на планина това лято.Последния път ходих с майка ми в Габрово(по-точно на около 12-15 км извън самия град) в един хотел,наречен Люляците.Страхотно беше - тихо,спокойно,далеч от забързания град,мръсния въздух...спомням си как долу в града беше нещо от сорта на 42 градуса,а при нас горе- 22-23.А и природата е уникална,от хотела си има една като пътечка,която води от градината направо в "джунглата",както я наричам аз.Пожелавам на всеки да отиде там,няма да има недоволни.

btw който мисли за Златни пясъци - ако искате на първа линия да отсядате,99% ще ви се наложи да си купите тапи в ушите,защото от някъде 8 вечерта,та чак до сутринта е нещо НЕПОНОСИМО!Още си спомням,как се събуждам нощем,прозореца леко отворен,а отвън се чува,как двама англичани се опитват да задянат някакви рускини :booooomb: Двучасов разговор,в който се опитваха да се разберат кой какво иска да прави и колко струвала пиячката :x

koshtramba
06-08-2011, 15:38
Инфинити,в пълна грешка си!!!
148лв е нощувката за трима човека за 1 нощ, а 49лв е за 1 човек о.О
"Като имаш предвид, че нощувката в ДВОЙНА стая по семейните хотелчета е около 40лв." - КОЕТО Е НОРМАЛНО!

Нормално ми се вижда на мен. По 246 лв на човек ( за 5 дни ) Супер нормално е.Заради all inclusive-а е толкова. Не съм запозната много-много с така наречените "тарифи", ма май е ОК :) Пък може и да са 4-ма. :lol: Като види темата момичето, ще каже!

А и като намерих снимка на хотела, то направо си е оферта :

http://www.bulgariansearesorts.com/lodging/victoria_sunny_beach2.jpg

Аз лично такива големи хотели мразя, да ми се мотат некви селяндури - АБСУРД! Миналата година си бяхме наели вила, във вилната зона на Созопол - Буджака. Бяхме 16 човека. Къщата си беше само наша. Без хазяй. По 16 лв на нощувка май беше, нещо такова. Имаше огромни тераси, ама наистина огромни, а вътре си беше доста новичко. Наргиле, скара, басейн - Идилийка!

http://bgstay.com/images/photos/pic_11582_1.jpg

Josefinne
06-08-2011, 17:02
Аз искам да предупредя всички, които са се запътили към Златни пясъци, че е поне 2 пъти по-скъспо от София. :(

galet0
06-08-2011, 17:04
бе не знам
ама супер много искам да остана във пловдив тази година
просто ми е приятен самия град

OrangeGirl
06-08-2011, 18:06
Созопол. :smt007

iiordanova
06-08-2011, 18:26
Не знам все още.
Само да ви кажа,че в Приморско е УЖАСНА цигания! Там нямам намерение да ходя в близките години.

FuckingFreak
06-08-2011, 18:54

Infinity напълно съм съгласна за Слънчев бряг... и на мен вече ми писна

За мен и семейството ми не е скъпо, като се има в предвид че хотелът е 5 звезди и е на 1ва линия, всичко ми се усигорено, какво по-добро от това.. Така е в Слънчев бряг. Малко преди мене пуснаха снимки. Мисля, че си струва, защото отивам на Слънчев бряг едва за 3та година, предишните хотели не бяха толкова известни, тази година искам нещо наистина хубаво.... сори за спама

едит: да за 3ма човека е, някаква супер оферта хванахме 8-)

mimsssssss
06-08-2011, 19:03
Според мен това не е оферта, но вие си решавате. И не държа сметка на никого, но за тези пари преспокойно може да отидете до Гърция или Турция. А Викторията съм я виждала, хотела на външен вид е добър, но обслужването казват било ужасно. Отзад е хубаво с палми и басейни бара... :) но пак казвам за тея пари в чужбина бих отишла, ако живеех в бг.

POLLINA
06-09-2011, 00:56
Според мен това не е оферта, но вие си решавате. И не държа сметка на никого, но за тези пари преспокойно може да отидете до Гърция или Турция. А Викторията съм я виждала, хотела на външен вид е добър, но обслужването казват било ужасно. Отзад е хубаво с палми и басейни бара... :) но пак казвам за тея пари в чужбина бих отишла, ако живеех в бг.
нашето черноморие е къде къде по хубаво от плажовете в Турция или Гърция.

VampireLover3
06-09-2011, 05:10
^ това са пълни глупости! В Гърция мога да ти кажа, че ако щеш и стотинки пусни в морето ще ги видиш, няма никакви боклуци и е много приятно например да се обърнеш и да виждаш само части от островите или нещо такова. А тук на където и да погледнеш цигани, боклуци, мизерия.

plamuu
06-09-2011, 08:30
Ще ходя за 12 дни първо в Турция (Мармарис) , а после Гърция, Халхидики на Касандра за 2 седмици. :) В Турция ще бъдем в Grand Hotel Faros , цени не знам .. :D :)

reoffender
06-09-2011, 08:54
Живея на морето и ще ходя към Созопол,Приморско, Варна и Обзор.
Мразя Слънчев Бряг, най-голямата пародия на курорт е, за мен.
Отделно ще наминавам на село, където единственото, което виждам е планината :>

Sunshin3
06-09-2011, 09:04
само не разбирам защо темата е в КОЗМЕТИКА И ДИЕТИ? :D

аз още не съм сигурна, засега Приморско :)

qsiii
06-09-2011, 09:18
това лято за 1 седмица в Албена в хотел Мура . Мисля, че всичко е All inclusive

http://www.albena.bg/uf/gallery/69/pool%20mural%20%284%29.jpg

а после на лагер в Австрия

bybit0o0
06-09-2011, 09:45
Аз си живея във Варна на 15 мин от плажа :-P :-P Иначе утре отиваме на аквапарка,първата ми бяня за лято 2011.. и от там нататък...когато си поискам плаж..и на златните ще ходим от време на време, на слънчев бряг май ще се ходи също за едно парти на Какао Бийч ... и да : ) Дано да е хубаво лятото <3

POLLINA
06-09-2011, 10:44
^ това са пълни глупости! В Гърция мога да ти кажа, че ако щеш и стотинки пусни в морето ще ги видиш, няма никакви боклуци и е много приятно например да се обърнеш и да виждаш само части от островите или нещо такова. А тук на където и да погледнеш цигани, боклуци, мизерия.
хах айде не ми говори на мене глупости.. от България по-хубаво няма. Хотелите тук нямат нищо общо с хотелите там.не съм казала,че е лошо,но тук е най-добре.

dead_princess
06-09-2011, 10:51
В Гърция е много по-хубаво, наистина. В България си е голяма селяния на някои места и най-вече Слънчев бряг. :lol:

pitfall
06-09-2011, 11:07
Не знам, не мисля, че тази година се очертава да отида където и да е, но все пак мога да ви препоръчам комплекс Марина кейп, в Ахелой, там бях миналата година за 2 седмици, просто е уникално, близо е до Слънчев бряг (там ходехме на плаж, понеже този в Ахелой не е много хубав), но самия комплекс си заслужаваше всяка една стотинка, която дадох.

http://www.marinacape.com/index.php?request=vac_gallery

yeeee
06-09-2011, 11:34
Ще ходя в Приморско и в Слънчев бряг..може и да отида на Пловдив за няколко седмици :( искам пак да си живея там,страхотен град!

mimsssssss
06-09-2011, 12:05
На мен в Гърция си ми харесва. Чиста морска вода, макар малко да е солена. Има си душове на всеки плаж на се измиеш от пясъка и солта. Плажовете си имат сервитьори от крайбрежните заведения и направо минава до шезлонга и те пита какво искаш. Тоалетните в заведенията са безплатни. Абе яко си. За мен курортите в България са били хубави преди 15г., сега е цигания.

anonymous708973
06-09-2011, 12:13
хах айде не ми говори на мене глупости.. от България по-хубаво няма. Хотелите тук нямат нищо общо с хотелите там.не съм казала,че е лошо,но тук е най-добре.

Поли, била ли си изобщо извън България?
"От България по-хубаво няма" е запазена марка на хора, които или не са излизали от страната, или са случили на нещо кофти в чужбина поради неинформираност.
Плажовете в Гърция са прекрасни. Водата е кристално чиста (и много солена, но това няма общо), а по пясъка не можеш да видиш фас, полуизяден плод или някаква друга простотия.

З
Не знам как можеш да се колебаеш между толкова различни неща. Препоръчвам ти Златни пясъци - адски е красиво, готини плажове и хотелчета, нормални цени, барове с огромни далавери за алкохол
(:Д). Много по-културно е от Приморско, където 99% от заведенията дънят чалга и понеже не са дали пари за звукоизолация, музиката се чува и по улиците. Има 3-4 хубави клуба и това е. Голяма селяния е.

В началото на юли съм в Лондон за 10 дни, а в края на юли - на лагер в Приморско с класа (винаги там го правят, пф). Ще пропусна почивката с нашите, но мога да намина към Бургаско... Като цяло обаче ще съм си в Пловдив, че имам курс през уикенда.

Dannue
06-09-2011, 13:24
Преселваме се това лято в Бургаския апартамент и всеки ден - различно. Зависи от предпочитанията. :lol:

Josefinne
06-09-2011, 13:31
Ахахаха Цените в Златните били нормални :D :D :D
Като не си ги плащаш сама сигурно са нормални :P

POLLINA
06-09-2011, 14:58

Поли, била ли си изобщо извън България?
"От България по-хубаво няма" е запазена марка на хора, които или не са излизали от страната, или са случили на нещо кофти в чужбина поради неинформираност.
Плажовете в Гърция са прекрасни. Водата е кристално чиста (и много солена, но това няма общо), а по пясъка не можеш да видиш фас, полуизяден плод или някаква друга простотия.

З
Не знам как можеш да се колебаеш между толкова различни неща. Препоръчвам ти Златни пясъци - адски е красиво, готини плажове и хотелчета, нормални цени, барове с огромни далавери за алкохол
(:Д). Много по-културно е от Приморско, където 99% от заведенията дънят чалга и понеже не са дали пари за звукоизолация, музиката се чува и по улиците. Има 3-4 хубави клуба и това е. Голяма селяния е.

В началото на юли съм в Лондон за 10 дни, а в края на юли - на лагер в Приморско с класа (винаги там го правят, пф). Ще пропусна почивката с нашите, но мога да намина към Бургаско... Като цяло обаче ще съм си в Пловдив, че имам курс през уикенда. Поли е била и в Турция и в Гърция и пак не смятам,е е по-хубаво от България.ама има едно голямо НО...ако сте малки и все още ходите на море с родителите си нормално е да предпочитете чужбина-някое спокойно градче,малко хотелче,но аз ходиш сам вече работата е друга и интересите доста се различават. аз обичам наоколо да кипи животът и затова фаворит ми е Слънчев бряг,харесвам и Влас.всяка година прекарвам лятото там :)

mimsssssss
06-09-2011, 15:46
^ И добре де, къде в Гърция видя да е тихо и спокойно? Все едно никой не гледа новини и ще ги убедиш че тука е спокойно. От доста време ходя по плажовете на Гърция, някъде 5г. и по острови съм била, еми определено няма спокойствие. Иначе нямам тати, ама с мама бях миналата година за една седмица на море, еми пак ходихме по клубове и т.н. А през другото време си ходя само с приятеля ми на море.
Живея в Гърция и определено мога да кажа, че по морето ако има малки градчета, те определено не са курорти. А пък и Атина е на морето, да ти кажа от блока до плажа ми трябва час и половина да стигна с мотора. Градът е огромен, има стотици клубове, гъчканица и т.н. Добре, че не живея в Атина :D
PinkPan7her съгласна съм с теб. Има някой българи дето си знаят, че нащо си е наше и е най - хубаво и са като кончета с капаци.

POLLINA
06-09-2011, 15:52
ако обичаш не прави такива ''скришни'' коментари за мен. ЗА МЕН няма по хубаво от България. Не харесвам Гърция,нито хората ,нито страната.Всеки с мението си ,не можеж да ме убедиш ,че е по-хубаво от България.точка по въпроса..
ходете си в Гърция и Турция

купонът е в Съни

mimsssssss
06-09-2011, 16:06
Не искам да те убедя в нищо. Както сама каза - всеки с мнението си, а това е моето и мога да го изразявам. И не извъртай нещата инак, къде видя някъде да плюя България или да хваля гърците???
Говорим за плажовете, душа. И няма скрити коментари. Това че не ти назовах името, не значи че не се обръщах към теб. На теб кое на българският плаж ти харесва, както се изрази Розовата пантерка - фасовете по плажа, наядените плодове или плуващите лайна и памперси във водата? А, кое от всичко те кефи?

POLLINA
06-09-2011, 16:11
просто трябва да знаеш къде да отидеш . край не ми се спори с различни мнения сме и няма смисъл

anonymous708973
06-09-2011, 16:13
Ахахаха Цените в Златните били нормални :D :D :D
Като не си ги плащаш сама сигурно са нормални :P

Хайде без такива жлъчни коментари, а? :wink: Кой да ми ги плаща? Аз давам парите, аз виждам как стои въпроса.

Отивам на бар в Златни пясъци, пия коктейл (5 лв грубо) и получавам същия безплатно или 10 шота текила. Хотел на баш главната - 40 лв на човек за нощувка + закуска + басейн.

Със сигурност е много по-културно от Приморско. В Слънчев бряг не съм била, но по това, което чувам от абитуриентите, няма никакъв шанс да си починеш + че излиза супер скъпо - 1.40 за носни кърпички от аптека е само един от цветущите примери.

viliana9
06-09-2011, 16:19
Съни бийч= Селян бийч ........ абе не мога да разбера какво толкова му харесвате на Слънчев бряг... ненормално високи цени, повечето хотели са с ужасно, ама наистина УЖАСНО обслужване да не огворим тези с all inclusive- в повечето такива хотели храната е с изтекла годност или пред изтичане... :-& селянията е пълна, в клубовете да не говорим, алкохола няма да го коментирам :X .......
относно Гърция явно си била в някакво село с 3 хотела и 100 човека...... :-o

иначе по темата все още се колебаем между Гърция и Турция, досега сме били в Гърция и понеже чухме добри отзиви за Турция се чудим кое да изберем..... :)

mimsssssss
06-09-2011, 16:25
^В Турция ми е мерак да ида, ама щото ще е за повече от 2 седмици и решихме да е другото лято... ама и аз чувам добри отзиви.
Иначе щом си ходила вече в Гърция, отивай в Турция да видиш нещо ново :)

POLLINA
06-09-2011, 16:25
^офф ... :lol: мойто дете влизала ли си в петзвезден хотел в съни? както и да е? на какао ходила ли си ? на бийч баровете ?а относно цените -прави сте-скъпо е,но при положение ,че прекарвам всяка година там вече знам от къде да пазаря .. :)

smiirnoff
06-09-2011, 16:26
О, надявам се да се задържа в София за възможно най - кратко време.
Като за начало ще го караме на басейни в и около София ... В края на юли отивам за 10 дена с приятели на Слънчев бряг. Не съм била там преди, но предполагам ще си изкараме хубаво. То с хубава компания навсякъде е забавно. :lol:
С баба ще ходим за няколко дена в Гърция ^^.
С родителите ми тази година няма да ходя на море .. то май и те няма да ходят. Предполагам, че ще отидем в Девин за малко. Аз пак ще отида, ако на тях не им се ходи там или нямат време :Д.
Със сигурност трябва да отида и в Димитровград - роднини, баби, дядовци ... за малко да ме видят.
Нещо такова се очертава. Ама кой знае на наще къде ще им хрумне да отидем 8-)
И пак ... дано седя по - малко в София. Дано! :Д

А и естествено няколко хижи с приятели, катерене, планини, гори .. и т.н. :Р

Vikito0o
06-09-2011, 16:39
Тази година ще ходя на море в Лозенец.Отделно при леля на гости за около 2-3 седмици.Ще ходя и в чужбина-Париж,Прага,Бьозел,Брюксел и Венеция

PredrusalotoZaiche
06-09-2011, 17:48
Началото на юли месец съм в Сандански и Благоевград,към края-Слънчев бряг за около 10 дена.август месец пак ще ходя до Сънии бийч 8-) ,няколко дена на Гърция с наще и се надявам да ходя и до Пловдив малко.

mlakniwe2
06-09-2011, 17:54
В къщи :grin: или на село не ми тряя плаж бахти тъпнята :grin: да не съм мазохист да ходя да изгарям и после да не мога да спя

blondeVIP
06-09-2011, 17:55
Ммм края на месеца или в Гърция или в Черноморец ще ходя с нашите, след това малко планина.. малко, малко до август предполагам някъде ;дд След това най-вероятно Слънчев бряг с приятелки, може би и с приятеля ми в Приморско?!?! :D и след това пак планина... И аз се опитвам възможно най-малко да се задържам в София.. : ))

mimsssssss
06-09-2011, 18:17
Всички говорите, че ще ходите и на планина. Аз изобщо пък изключих, че живея в балакана :D ... та ходим на пикник или по парковете или в гората... и всяка неделя по цял ден на туризъм :) - ама мн не го броя за почивка, а за нормално ежедневие

RainbowGirl
06-09-2011, 20:11
От 15 юни до 30 (най-вероятно) ще си чакам класирането. 8-) В началото на юли съм в Сандански. Докато съм там с нашите ще ходим в Гърция. Междувременно ходим в планината на пикник. След това малко на село. Прибирам си се в София и в началото на август отивам на море в Албена. :grin: А след морето ще си имам йорки.. <33 :smt007

Josefinne
06-10-2011, 08:12
А след морето ще си имам йорки.. <33 :smt007

Супер :)))

PinkPan7her, не са никакви коментари. Просто, докато тия пари , дето ги харчиш, ти влизат в джоба, защото мама и тати ти ги дават, не искам да слушам, че ти е ясно кое колко е скъпо. Когато човек се издържа сам, само тогава може да знае. Това исках да кажа. Ако ти се засягаш от това, недей. Дори благородно ти завиждам, че има някой да ти дава. Един ден ще го оцениш ( може би ).
Иначе в Златните не са скъпи самите хотели толкова, може да се намерят доста добри оферти, но за съжаление всичко друго е ужасно скъпо, особено храната и напитките. Не съм по алкохолите въобще, нито по- дискотеките, но за 3 дни там, още преди сезона добре се ръснах.
От нашите курорти по Черноморието обичам да ходя в Китен. Там имахме база с много хубави бунгала. Харесва ми защото те са в гората, което създава идеален климат и спокойствие за почивка.
Падам си по спокойните градчета и тихите почивки и именно това е причината тази година да избягам от пик сезона на морето. Възнамерявам обаче, ако имам парички през септември отново да намина нататък, обожавам морето 8-)

anonymous708973
06-10-2011, 08:32
А след морето ще си имам йорки.. <33 :smt007

Ух, да знаеш колко ще ти е забавно... Колко са нагли, капризни, самодоволни, ревниви, как обичат лукса... И ооо, колко са прекрасни!! :smt007 :smt007

Жозефин, това, че парите са ми ги дали, не значи, че не виждам колко струва едно нещо. Няма връзка между двете. Обаче определено искам сама да си вадя пари, не да ми дават. :-D

3oPuTy
06-10-2011, 09:27
Тази година за съжаление няма да имам много време за почивка заради 13-я клас и предстоящия 2-ри курс :?
Иначе задължително ще отида в Кранево да си видя хазяите :) 3 години вече ходим при едни и същи хора и си прекарваме супер!Тази година пак ще отидем :) Вземат ни по 10лв. на човек и сме 3-4 човека в апартамент за 6-ма.Отделно другите са в другите стаи за по 2-3 човека.Вечер ако не сме на плаж или диско сме в хазяите на по биричка и така :)
После задължително ще се отиде в Габрово за няколко дена релакс с приятели,а и да се видя с леля ми и чичо ми :) Там поне не давам пари за хотели,защото имаме 5-стаен апартамент,който е изцяло на мое разположение.От там се мятаме с компанията или родата на една частна вила в Балкана - риболов за момчетата,барбекю,конен поход (евентуално),слънчеви бани,басейнче и всичко това напълно безплатно (само пари за храна ни трябват).
И накрая мисля да навия едни познати и да отидем малко на палатки някъде - я на море,я на някой язовир ... :)

Миналата година пръснах страшно много пари за ходене в София,Кранево,Габрово,Търн во,Добрич,Варна,Русе ... Тази година съм решила да се поогранича малко :)

Между другото не знам к'во такова човече съм,но много мразя големите,претъпкани хотели :? Предпочитам да съм само с моите хора (или евентуално някой друг непознат) в някоя виличка или малко семейно хотелче,което няма всички тези "удобства" като сауни,джакузита,СПА и т.н. :)

xSANYAx
06-10-2011, 09:38
Кушадасъ :-)