- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде ще почивате тази година? :)
Всички знаем, че почивката е особено важна, за да сме красиви. За това ви питам - къде ще почивате тази година? Препоръчвайте също хубави (и евтини, ако може) места, където сте били през минали години и имате лични впечатления.
Аз лично се спрях тази година на гр. Девин и х-л Орфей за 225 лв/5 нощувки + закуска и вечеря: http://www.orpheus-spa.com/
Не съм ходила преди, но дано да е хубаво
Искам много да похваля Хотел Мак на Златни пясъци, където бях по-рано тази година: http://hotelmak.com/bg/home.html
Хотелът е супер, а обслужването е безупречно, просто нямам никакви забележки!!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
По принцип на Катерини ще ходим всяка събота и неделя, защото ни е близко. Ама това от юли месец, иначе юни не се очертава никъде нищо, че съм на лекции. А за август ще ходя до Варна да се видя с едни приятели. Към края на август сигурно ще ходим до Атина за две седмици.
Долу горе така е всяка година.
Не сме решили напълно..
Юли май ще ходя на планина с наще,а август на лагер (на море)![]()
За лагера знам хотела..нищо особено не е,но това не е най-важното![]()
А за планина..май наще мислеха в същия хотел да ходим (Орфей)![]()
в Грац ще ходя а хотел още не сме измислили...
после съм на лагер в Бад Аусзее и накрая на август на моренце на Бибионе![]()
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Josefinne всяка година ходим в Девин няма да съжаляваш градът е прекрасен хотелът също![]()
На лагер в Приморско,хотел "Екзотик",който май,че не е много хубав,ама като за 380 лв. толкова![]()
На почивка в .. някакво курортно планинско градче.
Ами ще ходя с нашите и семейни приятели на Слънчев бряг, хотел Victoria Palace.. На първа линия е и има собствен плаж, супер е и че не е на централния и не е мазало. 5 нощувки All inclusive ще ни струва 740лв. Заминаваме на 5 юли. Отделно като се върна, на 16ти заминавам с приятели на лагер на Китен, хотела не съм сигурна как се казваше, ама беше някакъв смотан, Асарел или нещо такова..9 нощувки 290 лв..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
В Приморско е много хубавоПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Незнам още къде ще ходя,щях да ходя и на лагер и отделно с нашите,но за сега лагера отпадаИскам на Слънчев бряг и Златни пясъци,но ще видим по-нататък какво се очертава
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
За тази година се чудим все още, но едно е сигурно - никакъв Слънчев Бряг ! Седем години ходим там , а това което се забелязва всяка година е значителен спад в качеството + увеличение на цените !
Отделно, че обикновено е фул навсякъде .. циганийка си е.![]()
Колебаем се между - Златни Пясъци, Лозенец и Приморско, но ще видим има време.
Отделно ще си ходя в Атина, както всяко лято на гости при баба и дядо.![]()
To infinity and beyond.
мннн харесвам почивка на море и най вече хотелипоследно 2009 бях на Обзор но и тази година няма да ида никъде май
![]()
![]()
![]()
...
FuckingFreak ти не си добре - 740лв за 5 дни е ужасно скъпо... и то в България.
Круиз за 5 дена в открито море е 500лв,бе, ОМГ!!!
Или си говориш наизуст, или никой не си прави сметка за парите...
Infinity напълно съм съгласна за Слънчев бряг... и на мен вече ми писна
допълнение, какво намерих...
почивка за 3 нощи, за 2ма човека, 388лв. на Халкидики
http://www.goldendeals.bg/deals/198e...m_medium=email
Ако ходиш на Приморско препоръчвам хотел '' Престиж Сити '' Уникален е.Първоначално написано от Infinity
Незнам какви ще са цените тази година,но все пак;
Ето и повече информация за апартаментите.. ( До колкото си спомням,цената е само за една вечер. )
тип стая брой цена
Студио 15 50.00 - 120.00 лв.
Апартамент с една спалня 98 70.00 - 139.00 лв.
Апартамент с две спални 59 100.00 - 163.00 лв.
Апартамент с три спални 2 -
И хубавата част ;д
Удобства:
бар
ресторант
нощен клуб
открит плувен басейн
плувен басейн за деца
СПА център
джакузи
сауна
солариум
сейф на рецепция
пране/гладене
паркинг
парк към хотела
детски кът
транспорт от/до летището
обмяна на валута
плащане в брой
магазин
денонощна рецепция
конферентна зала
асансьор
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ако е за 3ма човека е перфе !Първоначално написано от mimsssssss
740лв делено на 5 дена = 148лв на ден пак делено на 3 човека=49лв на човек... е на мен не ми се вижда нормално в България да идеш на море да платиш 50лв да спиш една вечер...
^ Екстра е.
Като имаш предвид, че нощувката в ДВОЙНА стая по семейните хотелчета е около 40лв., 49 за трима и то в точно такъв хотел си е доста добре.
To infinity and beyond.
Инфинити,в пълна грешка си!!!
148лв е нощувката за трима човека за 1 нощ, а 49лв е за 1 човек о.О
"Като имаш предвид, че нощувката в ДВОЙНА стая по семейните хотелчета е около 40лв." - КОЕТО Е НОРМАЛНО!
Аз мога да се похваля,че съм от Варна,и следователно имам плаж на разположение цяло лято...до около 10ти септември,ако съдим по миналата година.Август ще ни идва едно приятелско семейство от САЩ.Купиха си апартамент на Златни пясъци преди години,та сега като идват там ще си живеят.Хубавото е,че може и нас да вземат за 2те седмици,но не съм сигурна.
Лично страшно много ми се ходи на планина това лято.Последния път ходих с майка ми в Габрово(по-точно на около 12-15 км извън самия град) в един хотел,наречен Люляците.Страхотно беше - тихо,спокойно,далеч от забързания град,мръсния въздух...спомням си как долу в града беше нещо от сорта на 42 градуса,а при нас горе- 22-23.А и природата е уникална,от хотела си има една като пътечка,която води от градината направо в "джунглата",както я наричам аз.Пожелавам на всеки да отиде там,няма да има недоволни.
btw който мисли за Златни пясъци - ако искате на първа линия да отсядате,99% ще ви се наложи да си купите тапи в ушите,защото от някъде 8 вечерта,та чак до сутринта е нещо НЕПОНОСИМО!Още си спомням,как се събуждам нощем,прозореца леко отворен,а отвън се чува,как двама англичани се опитват да задянат някакви рускиниДвучасов разговор,в който се опитваха да се разберат кой какво иска да прави и колко струвала пиячката
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Нормално ми се вижда на мен. По 246 лв на човек ( за 5 дни ) Супер нормално е.Заради all inclusive-а е толкова. Не съм запозната много-много с така наречените "тарифи", ма май е ОКПървоначално написано от mimsssssss
Пък може и да са 4-ма.
Като види темата момичето, ще каже!
А и като намерих снимка на хотела, то направо си е оферта :
Аз лично такива големи хотели мразя, да ми се мотат некви селяндури - АБСУРД! Миналата година си бяхме наели вила, във вилната зона на Созопол - Буджака. Бяхме 16 човека. Къщата си беше само наша. Без хазяй. По 16 лв на нощувка май беше, нещо такова. Имаше огромни тераси, ама наистина огромни, а вътре си беше доста новичко. Наргиле, скара, басейн - Идилийка!
![]()
Аз искам да предупредя всички, които са се запътили към Златни пясъци, че е поне 2 пъти по-скъспо от София.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
бе не знам
ама супер много искам да остана във пловдив тази година
просто ми е приятен самия град
Не знам все още.
Само да ви кажа,че в Приморско е УЖАСНА цигания! Там нямам намерение да ходя в близките години.