Влез

View Full Version : Дайде съвет

Psyhosocial14
06-08-2011, 20:31
asd

antifashionshit
06-08-2011, 20:34
ехехехех къде е, ultimate fighter

umri
06-08-2011, 20:36
Бой.

des7royer
06-08-2011, 20:37
Счупи го тоа

Rorschach
06-08-2011, 20:41
мразя да подстрекавам към насилие... :(

Вместо да го биеш - обарай го и ти. А може и да му теглиш една пишка..

Psyhosocial14
06-08-2011, 20:45
мразя да подстрекавам към насилие... :(

Вместо да го биеш - обарай го и ти. А може и да му теглиш една пишка..

Тва все пак е някакъв вид насилие. :razz: :lol:

Rorschach
06-08-2011, 20:49
Равнозначно на това, което упражнява върху момичето... ;)

WhereAreYouNow
06-08-2011, 21:02
Доколкото виждам приятелката ти не е от хората, които така да се каже се кефят на това момчета да се бият за нея. Като изключим "тайната" всичко е окей. И аз не исках бившото ми гадже да се бие с един мой съученик, защото нямаше да ми е приятно да го гледам така. Според мен това е пълна простащина, но да не се отклонявам от темата. Обаче тази "тайна" може да бъде всичко. Може да са имали връзка, може да му е споделила нещо и да я е страх, че след "боя" ще разкаже на всички.
Според мен трябва просто да разбереш "тайната" и тогава всичко ще се оправи.

GossipGirl89
06-08-2011, 21:12
Това че приятелката ти не иска да се биете с другото момче не означава, че има чувства към него. Или поне не непременно. Може да е просто от типа момичета, които не се кефят на такива неща. А и наистина е малко детинско. Викни го пича настрани, кажи му 2-3 приказки и се разберете като големи хора.

ThatsMe
06-09-2011, 06:19
Ок тази тайна е важна, но някой замисля ли се, че тя не иска боя защото може той да пострада... А не, защото е имала еди какво си с онзи и не го е преживяла !

6amanago6ko
06-09-2011, 06:50
Ок тази тайна е важна, но някой замисля ли се, че тя не иска боя защото може той да пострада... А не, защото е имала еди какво си с онзи и не го е преживяла !

Здравей. Ти си на 14, чувстваш се като на 20, но мислиш като на 8 :razz:

режеш мацката и биеш пича. като си имат толкова важна тайна, само между тях си двамата, остави ги да си я имат и да си я припомнят

horacio
06-09-2011, 08:18

Здравей. Ти си на 14, чувстваш се като на 20, но мислиш като на 8 :razz:

режеш мацката и биеш пича. като си имат толкова важна тайна, само между тях си двамата, остави ги да си я имат и да си я припомнят

пълни глупости :lol:
все едно моят приятел да ме зареже, за това че си имам некви тайни с други хора
баси тъпите съвети дето давате
а кво е тва за всяко нещо решението, което намирате е бой
най-малкото, че е детинско и безсмислено
само хората с по-малко акъл в главата се оправят с бой, щото не знаят други начини
ай предположи, че момичето не иска ТИ да се нараниш
прави се на здрав ама ония като нищо може да ти разбие носа
или просто не обича такива простащини (което е по-вероятно)
вместо да се излагаш пред всички с тия "мъжки" боеве поговори с тоя пич кажи му, че не се занимава с правилното момиче кажете си 2-3 приказки и тва е

Sunshin3
06-09-2011, 09:24
сериозно? на колко сте? :lol:

badsector
06-09-2011, 09:30
Той я обарва, тя няма нищо против и си имат тайна? Да не би просто да се приплющяват от време на време?

Josefinne
06-09-2011, 14:19
Не. Започни да му се подиграваш.

kloely
06-09-2011, 15:10
Питай я за тая "тайна". Нали все пак ти е гадже, тряа да можете да си говорите за всичко. Колкото до това с боя, не мисля, че причината е, че си пада по него. Може да не и харесва тоя начин на решаване на проблемите, лично на мен не ми, може да се притеснява да не пострадате, а може и оня да си има верни приятелчета, които да са склонни да те причакат в някоя уличка. Няма как да знаем. Най-добрият ти вариант е да поговориш с тоя.

4o4ina
06-09-2011, 18:20
Ох,като започнете с тези тъпи теми и едни драми! :?