Влез

View Full Version : Как да заговоря едно момиче?

Georgi175
06-11-2011, 09:57
Здравейте,всички!Искам да попитам как да заговоря едно момиче,което много харесвам.То учи в моето училище,виждал съм я няколко пъти,но винаги е в голяма компания от момичета,и тъй като не се познаваме, нямам смелост да я заговоря.Намерих във фейсбук нейния профил и сега се чудя как да я заговоря.Мислех да ѝ направя комплимент за снимката ѝ на профила,но после си нямам идея какво друго да ѝ кажа.Някакви идеи?

chronic
06-11-2011, 10:01
Почни отдалече,за неща които нямат нищо общо със свалка или нещо подобно.Докато говорите общи теми вкарвай по една усмивка и то ще усетиш дали има интерес от нейна страна.
Вложи малко време,поне според мен не върви от самото начало да си пукаш патроните,щото всички момичета в началото се правят на недостъпни и по-вероятния отговор ще е негативен за теб,а ти ще се обезкуражиш..

ymca
06-11-2011, 10:12
Като те гледам колко си неуверен, няма начин да подходиш нахакано и...свалячески. Наистина, най-доброто, което можеш да направиш, е да започнеш отдалеч със съвсем непринудени разговори. Вие поне здрасти казвате ли си? Тя знае ли, че съществуваш? Ако не, може да опиташ първо с онлайн контакт /във фейсбук примерно/ и да видиш как се държи. Ако всичко е наред, ще си отвориш вратичка за разговор "на живо", а и няма да се притесняваш толкова.

gummybear
06-11-2011, 10:37
Пиши и във фейсбук и от там започнете да водите някаква интересна тема ,от която тя се вълнува .. може би нещо свързано с училището,приятелите :o

CyberMeX
06-11-2011, 10:38
Пиеш чаша уиски на екс и ще видиш колко контактен ставаш :-D ако това не е опция(дори да е най-добрата), почваш с фейса, не случаино си има опция Сръчкай, ако ти върне сръчкането пишеш ако ли не, мисли нещо друго.

qkakukla2
06-12-2011, 09:51
МНОГО ПРОСТО (е зависи дали си чак толкова срамежлив). Първо се опознаваш с всяка от приятелките и (няма да говориш за момичето което харесваш). После навлизаш в тяхната компания (да не вземеш за малчиш кът...) ще се запознаеш и с нея и така няколко дни ще се събираш с тяхната компания. Най- накрая ще я намериш в скайп и така ще я зарибяваш... :-| :smt024

magita
06-12-2011, 15:05
МНОГО ПРОСТО (е зависи дали си чак толкова срамежлив). Първо се опознаваш с всяка от приятелките и (няма да говориш за момичето което харесваш). После навлизаш в тяхната компания (да не вземеш за малчиш кът...) ще се запознаеш и с нея и така няколко дни ще се събираш с тяхната компания. Най- накрая ще я намериш в скайп и така ще я зарибяваш... :-| :smt024

ако някой ми се набута така в компанията ще го разбия

Georgi175
06-16-2011, 16:04
Писах ѝ във фейсбук и се получи един наистина добър разтоварващ разговор,без намеци за излизане,връзка и тем подобни,с който целях да я предразположа и мисля,че успях,така че благодаря на всички за отговорите и ще пиша пак,ако нещо се обърка.

Chriiss
06-16-2011, 16:43
Еми следващия път като я видиш намигни и, усмихни се, използвай езика на тялото, щом вече си говорил с нея всякакво притеснение (ако е имало такова) трябва да е изчезнало :).Успех !

JustForFun
06-16-2011, 17:48
Може да и направиш комплимент за снимката и , намери общи интереси и говори за тях. Да речем някой нов филм - даже може да отидете да го гледате заедно. В училището може да я питаш дали е написала някое домашно, за да препишеш или как е преминал някой тест (ако имате скоро де) За предпочитане е да я заговориш докато не е в групата с момичета, защото може да не ти обърне внимание. Общо взето намери някаква обща тема, за която да говорите.

OnlyGirlInTheWorld
06-16-2011, 18:24
Това е сигурно 10 000 тема за това как да я заговоря, как да я сваля ...

Пишеш й в Фейсбук в чатчето Здравей, как си ;рр .. аз съм от твоето училище, виждал съм те много често ;р казвам се Иван, приятно ми е :?

GuitarGuy
06-16-2011, 18:39
100 такива теми!
В раздел ВАЖНИ имаш публикувана ТАЗИ (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838) тема!
Четете малко, хора.

Georgi175
06-18-2011, 14:50
Така,значи 2 дни разговаряхме с нея и тя не даваше никакви реакции,че ѝ е неприятно,но когато днес ѝ писах не ми отговори,макар че беше цял ден на линия.В крайна сметка реших да я питам дали няма приятел и затова да ме игнорира и тя отговори,че няма,а просто не ме харесвала.Аз ѝ писах,че даже не сме се опознали добре,на което тя не отговори,а обърна темата в друга посока.После изведнъж каза "чао" и разговорът приключи.Някакви идеи какво да правя сега?

eminemfenka
06-18-2011, 16:30
Тя е права.
Не сте се опознали,ти си директен - прекалено!
Задушаваш,пък и общувате виртуално , заебавай / годината свърши / :)

EllaD
06-18-2011, 16:37
Според мен не е трябвало щом не ти е писала и веднага да си я заразпитвал защо какво кога къде и тем подобни.... Както виждаш нищо не си спечелил от това

JustForFun
06-18-2011, 17:46
Честно да ти кажа, и аз бих постъпила така ако непознато момче ме притиска ... Не биваше да прибързваш толкова .. :?