PDA

View Full Version : Обичамм го .. ;[

Nansu
06-11-2011, 20:20
Много ми е тежко .. толкова много се превързах към едно момче .. ходихме известно време , но вчера започна да ме отбягва .. и ми каза че иска да си останем само приятели ... казваше ми че много ме харесва всичко беше перфектно . но незнам защо без да има причина започна да ми се сърди да не ми говори . говорих с него той ми каза че не ми се сърдил и можел да си помисли дали иска да останем само приятели . мисля че ме разиграва защото постоянно мисли за други момичета когато е с приятелите си напълно се променя и не ми обръща никакво внимание .. днес го видях прегърнат на гондолата на панаира с едно момиче с което се мразим . много ми е тежко явно не му пука за мен и как се чувствам какво да правя ? не мога без него .... :-# :-# :-# :-#

cobisbob
06-11-2011, 20:23
Кофти ситуация, определено...но такива неща се случват. Мое мнение е, че щом така се държи с теб изобщо не си заслужава да му обръщаш никакво внимание. Също така е напълно нормално в момента да смяташ, че не можеш без него, но повярвай с времето това ще се промени, особено щом той се държи така...

Nansu
06-11-2011, 20:31
всички ми казват така но когато го видя и всичко ми се преобръща ревнувам го страшно много . много ми е мъчно че се получава така

cobisbob
06-11-2011, 20:39
Ами когато няма желание от едната страна няма как. Не се обиждай или нещо такова, но от това което беше написала смятам , че момчето е идиот и изобщо не си заслужава.

Nansu
06-11-2011, 20:45
да .. идиот е защото не му пука как се чувствам аз . едва ли той е плакал за мен както аз по цели нощи . не спирам да плача и да мисля за негоо .. и започва постепенно вече да спира да ми пука за него но въпреки товаа го искам толковаа много .. :(

TheNewReligion
06-11-2011, 20:46
явно не му пука за мен и как се чувствам
Добро утро.
Не можеш без въздух, вода и храна, но без него можеш. Продължи напред. Ще ти мине, ще го забравиш, просто ти трябва време и малко самопомощ (?).

Zarity
06-11-2011, 20:54
Кофти ситуация, определено...но такива неща се случват. Мое мнение е, че щом така се държи с теб изобщо не си заслужава да му обръщаш никакво внимание. Също така е напълно нормално в момента да смяташ, че не можеш без него, но повярвай с времето това ще се промени, особено щом той се държи така...
+

badsector
06-11-2011, 21:00
Защо да е идиот? Просто вече не изпитва чувства към теб. Нищо странно. А това, че ти го обичаш е поради факта, че от твоя страна ти си виждала само хубави неща във връзката ви. Ако бяхте продължили до момента, когато започвате да се карате, нямаше да си мислиш, че го обичаш та чак да не можеш без него. Това са измислици, породени от наивното ти мислене (възраст) и липсата на опит.

xXxSmilexXx
06-11-2011, 21:03
Да определено всички ще ти кажат, че не си заслужава щом се държи така.. Аз те разбирам ,но повярвай ,че е по добре така отколкото постоянно дасе измъчваш ,че е с други и постоянно да се съмняваш в него :-o

chronic
06-11-2011, 21:10
Ако разсъждаваме логически,ти си тровиш нервите и изпитваш душевни болки за човек който си прави кефа с друга на някаква гондола?
Пий една студена вода и ми прочети поста..
Знам ревността и този тип неща са трудни за контролиране,но си навий на пръста че някак си не си заслужава!
Разчувства ме тази тема нещо,защото може би на 15 и аз видях едно харесвано от мен момиче именно на гондола и се върнах назад с всичките тия ненужни терзания,който ако те питат на момента - сякаш свършва света.. 8-)

xXxSmilexXx
06-11-2011, 21:16
Хора поставете се на нейно място.. едва ли и е мн лесно да си помисли че не си заслужава и да не я инт повече .. се едно всички ние не сме били в такива ситуации :x

Alabalaportokala
06-11-2011, 21:26
Кво да се поставяме на нейното място. Страда за някакъв мухал който и 5 пари не дава за нея. Това е висша форма на мазохизъм.

Авторката: ще по цивриш още 1 седмица, ще ти мине и ще нагледаш с надсмешка на тази ситуация.

Grommash
06-11-2011, 22:00
Винаги съм бил на мнение, че човек се държи най-присъщо за себе си, когато е с приятели. В твоя случай щом толкова лошо се държи когато е с приятели, има ли смисъл да се хабиш. ;/

badsector
06-11-2011, 23:24
Баси как го нахранихте, че не я харесва :-D

HapkoMaH
06-12-2011, 07:55
афторке от къде си ??? на колко г. ?

BaffaLsc
06-12-2011, 08:05
афторке от къде си ??? на колко г. ?
Теб пък какво те интересува ?

По темата :
Винаги, когато хората са наранени и започне да им липсва даден човек, те казват, че не могат да живеят без него, че едва ли не той им е целият живот, но всъщност не е така, в даден момент ще свикнеш с липсата му и ще спре да ти липсва, явно наистина не му е пукало кой знае колко за теб и не е имал сериозни чувства ли, как да го кажа.. но ти не трябва да се настройваш така негативно и да казваш, че не можеш да дишаш без него едва ли не, можеш.. опитай да се настроиш така, че да можеш да му покажеш, че можеш и без него.. запомни, че той не е всичко и това е просто едно момче и не си заслужава да приемаш нещата толкова навътре, време, търпение - това ти трябва !

balu4ka
06-12-2011, 09:04
Можеш и без него,не си навивай такива неща на пръста.
Той си играе с теб,явно.Не иска да сте заедно,ами значи не си е струвало.Остави го,нека прави каквото иска ...загубил те е и толкова.Гледай си живота и спри да се вкарваш във филмите.След всеки следващ идва някой по-добър за ,който си струва. (;

DarkFairy
06-12-2011, 09:23
Не си заслужава да си косиш нервите. Той не е нито първият (предполагам), нито ще бъде последният. Започни и ти да го избягваш, ако наистина му пука за теб, ще забележи и ще те потърси отново, ако ли не, той е поредният "сваляч", който омайва наред момичетата без дори да му пука за тях.

horacio
06-12-2011, 09:48
Винаги съм бил на мнение, че човек се държи най-присъщо за себе си, когато е с приятели. В твоя случай щом толкова лошо се държи когато е с приятели, има ли смисъл да се хабиш. ;/