Влез

View Full Version : С ДевствеН

krissk000
06-12-2011, 10:17
Момичета как е по-добре да го правите с Девствен или с момче което вече не е девствено ? и какво е усещането и в двете положения . :oops:

TheBeliever
06-12-2011, 10:56
Опитът си казва думата.

badsector
06-12-2011, 11:45
Намираш най-големия кUрвар от даскало, който е отворил половината девственици и действаш с него.
Други предпочитат да са си първите с някой и въпреки, че няма се получи перфектно първия път, да се ошлайфат с времето. После е възможно цял живот да са си заедно. Баси, дори познавам една такава двойка, които се ожениха миналата година и са суупер сладури и много ме кефят :)

redfox0111
06-12-2011, 12:05
Ебаси въпроса.. :smt021

Eclipsercho
06-12-2011, 14:23
И в двата случая усещането е едно - xyй в теб 8-)

:razz: :razz: :razz:

renateee
06-12-2011, 17:45
Определено, някой който има повече опит.. Тоя девствения земи те напрай нещо :D

badsector
06-12-2011, 18:05
...Тоя девствения земи те напрай нещо :D
Така е, може дори да я нае*е, представяш ли си?! :shock:

mrazqkindergarten
06-12-2011, 18:10
...Тоя девствения земи те напрай нещо :D
Така е, може дори да я нае*е, представяш ли си?! :shock:

:razz: нали

fahity
06-12-2011, 18:12

Правилно :razz:

Neon
06-12-2011, 18:19

:razz: :razz: :razz: :smt023

playboyche
06-12-2011, 18:41
Опитът си казва думата.
Няма значение ако двама човека се обичат :)

RageAgainstTheMachine
06-12-2011, 19:00

Тва е :razz: :razz:

coolgirl556
06-13-2011, 07:34
Аз предпочитам с момче с което има повече опит;)

TheBeliever
06-13-2011, 08:18
Опитът си казва думата.
Няма значение ако двама човека се обичат :)

Тук не става въпрос за чувства, а за секс. Чисто физически сексът е по-хубав когато го правиш с някой, който знае кога, къде и как да барне. А девствените в болшинството от случаите са дървета.

badsector
06-13-2011, 10:34
Тук не става въпрос за чувства, а за секс. Чисто физически сексът е по-хубав когато го правиш с някой, който знае кога, къде и как да барне. А девствените в болшинството от случаите са дървета.
Ако искаш просто да те отвори някой, за да изпиташ кеф още първия път, да опитен еб@ч ще е по-добре. Но ако искаш да го направиш с някой, с който за момента искаш да прекараш живота си, то няма да ти пука, че първият път не се е получил. С течение на времето ще се разучите един друг и ще доставяте много по-голямо удоволствие, отколкото с някой, с когото си само заради секса. Поради простия факт, че сексът е най-хубав, когато има чувства.

TheBeliever
06-13-2011, 10:41
Ако искаш просто да те отвори някой, за да изпиташ кеф още първия път, да опитен еб@ч ще е по-добре. Но ако искаш да го направиш с някой, с който за момента искаш да прекараш живота си, то няма да ти пука, че първият път не се е получил. С течение на времето ще се разучите един друг и ще доставяте много по-голямо удоволствие, отколкото с някой, с когото си само заради секса. Поради простия факт, че сексът е най-хубав, когато има чувства.

Абсолютно съм съгласна с теб. Имам и личен пример в подкрепа.

Но това няма нищо общо с темата и въпроса на автора/ката. Той/Тя пита "как е по-добре" и "какво е усещането". Никъде не става въпрос за "отваряне", чувства и прочие. Не иска сравнение между секс с чувства и секс за спорта. Просто физическото усещане от чисто физическият акт.
Ако греша моля автора/ката да ме поправи.

YyoOnNiItTyY
06-13-2011, 10:46
Мъжко е .. и да ми говори такива неща?! :shock: :shock: :shock: Защо ли по-голямата част от противоположния пол не мислят като него?! Та.. така на въпроса.. по-опитния ще знае доста по-добре къде да пипне и какво да направи, но не мислиш ли, че е доста по-добре да изчкаш момчето, с което наистина да се обичате.. и чак тогава да мислите за секс? А .. ако пък си толкова загоряла.. нали знаеш.. сама най голямо удоволствие можеш да си доставиш :)

TheBeliever
06-13-2011, 10:55
Та.. така на въпроса.. по-опитния ще знае доста по-добре къде да пипне и какво да направи, но не мислиш ли, че е доста по-добре да изчкаш момчето, с което наистина да се обичате.. и чак тогава да мислите за секс? А .. ако пък си толкова загоряла.. нали знаеш.. сама най голямо удоволствие можеш да си доставиш :)

Към мен ли е насочен коментара?

Защо не четете темата и въпроса на автора? Ясно зададен е. Не става въпрос за "отваряне" и чувства.

И как реши, че си търся някой и трябва да чакам еди-кой-си или пък съм била загоряла. :lol: Големи сте разбирачи, ей. :razz:

YyoOnNiItTyY
06-13-2011, 10:57
Та.. така на въпроса.. по-опитния ще знае доста по-добре къде да пипне и какво да направи, но не мислиш ли, че е доста по-добре да изчкаш момчето, с което наистина да се обичате.. и чак тогава да мислите за секс? А .. ако пък си толкова загоряла.. нали знаеш.. сама най голямо удоволствие можеш да си доставиш :)

Към мен ли е насочен коментара?

Защо не четете темата и въпроса на автора? Ясно зададен е. Не става въпрос за "отваряне" и чувства.

И как реши, че си търся някой и трябва да чакам еди-кой-си или пък съм била загоряла. :lol: Големи сте разбирачи, ей. :razz:
Не ти но добре.. щом сиказа мнението.. нямам против :lol: Как мога да говоря за тебе след като съм ти виждала макс един коментар :razz: :razz: :razz: Мн :razz: :razz: :razz: ого важни станахте бе

6mateto
06-13-2011, 11:26
Добре де...преди по- малко от седмица имаше същата тема... :x

Rolezzz
06-13-2011, 13:04
Лягай си с неопитния...тъкмо и 2мата ще се учите...

Chicharito
06-13-2011, 13:23
Ти кво искаш,да караш чисто нова кола или неква стара карал я целия свят :D

Бее важното е да познава дупките пък той ще научи останалото 8-)

ymca
06-13-2011, 13:35
Най-добре го направи с момчето, с което се обичате. Всеки, който взема предвид някакви други фактори като база за вземане на такова решение, постъпва глупаво.

badsector
06-14-2011, 12:43
...Той/Тя пита "как е по-добре" и "какво е усещането". Никъде не става въпрос за "отваряне", чувства и прочие. Не иска сравнение между секс с чувства и секс за спорта. Просто физическото усещане от чисто физическият акт.
Ако греша моля автора/ката да ме поправи.
Да, вероятно е така наистина. Но пък технически погледнато под "Момичета как е по-добре да го правите с Девствен или с момче което вече не е девствено ?" може да се погледне пак от повече от една страна. Не е задължително да пита само за физическото удоволствие, ами примерно дали ще е по-добре той да я запомни като първата му, или дали той ще вземе да се влюби супер силно в нея и тя ще го нарани като го изрита... Но да, предполагам, че авторката не е на особено сериозна възраст, когато може да гледа ситуациите от повече от една страна, затова съм съгласен, че по-скоро пита за физическото удоволствие. Но човек никога не знае, може пък да е разбрала, че цялостното удоволствие от секса е комбинация от физическото и емоционалното :)

Мъжко е .. и да ми говори такива неща?! :shock: :shock: :shock: Защо ли по-голямата част от противоположния пол не мислят като него?!...
Всъщност и в двата пола се срещат курвенски простотии от рода на секс с някой, без да ти пука грам за него. Обикновено така постъпват разгонените пубертети, които не могат да си контролират хормоните, което обикновено продължава до около 24-5-6 годишна възраст. След това по-голямата част от хората съзряват духовно и емоционално и се усещат кое е по-хубаво. И да, доста от тях съжаляват за постъпките си, които се оказва, че са променили живота им в насока, която не им допада и се налага да се задоволят с каквото има. Има ги и тези, които не знаят друг живот и просто доизживяват този в ритъма, който са си наложили до момента...