Влез

View Full Version : Може би проблем.. ?

Freakylol
06-12-2011, 12:07
Така.. накратко ще разкажа та преди имах 1 болки малко по към левия тестис ии ме болеше много като свършвам.. правиха ми изследвания на какво ли не ходих на уролог и се оказа, че имам невралгия, през това време 2-3 месеца не съм бил ръчна, защото ме болеше и само съм правил секс с гаджето си и то 1-2 пъти в месеца, защото нямаше много терен и имах проблем с бързото свършване та болката поотмина и сега имам възможност да бия ръчна и го правя по 2 пъти поне.. и ок в секса върви по 30 мин обикновенно го правим, защото не стига време и ми се налага да свършвам, но преди 4-5 дни нали стана така и на следващия ден беше почти сигурно, че няма да се прави секс и не бях бил ръчна, но се оказа че ще се прави в последния момент и нали стана и свърших за 5 минути.. та въпроса ми е нормално ли е 1 ден да не бия ръчна и пак да свърша бързо при положение, че не е било като преди 1-2 пъти да свършва в месеца и тогава нямаше как да не свърша бързо но от 2 седмици на сам всеки ден 2 пъти ръчна и 1 път секс тоест по 3 пъти на ден свършвам и 1 ден не бих ръчна и за 5 мин свърших при положение, че предишния ден 3 пъти съм свършил.. не знам. но това не е нормално за мен ?

kalpazanka
06-12-2011, 12:11
Поеми дълбоко дъх и пробвай с препинателни знаци да пообясниш за какво иде реч, понеже, ще ти драсна отговор, но не съм убедена, че съм разбрала какво искаш да ми кажеш. Обърках се от ръчни, терени и смятане на дни.

Ако водиш полов живот отскоро, е логично да свършваш бързо- вълнуваш се, не можеш да се контролираш, а и мацето ако те възбужда... комбинацията е еякулаторна за 5 минути. 8-)

Freakylol
06-12-2011, 12:19
Поеми дълбоко дъх и пробвай с препинателни знаци да пообясниш за какво иде реч, понеже, ще ти драсна отговор, но не съм убедена, че съм разбрала какво искаш да ми кажеш. Обърках се от ръчни, терени и смятане на дни.

Ако водиш полов живот отскоро, е логично да свършваш бързо- вълнуваш се, не можеш да се контролираш, а и мацето ако те възбужда... комбинацията е еякулаторна за 5 минути. 8-)

:D е извинявам се тогава ами проблема е, че има случай в който имам чувството, че мога да държа цял ден, но обикновено е по 30 минути, защото няма време и ми се налага да свърша, а има и случай в който и 5 минути ако държа се радвам .. :-o

badsector
06-12-2011, 12:26
:lol: Лелее не бях виждал толкова зле конструиран текст. Нито се разбира къде е началото на изреченията, нито къде е краят, да не говорим за подчинените изречения... Не ми се мисли като порастнеш и се наложи да пишеш молба за кандидатстване за работа, какви глупости ще надробиш :lol:

Freakylol
06-12-2011, 12:32
:lol: Лелее не бях виждал толкова зле конструиран текст. Нито се разбира къде е началото на изреченията, нито къде е краят, да не говорим за подчинените изречения... Не ми се мисли като порастнеш и се наложи да пишеш молба за кандидатстване за работа, какви глупости ще надробиш :lol:

И на мене не ми се мисли :?

anonymous768631
06-12-2011, 15:27
Странното е, че обикновено аз мрънкам за правопис, но този път дори не забелязах.

По темата: Пич, имам приятел, който ако не е бил чекия през последните 6-8 часа, свършва за 5 минути... Прецени сам. Индивидуално е. Аз пък по принцип съм бавен и ми е кофти. Мога да правя чекия, само когато съм сигурен, че в рамките на един час няма как някой да ме прекъсне, ако не съм го правил от 3 дни, може и 10-20 минути да ми стигнат... Инак ако повторя или потретя, то съм откарвал и до над 3 часа индивидуален рекорд.

fahity
06-12-2011, 18:56

Макар, че е извън темата, на смешни молби за работа съм попадал на уникааални глупости :booooomb: :booooomb: :booooomb:

NomNomNom
06-12-2011, 19:05
tl; dr

YyoOnNiItTyY
06-13-2011, 11:20
то съм откарвал и до над 3 часа индивидуален рекорд.
:shock: 3 часа? :shock: Та и моя приятел има същия проблем, ако той издържи 5 минути..аз съм в рая! Свършва адски бързо :? И става вече проблем, защото сме заедно от 6 месеца, а аз нито веднъж не съм свършила.. с него :x

ymca
06-13-2011, 11:29
:shock: 3 часа? :shock: Та и моя приятел има същия проблем, ако той издържи 5 минути..аз съм в рая! Свършва адски бързо :? И става вече проблем, защото сме заедно от 6 месеца, а аз нито веднъж не съм свършила.. с него :x
Ами от френска не можеш ли да свършиш? Приятелят ти може да отиде на лекар, а има и техники за задържане. Опитайте...

Авторе, както казаха при всеки човек е индивидуално. Щом можеш да го докарваш до 30 минути в повечето пъти, дерзай! А ако усетиш, че ще се свършва бързо, винаги можеш да задоволиш приятелката си с пръсти, езиче и т.н.

YyoOnNiItTyY
06-13-2011, 11:33
Ами от френска не можеш ли да свършиш? Приятелят ти може да отиде на лекар, а има и техники за задържане. Опитайте...
Мерси много за съветите, но приятеля ми не си пада много по френската..особено когато ТОЙ трябва да свърши нещо :x А колкото за бързото му свършване..явно ще си остана незадоволена, поне докаъо съм с него...

DarkTemplar
06-13-2011, 16:57
Мерси много за съветите, но приятеля ми не си пада много по френската..особено когато ТОЙ трябва да свърши нещо :x А колкото за бързото му свършване..явно ще си остана незадоволена, поне докаъо съм с него...
Хващай го за ушите и му кажи да не се лигави, щото докато не ти удари 1 език, свирка няма да види. Аман от пикльовци (и пикли) дето си мислят, че сексът е само за тяхно удоволствие.

badsector
06-13-2011, 19:42
Като свършва бързо да повтаря бе, к'во толкова? Втория път ще изкара час, на третия вече ще изкара поне два-три часа, а с четвъртия ще посрещнете изгрева :) Важното е да му оставяш достатъчно време за почивка и да се подсилва с храна :) А и като порастнете и се познавате по-добре, ще държите по повече.

IseeDEADbodies
06-13-2011, 19:54
а може би не ?

п.п. - фахиту имаш ужасно грозен и дразнещ подпис ! ще повърна !